paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

DISCOVERY WEEKEND | Lähde löytöretkelle huipputarjousten perään

Alchemy Equipment

26 Tuotetta
Alchemy Equipment

Alchemy Equipment - Toiminnallisuutta ja ajatonta tyyliä

Tyylin ja toimivuuden ei todellakaan tarvitse ole toisiaan vastaan sotivia elementtejä, ja tämän on näyttänyt toteen myös Alchemy Equipment. Uudesta Seelannista kotoisin oleva merkki on edelläkävijöiden joukossa, luoden hienostuneita ja toiminnallisia vaatteita, jotka näyttävät yksinkertaisella, mutta huolitellulla designillaan hyvältä, missä tahansa liikut.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Alchemy – trendikkäät ja toiminnalliset vaatteet Uudesta Seelannista

Alchemy Equipment on erinomainen esimerkki siitä, että suorituskyvyn ja tyylikkyyden ei todellakaan tarvitse olla toisensa poissulkevia ominaisuuksia! Ensi askeleensa jo vuonna 2014 ottanut merkki aloitti aikanaan kunnon pamauksella, sillä se nimettiin heti maailman top5 parhaan ulkoiluvaatteita valmistavan merkin joukkoon Münchenissä alan ehkäpä tärkeimmillä messuilla. Eikä vauhti ole suinkaan hidastunut siitä. Tätä nykyä Alchemy on nimittäin jo vakiinnuttanut maineensa trendikkäiden ja funktionaalisten vaatteiden luojana, ja merkin valmistamat vaatteet tunnetaankin parhaiten siitä, että ne sopivat yhtä hyvin niin vuoren rinteen kiipeämiseen kuin kaupungin katujen vilinäänkin.

Monikäyttöiset vaatteet ovat ekoteko

Alchemyn mallistosta löydät esimerkiksi valikoiman huolellisesti suunniteltuja takkeja ja lämpimiä paitoja. Alchemy yhdistelee innovatiivisella tavalla sekä perinteisiä kankaita että uusia teknologisia materiaaleja, ja juurikin nämä tarkoin valitut materiaalit pitävät sinut lämpimänä myös haastavissa sääolosuhteissa. Näissä vaatteissa saat tehokasta suojaa niin kylmältä viimalta kuin kovalta pakkaseltakin. Vaatteet sopivat kuitenkin myös erinomaisesti aktiiviseen elämään, sillä niiden valmistuksessa käytetyt materiaalit eivät hiosta, vaan sen sijaan pitävät olon miellyttävän kuivana ja lämpimänä pitkienkin päivien aikana.

Alchemy Equipmentin vaatteet ovat myös erittäin monikäyttöisiä. Maanläheiset ja klassiset värit sekä tyylikkäät leikkaukset modernilla tvistillä tekevät näistä vaatteista loistavan valinnan kaupunkikäyttöön. Enää sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja tyylin ja lämpimien vaatteiden välillä, sillä Alchemyn vaatteissa nämä ominaisuudet yhdistyvät takuulla saumattomasti. Klassisten mallien ansiosta brändin valmistamat vaatteet ovat myös muodikkaat vuodesta toiseen. Monikäyttöiset ja pitkäikäiset vaatteet ovatkin kestävä valinta niin taloudelliselta kuin ekologiseltakin kannalta!

Yhdestä osoitteesta ulkovaatteet ja ulkoiluvarusteet vaikka koko perheelle

Alchemyn ansiosta pysyt lämpimänä tyylikkäästi, olitpa sitten kiireisen suurkaupungin kadulla tai kapuamassa vuoren rinnettä ylöspäin. Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikissa kysymyksissä, ja 100 päivän avokaupan ansiosta sinulla on runsaasti aikaa varmistua siitä, että ostamasi tuotteet vastaavat odotuksiasi kooltaan ja laadultaan sekä istuvat päälle juuri niin kuin pitää! Ja koska haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta, saat tietenkin tilauksellesi myös ilmaisen palautuksen. Me Addnaturella tosin uskomme, että tulet ihastumaan uusiin varusteisiisi!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.