Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varusteet talven seikkailuihin

Laskettelulasit ALE

5 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Valmistaja

Värit

  • keltainen
  • pinkki
  • valkoinen
  • musta

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Flaxta Continuous Uimalasit, musta/keltainen
Flaxta Continuous Uimalasit, musta/keltainen musta/keltainen
Flaxta
Continuous Uimalasit, musta/keltainen
OVH € 149,95 € 83,95
- 44 %
Bliz Liner Laskettelulasit Kontrasti linssi, vaaleanpunainen/valkoinen
Bliz Liner Laskettelulasit Kontrasti linssi, vaaleanpunainen/valkoinen vaaleanpunainen/valkoinen
Bliz
Liner Laskettelulasit Kontrasti linssi, vaaleanpunainen/valkoinen
OVH € 49,95 € 30,95
- 38 %
Bliz Switch Nano Optics Laskettelulasit, musta
Bliz Switch Nano Optics Laskettelulasit, musta musta
Bliz
Switch Nano Optics Laskettelulasit, musta
OVH € 159,95 € 103,95
ilmainen toimitus
- 35 %
Flaxta Continuous Uimalasit, musta/valkoinen
Flaxta Continuous Uimalasit, musta/valkoinen musta/valkoinen
Flaxta
Continuous Uimalasit, musta/valkoinen
OVH € 139,95 € 89,95
- 36 %
Bliz Switch Nano Optics Laskettelulasit, musta/valkoinen
Bliz Switch Nano Optics Laskettelulasit, musta/valkoinen musta/valkoinen
Bliz
Switch Nano Optics Laskettelulasit, musta/valkoinen
OVH € 159,95 € 103,95
ilmainen toimitus
- 35 %

Laskettelulasit alehintaan laadukkaasta valikoimastamme

Täältä löydät valikoimastamme poistuvat laskettelulasit alehintaan. Edullisten hintojen lisäksi voit löytää suosittuja ja laadukkaita laskettelulaseja, joita ei ole enää muuten saatavilla. Samoin kuin kaikki tuotteemme, myös aletuotteemme ovat markkinoiden parhaimpien ja laadukkaimpien brändien tuotteita. Shoppailusi ajankohdasta riippuen voit löytää tästä kategoriasta laadukkaita laskettelulaseja mm. sellaisilta tuotemerkeiltä kuin Alpina, Giro, Oakley, UVEX. Koska aletuotteemme ovat suosittuja ja monet mallit myydään nopeasti loppuun, niin ostopäätös kannattaa tehdä viipymättä sopivien lasien löydyttyä.

Löydä alevalikoimastamme laskettelulasit monilla hyödyllisillä ominaisuuksilla

Kuten Addnaturen normaalihintaisten laskettelulasien valikoima, myös alekategoriamme sisältää erilaisia malleja ja värejä sekä sirossa että näyttävämmässä kokoluokassa. Shoppailusi ajankohdasta riippuen voit löytää Addnaturelta laskettelulasit alehintaan monilla erilaisilla teknisillä ominaisuuksilla. Tällaisia ominaisuuksia voivat olla muun muassa erittäin kestävät, rikkoutumattomat polykarbonaattilinssit, lasit napakasti paikallaan pitävä silikonipäällysteinen hihna, tai vaikkapa lasien sisäpuolta reunustava, käyttömukavuudeltaan miellyttävä kolmikerroksinen non-woven-vaahtomuovi pitkiin päiviin rinteessä. Valikoimastamme löytyy myös laskettelulaseja, joita on helppo käyttää tavallisten silmälasien päällä.

Muita alekategoriamme laskettelulasien ominaisuuksia ovat muun muassa hillitty kehysmuotoilu, joka sopii erinomaisesti pelkistettyjä malleja suosiville laskettelijoille. Joissakin malleissa taas lasien sisäpuolta reunustaa kosteutta tehokkaasti iholta pois siirtävä materiaali, joka parantaa lasien käyttömukavuutta. Laskettelulaseista puhuttaessa yksi keskeisimpiä ominaisuuksia on luonnollisesti linssityyppi. Ehkäpä oma suosikkisi on kontrastia parantava vaihdettava linssi, joka tarjoaa sekä miellyttävän näkyvyyden että mahdollisuuden vaihtaa toisenlaiseen linssiin sääolosuhteista riippuen. Tai vaihtoehtoisesti ehkä suositsataprosenttisesti UVA,- UVB- ja UVC-säteilyltä suojaavia linssejä. Alehintaisten laskettelulasiemme joukosta voit löytää laskettelulaseja mm. juuri näillä ominaisuuksilla ja linssityypeillä.

Voit selata valikoimaamme myös lasien käyttäjän pään anatomian mukaan ja löytää siten edullisia malleja Addnaturen alekategorian naisten laskettelulasien, miesten laskettelulasien ja lasten laskettelulasien joukosta. Miesten lasit ovat luonnollisesti muita kookkaampia niin kehykseltään kuin päähihnaltaan, kun taas lasten kehyksissä on sirompi muotoilu ja hihnojen ympärysmitta on pienempi. Naisten laskettelulasit puolestaan sijoittuvat miesten ja lasten lasien välimaastoon. Laskettelulasien säädettävän hihnan ansiosta useimmat mallit istuvat optimaalisesti lasien käyttäjästä tai pään ympärysmitasta riippumatta.

Varustaudu rinteeseen edullisesti Addnaturella

Laskettelulaseja hankkiessa kannattaa panostaa lasien laatuun, jotta näkyvyys rinteissä olisi paras mahdollinen. Laadukkaiden lasien ei kuitenkaan tarvitse maksaa maltaita ja hankkimalla uudet laskettelulasit Addnaturen alekategoriasta, voit säästää sievoisen summan. Tutustu myös lasketteluvaatteiden alevalikoimaamme ja hanki suosikkiharrastuksesi varusteet mahdollisimman edullisesti. Muista myös alehintaiset laskettelukypärämme turvalliseen menoon rinteissä.