paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Jopa 40% alennus - Kieltäydy palelusta

ABUS

346 Tuotetta
Hinta
Asiakaspalaute
ABUS

Abus -lukot ja varusteet

Saksalainen, vuonna 1924 perustettu tuotemerkki Abus on yksi johtavista lukko- ja turvallisuusalan yrityksistä maailmassa, jonka tuotteet ovat ominaisuuksiltaan kestäviä, käteviä ja erittäin vaikeita murtaa.
Abus valmistaa lukkojen lisäksi myös korkealaatuisia urheilutarvikkeita muun muassa pyöräilyyn, retkeilyyn ja kiipeilyyn.

Lajittele
 
Sivu 1 /
7

Abus lukot, jotka kestävät

Osta parhaat abus -lukot nyt huippuhintaan vain netissä! Abus on maailman tunnetuimpia lukkomerkkejä, joka yhdistetään sähköiseen ja mekaaniseen turvallisuuteen. Abus syntyi Saksassa vuonna 1924 August Bremickerin ja hänen poikansa toimesta. Pienimuotoinen riippulukkoja valmistava yritys toimi heidän asuntonsa kellaritiloissa, joka sijaitsi Volmarsteinin kylässä. Nimensä yritys sai alkuperäisen nimen sanojen alkukirjaimista, August Bremicker und Söhne, eli Abus.

Abus on tunnettu ympäri maailman korkealaatuisista polkupyörän lukoistaan ja muista polkupyörätarvikkeistaan, sekä erilaisista turvatuotteistaan, jotka turvaavat omaisuutesi ja pitävät varkaat aisoissa.

Abus – sähköistä ja mekaanista turvallisuutta

Abus on jo vuosikymmenien ajan ollut mukana erilaisten turvaratkaisujen kehittämisessä, ja tähän ovat sisältyneet erilaiset lukot polkupyöriin ja ikkunoihin. Lisäksi tuotemerkiltä löytyy useita muita turvatuotteita, kuten langattomia hälytysjärjestelmiä, tunnistimia ja palovaroittimia. August Bremicker ei osannut kuvitellakaan millainen globaali menestys heidän pienestä perheyrityksestään tulevaisuudessa tulisi, kun hän väsymättömästi työskenteli kehittääkseen erityisen vankan lukon. Abus nousi maailman tietoisuuteen innovatiivisella suunnittelullaan, jatkuvalla kehitystyöllään ja kuuluisalla motollaan ”Security built on quality" eli "Turvallisuus, joka perustuu laatuun”.

Abus -lukkojen ominaisuudet

Abus on varmistanut monen kodin, polkupyörän ja muun omaisuuden suunnittelemalla ensiluokkaisia lukkoja ja turvajärjestelmiä, jotka ovat pitäneet näpistelijät tiukasti poissa. Polkupyörävarkaudet ovat erittäin yleisiä, sillä heikommin lukitut pyörät katoavat ensimmäisenä. Pyörän lukkoon kannattaakin panostaa hieman enemmän ja pyörää kannattaa säilyttää näkyvällä paikalla tai visusti säilössä pyöräkellarissa. Abus on suunnitellut laajan valikoiman korkealaatuisia ja kestäviä polkupyörän lukkoja, jotka varkaat useimmiten jättävät rauhaan jo pelkästään tuotemerkin maineen vuoksi. Abus edustaa turvallisuutta, ja tuotemerkin tuotteita käyttävät lukuisat pyöränomistajat ympäri maailman.

Tukevat Abus-lukot tarjoaa Addnature.fi

Osoitteesta Addnature.fi löydät mittavan valikoiman erilaisia lukkoja, jotka on suunnitellut ja kehittänyt tunnettu saksalainen Abus. Valitsemalla korkealaatuisen pyöränlukon panostat arvokkaaseen omaisuuteesi, joka helposti saattaa muutoin joutua varkaiden kynsiin. Abus on vuosikymmenien kehitystyössään valmistanut turvallisia lukkoja aina ensimmäisestä riippulukostaan tämän päivän innovatiivisiin ja korkean teknologian lukkoihin, ja tänään tuotemerkki onkin jakanut tuotantonsa eri osastoihin pystyäkseen tehokkaammin kehittämään turvallisuustuotteitaan. Lisäksi Abus toimii myös Saksan ulkopuolella, sillä yritykseltä löytyy useita toimipisteitä muun muassa Yhdysvalloissa, Kiinassa ja Euroopassa. Tutustu Abus-merkkisiin laadukkaisiin polkupyörän lukkoihin, joita on saatavilla muun muassa seuraavia malleja:
  • Taittolukkoja
  • Vaijerilukkoja
  • Ketjulukkoja
  • U-lukkoja

Korkealaatuiset ja kestävät lukot

Turvaa polkupyöräsi valikoimamme korkealaatuisella Abus-lukolla, joka pitää pyöräsi turvassa pitkäkyntisiltä. Abus on suunnitellut useita pyörän lukkoja, joista jokainen voi valita sopivan mallin. Tuotemerkiltä löytyy esimerkiksi käteviä taittolukkoja, joista voidaan valita omaan pyörään sopiva koko. Taittolukko on pinnoitettu ElastoGrip-pinnoitteella ja varustettu turvallisella ABUS-lukkopesällä. Valikoimasta löytyy eri kokojen lisäksi myös erivärisiä malleja, jotta jokainen voi hankkia uuden suosikkivärillään koristetun lukon. Taittolukkojen lisäksi valikoimasta löytyy käteviä ja kevyitä vaijerilukkoja, jotka ovat tuttua Abus-tyyliä, ja ne on varustettu pikakiinnikkeellä tai kolminumeroisella koodilla. Tuotemerkin vaijeri– ja spiraalivaijerilukoilla on hyvä vetokestävyys ja polkupyörää suojaava pinnoite. Ketjulukot ovat näppäriä lukkoja, joiden pinta on suojattu erityisellä suojaverkolla, jolloin pyörä pysyy tyylikkäänä ja naarmuttomana. Ketjulukkoja on saatavilla erikokoisina– ja värisinä.

Lisätietoja

Todella vankkoja lukkoja etsivälle Abus on suunnitellut U-lukkoja. Ne ovat erittäin järeitä, sillä lukkojen salpa on varustettu erikoisvahvasta teräksestä. Itse lukon mekanismi on saanut kovateräskuoren suojakseen. Joistakin tuotemerkin U-lukoista löytyy innovatiivinen Abus Power Cell –teknologia, jonka yritys on myös patentoinut. Abus Plus -mallin U-lukon sylinteriä ei voida tiirikoida, mikä on tehnyt tuotteesta erittäin suositun.


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-17
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.