Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Älä anna kylmän lannistaa

66° North

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Koko

  • XS

Värit

  • punainen

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
66° North Heidmork Takki Naiset, punainen
66° North Heidmork Takki Naiset, punainen punainen
66° North
Heidmork Takki Naiset, punainen
RRP € 219,95 € 121,95
ilmainen toimitus
  • Versiot: XS
- 45 %

66° North – islantilaista laatua lähes vuosisadan kokemuksella

Jos etsit vaatteita, jotka pitävät sinut kuivana ja lämpimänä säällä kuin säällä, olet löytänyt oikean merkin. Ensimmäiset 66° North -vaatteet valmistettiin islantilaisille kalastajille suojaamaan heitä Pohjois-Atlantin tyrskyiltä ja viimalta. Vaikka tätä nykyä hyvä varustus on harvoille meistä aivan yhtä kriittinen tekijä kuin 1900-luvun alun kalastajille, ovat kestävät ja toimivat vaatteet silti tärkeä osa varustusta niin harrastuksissa kuin reissun päällä.

66° Northin valikoimasta monikäyttöiset ja tyylikkäät talvivarusteet

66° Northin valikoimasta löydät monenlaiset varusteet ulkoiluun ja vapaa-aikaan niin miehille kuin naisille: takit, fleecet, hupparit, t-paidat ja jopa topit ja hanskat! Pitkät, vettä hylkivät anorakit olivat 66° Northin malliston kulmakivi, ja vielä tänäkin päivänä erilaiset suojaavat takit ovat tärkeä osa merkin valikoimaa. Mallistosta löytyy vuodenajasta riippuen sekä ohuempia, kerrospukeutumiseen soveltuvia kuoritakkeja että lämpimiä untuvatakkeja talvipakkasille. Takit kestävät säätä kuin säätä, ja monissa käytetään tunnettua Gore-Tex-teknologiaa. Gore-Tex-materiaalit pitävät kosteuden ulkona todella tehokkaasti, antaen ihon kuitenkin hengittää ja pitäen olon näin miellyttävän kuivana. Gore-Tex on kestävä ja mukava valinta kaikenlaiseen ulkoiluun.

66° Northin valikoimasta löydät myös monia muita tunnettuja innovaatioita, joiden ansiosta merkin vaatteet ovat funktionaalisia ja monikäyttöisiä. Eri vaatteista voit löytää esimerkiksi Primaloft®- tai Thermolite®-eristeteknologiaa, jonka ansiosta 66° Northin vaatteet ovat todella lämpimiä ja ne pitävät kylmän tehokkaasti loitolla kovallakin pakkasella. Erilaisten uusien innovaatioiden lisäksi löydät merkin vaatteista perinteisiä, vuosisatojen saatossa toimiviksi todettuja materiaaleja, kuten villaa ja merinovillaa. Hengittävät luonnonmateriaalit sopivat loistavasti aktiiviseen elämään.

Ulkonäöltään 66° North -merkin vaatteet ovat trendikkään yksinkertaisia ja henkivät pohjoismaalaista tyyliä – pienellä islantilaisella twistillä. Huolellisen suunnittelun ja ensiluokkaisten materiaalien ansiosta lopputulos on erityisen tyylikäs, ja 66° Northin vaatteita voi ilolla pitää metsäretkien ja vaellusreissujen lisäksi myös kaupungilla. Lämmin anorakki on sporttisen elegantti ja suojaa viimalta ja muilta talven sääilmiöiltä esimerkiksi matkalla töihin tai kauppareissulla.

Kaikki vaatteet ulkoharrastuksiin näppärästi yhdestä osoitteesta

Löysitkö 66° Northin ihanasta valikoimasta etsimäsi tuotteet? Loistavaa! Tuotteiden tilaaminen Addnaturelta on helppoa, nopeaa ja turvallista. 30 päivän avokaupan ansiosta sinulla on runsaasti aika varmistua siitä, että olet tyytyväinen ostoksiisi, ja ilmaisten palautusten ansiosta palauttaminen on helppoa!