Pyöräkauppa netissä
Löydä lahjat täältä | Aloita etsintä

AKU

0 Tuotteet
search.category.products.soldout

AKU – tyylikkään ulkoilijan kenkävalinta

AKU on italialainen retkeily- ja vaelluskenkiin erikoistunut firma, jonka jalkineet henkivät aitoa käsityöläisperinnettä. Pienestä työpajasta suureksi kansainväliseksi tuottajaksi kasvanut AKU valmistaa jalkineita aktiiviseen elämään jo yli 30 vuoden kokemuksella. Erilaiset AKUn vapaa-ajan kengät tunnistaa helposti ylellisestä ja korkealaatuisesta mokkanahasta, joka on tyylikäs valinta sekä metsäretkelle että kaupunkiympäristöön. Runsaasta valikoimastamme löydät sekä AKUn naisten kengät että AKUn miesten kengät ympärivuotiseen käyttöön – takuuvarmasti jokaiselle jotakin!

AKU-kengät sopivat moneen maastoon

AKU-vaelluskengät ovat yhdet alan suosituimmista eivätkä suotta: korkealaatuinen mokkanahkapäällinen muotoutuu hyvin juuri omaan jalkaan sopivaksi, ja pohjan innovatiivinen muotoilu pitää askeleen keveänä pitkienkin päivien aikana. AKUn vaelluskenkien valikoimasta löydät myös vedenpitävät Gore-Tex-mallit, jotka pitävät niin vesisateen kuin lumihangenkin kosteuden ja kylmyyden poissa varpaista. Valikoimasta löydät sekä lyhyt- että korkeavartisia vaellussaappaita, joten voit valita juuri omiin tarpeisiisi sopivan mallin.

AKUn vahvuuksia ovat ensiluokkainen, ergonominen muotoilu, korkeatasoiset materiaalit sekä huolellinen, käsityöläismäinen kenkien kokoaminen. Tämän lisäksi AKU käyttää hyödykseen markkinoiden johtavia, patentoituja teknologioita tuomaan kenkiin niitä teknisiä ominaisuuksia, joita aktiiviseen elämään suunnitellut kengät kaipaavat. Gore-Texin lisäksi AKU vaellus- ja vapaa-ajan kengistä löydät esimerkiksi tunnettuja Vibram®-ulkopohjia sekä Primaloft®-eristeitä, jotka tekevät vaelluskengistä miellyttävämmät, funktionaalisemmat ja kestävämmät. Yhteistyö markkinoiden suosituimpia merkkien kanssa takaa sen, että AKU-jalkineista löydät markkinoiden uusimpia innovaatioita, jotka tekevät vaeltamisesta ja ulkoilusta entistä mukavampaa.

Rennot vapaa-ajan kengät sopivat yhtä hyvin viikonlopun kevyille metsäreissuille kuin kaupunkikäyttöönkin. Sporttisen, mutta tyylikkään designinsa ansiosta AKU-kengät sopivat loistavasti myös urbaaniin maisemaan, olipa kyseessä sitten viikonloppureissu uudessa kaupungissa, arkinen työmatka tai tavallinen kauppareissu. Monikäyttöisyytensä ansiosta AKU-jalkineet ovatkin erinomainen investointi. Hauskana yksityiskohtana useat AKU-jalkineet tulevat kirkkaanväristen kengännauhojen kanssa, jotka tuovat tyyliin persoonallisuutta ja piristävät oloa kummasti etenkin sateisella retkisäällä!

Tänä päivänä tuotteiden vaikutukset ympäristöön ovat tietenkin tärkeä osa vastuullista tuotantoa. AKU-kengät valmistetaan Euroopassa, Italian Trevisossa sekä Cluj Napocassa Romaniassa, ja kasvava määrä materiaaleista ja kenkien osista tuotetaan myös paikallisesti. Lisäksi kaikki merkin tuotteet ovat 30 % jäljitettävissä eli firmalla on täysi ymmärrys siitä, mistä eri materiaalit tulevat ja kuka niitä on käsitellyt.

Ulkoilijan unelmakauppa? Addnature, tietenkin

Verkkokaupastamme saat kaiken, mitä saatat ulkoharrastukseesi tarvita: jalkineet, vaatteet, teltat, retkikeittiöt, kiipeilyvarusteet ja paljon, paljon muuta! Olemme koonneet yhteen alan arvostetuimpien brändien suosituimmat tuotteet, jotta sinun olisi helppo löytää juuri omiin tarpeisiisi sopivat varusteet, olitpa sitten aloittamassa uutta harrastusta tai jo konkari omassa lajissasi!