paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

KESÄ-ALE - Starttaamme ekstra-alennuksella vaatteista | Säästä jopa 70%

adidas TERREX

#EscapeTheNoise
Innokkaana polkujuoksijana, kiipeilijänä tai maastopyöräilijänä sitä haluaa aina nostaa suoristustensa rimaa ja tutkia uusia maisemia. Adidas TERREX tukee tavoitteitasi innovatiivisilla ja kestävillä suunnitteluratkaisuilla, tuottaen monipuolisia ja hyvin funktionaalisia vaatteita ja jalkineita. In-house teknologioiden, kuten BOOSTTMIN:in lisäksi adidas TERREX:in ainutlaatuisille tuotteille on ominaista erinomaiset materiaalit yhteistyökumppaneilta, kuten GORE-TEX®, PrimaLoft®, Polartec®, Stealth® ja Continental.

High-Tech Trail Running-varusteita

Uutta adidas TERREX:iltä

Lisää adidas TERREX:istäAdidas TERREX - Escape The Noise

Pakene kaupungista, jätä arki taaksesi ja sukella seikkailun maailmaan. Sujauta jalkaan uudet Free Hikerit adidas TERREXiltä, merkin ensimmäinen vaelluskenkä boost-teknologialla - arvostat vapauden ja mukavuuden tunnetta jokaisella askeleella.

adidaksen lupaus maapallolle

Parley A.I.R


Parley A.I.R. -strategia on yllyke, aina kun mahdollista, välttää muoveja, eliminoida muovijätettä ja harkita uudestaan, kuinka käytämme ja kierrätämme keinotekoisia materiaaleja. adidas on sitoutunut vähentämään uutta tuotettua muovia valmistamalla tuotteita muovijätteistä, jotka ovat kerätty rannoilta ja rannikoilta.

Säästä vettä


adidas on luomassa uutta polkua sitoutumisellaan veden tehokkaaseen käyttöön, vedenlaadun parantamiseen ja ilmaiseen vedensaantiin. Vuoteen 2020 mennessä adidaksella on tähtäimenä vähentää vedenkulutusta 20% strategisilla toimittajillaan, 35% paikan päällä olevilla työntekijöillään ja 50% tekstiilin toimittajillaan.

Better Cotton


Liki jokainen ihminen planeetallamme käyttää päivittäin puuvillaa. Vuonna 2016 adidas ylsi omat odotuksensa saavuttamalla 68% Better Cotton -aloitteessa. Tätä vauhtia adidas saavuttaa maalinsa pelkän kestävän puuvillan käytöstä 2018/2019 Syksy/Talvi -kauteen mennessä.

adidas TERREX

259 Tuotetta
Lajittele