Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Nauti syksyn juoksulenkeistäsi

Alpina Comox Pyöräilykypärän , musta

ID: 1321054

€ 149,95
Sisältää ALV:n., ilmainen toimitus
  • musta
  • harmaa
  • sininen/harmaa
  • harmaa
  • turkoosi
  • violetti
 • Valitse Päänympärys
 • Valitse Päänympärys
  52-57cm
  € 149,95
  57-62cm
  € 149,95
Valitse Väri ja Päänympärys
Siirry toivelistaasi
Tuote on lisätty toivelistallesi

Tätä tuotetta ei tällä hetkellä voida tilata haluttua määrää, tarkista ostoskorisi.

Request product

Ottakaa minuun yhteyttä, kun tuote on jälleen saatavilla.

Tallennamme pyyntösi 3 kuukauden ajan. Jos tuote on jälleen saatavilla sinä aikana, otamme sinuun yhteyttä.
Saatavilla verkkokaupasta Toimitus 4-6 arkipäivän kuluessa

Kuvaus

Alpina Comox Pyöräilykypärän , musta (black matt)

Tämän tuotteen kuvaus on automaattisesti käännetty. Pahoittelemme mahdollisia virheitä.

Turvallinen, kevyt, lyhyt kilpi, tyyliltään karkea. COMOX on vaihteleva ja mukava kypärä polulle. Jokaista polkua varten.
Hyvän istuvuuden, siistin ulkonäön ja hyvän suojan yhdistelmä on vastaus lähes kaikkeen. COMOX on erittäin hyvin tuulettuva, mikä mahdollistaa sen käytön Enduro-, Allmountain- ja Trial-ajoissa. Se on sinusta kiinni. Run System Ergo Flex 2:ssa COMOXiin on rakennettu kevyt ja mukava säätöjärjestelmä. Filigraaninen rakenne istuu täydellisesti päähän ja lisää siten suojaa. Pyöräilijöiden keskuudessa on sanonta, jonka mukaan pyöräillessä ei ole huonoa päivää. COMOX-endurokypärän kanssa se on totta.

Run System Ergo Flex
Run-järjestelmän avulla kaikkien Alpina-kypärien kokoa voidaan säätää yksilöllisesti pehmeästi pyörivän pyörän avulla. Run System Ergo Flex on Alpinan kevyin ja mukavin sovitusjärjestelmä. Filigraanirakenne asettuu tasaisesti päätä vasten ja lisää siten suojaa. Run System Ergo Flex -kypärää voidaan säätää hienon ruudukon avulla - yksilöllisempää, sujuvampaa ja mukavampaa tapaa säätää kypärää ei olekaan.

Y-Clip
Kypärä voi tarjota parhaan mahdollisen suojan vain, jos se pysyy optimaalisessa asennossa törmäyksen sattuessa. Korvan alla olevien kahden hihnan säätäminen ja kiinnittäminen on tässä ratkaisevassa asemassa. Y-Clip-järjestelmä takaa millimetrin tarkan säädön - sekunneissa.

Ilmavirran tuuletus
Yksi käyttömukavuuteen voimakkaasti vaikuttava tekijä on kypärän ilmanvaihto. Ilmanvaihtoaukkojen strategisesti järkevä sijoittelu on ratkaisevaa sisätilojen optimaalisen ilmanvaihdon kannalta. Ilma johdetaan sisätiloihin, ohjataan päätä pitkin ja se voi virrata taas ulos takaosassa. Näin pää on aina miellyttävän ilmastoitu.

HI-EPS
Kaikkien Alpina-kypärien sisäkuori on valmistettu Hi-EPS:stä (High Expanded Polystyrene). Materiaalissa on mikroskooppisen pieniä ilmakammioita, jotka vaimentavat kypärään törmäyksessä kohdistuvia voimia. Hi-EPS takaa optimaalisen suojauksen ja mahdollistaa samalla erittäin ohuet seinämäpaksuudet ja kapeat kypärän muodot.

Keraaminen kuori
Kaikki Alpinan kypärät, jotka valmistetaan Inmold-menetelmällä, on varustettu kestävällä keraamisella kuorella. Polykarbonaattilevy venytetään korkeassa lämmössä tulevan kypärän muotoon ja puristetaan korkealla paineella Hi-EPS-rungon päälle ja liimataan siihen termisesti. Keraamiselle kuorelle on ominaista useat ominaisuudet: Se on murtumatonta ja naarmuuntumatonta, UV-stabiilia ja antistaattista.

Ominaisuudet

Käyttötarkoitus
All Mountain / Trail, Enduro
Sukupuoli
Miehet, Naiset
Rakenne
Kypärän rakenne:
In-mold-teknologia
Ominaisuudet
Toiminto:
Hihnan säätöjärjestelmällä
Erityisominaisuudet:
Hyönteisverkko, Pystysuuntainen säätöjärjestelmä
Ominaisuudet
Visiiri:
lippa
Materiaali
Materiaali:
EPS, polykarbonaatti
Tekniset tiedot
Merkinnät:
EN 1078
Vuosimalli
2023
Tuotenumero
1321054
EAN
4003692302571

Asiakkaiden mielipiteet

product.rating.noreviews