paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

DISCOVERY WEEKEND | Lähde löytöretkelle huipputarjousten perään

360° degrees

33 Tuotetta
Hinta
Asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

360 degrees – kauniit, käytännölliset ja kestävät vesipullot

360 degrees on vasta 2000-luvulla perustettu yritys, mutta jo lyhyessä ajassa se on vakiinnuttanut oman vankan asemansa korkealaatuisten ja kestävien juomapullojen kehitystyön ja myynnin eturintamassa. Nykyään monet tietävät, että ruokakaupasta ostettu vesipullo on vain kertakäyttöinen, eikä sitä tulisi täyttää uudestaan hanavedellä. Tänä päivänä saatavilla onkin juomapulloja niin BPA-vapaasta muovista, lasista kuin teräksestäkin, ja jokaisella niistä on olemassa omat hyvät ja huonot puolensa. 360 degrees valitsi juomapullojen valmistukseen käytettävistä materiaaleista suosikikseen ruostumattoman teräksen, sillä siitä valmistetut juomapullot ovat kestävä, ekologinen ja helppohoitoinen valinta.

Teräksinen vesipullo sopii kouluun, töihin ja ulkoiluun

360 degreesin teräksinen vesipullo on luotettava valinta retkeilyyn ja urheiluun, sillä se ei hevin rikkoudu edes rankemmassakaan käytössä. Pidemmälle vaellusretkelle lähtevä arvostaa myös varmasti sitä, että ruostumaton teräs on melko lailla kevyt materiaali, eikä näin ollen tuo rinkkaan turhaa lisäpainoa. Mallit, joiden korkissa on lenkki, sopivat aivan erityisen hyvin ulkoiluun, sillä ne voi kiinnittää turvallisesti reppuun kiinni myös sen ulkopuolelle, jos taskut ovat jo täynnä.

360 degreesin valmistamat tyylikkäät pullot sopivat loistavasti arjen vesipulloiksi työpaikalle muistuttamaan vedenjuonnista, sillä tätä kaunista pulloa pitää mielellään esillä vaikkapa työpöydällä. Lisäksi hinta-laatu suhteensa ansiosta 360 degreesin pullot ovat myös loistava valinta esimerkiksi lapsille. Kestävät vesipullot ovat usein kalliita, ja niiden katoaminen harmittaa, minkä vuoksi 360 degrees haluaakin pitää kaikki tuotteensa mahdollisimman edullisina ja näin ollen myöskin useampaan budjettiin sopivina.

Kaikki varusteet onnistuneisiin hetkiin luonnossa

Valikoimastamme löydät monet pitkäikäiset ja luotettavat kumppanit retkeilyyn, aina teltoista ja makuupusseista lähtien juoksuvaatteisiin ja pienvarusteisiin asti. Suosikkituotteidesi tilaaminen meiltä on joka kerta helppoa, nopeaa ja turvallista, ja 100 päivän avokaupan ansiosta sinulla on runsaasti aikaa varmistua siitä, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin. Ja jos näin ei jostain syystä ole, tarjoamme ilmaisen palautuksen. Me olemme kuitenkin varmoja siitä, että tulet ihastumaan uusiin varusteisiisi ikihyviksi!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.