Pyöräkauppa netissä
Pysy lämpimänä talven juoksulenkeillä

Twist Five QVM+ Aurinkolasit, musta

ID: 717577

€ 169,95 EUR
Sisältää ALV:n., ilmainen toimitus
    • musta
    • harmaa
Tuote on lisätty toivelistallesi

Tätä tuotetta ei tällä hetkellä voida tilata haluttua määrää, tarkista ostoskorisi.

Request product

Ottakaa minuun yhteyttä, kun tuote on jälleen saatavilla.

Tallennamme pyyntösi 3 kuukauden ajan. Jos tuote on jälleen saatavilla sinä aikana, otamme sinuun yhteyttä.
Toimitusaika lyhimmillään 4-6 arkipäivää

Kuvaus

Alpina Twist Five QVM+ Aurinkolasit, musta (black matt)

Tämän tuotteen kuvaus on automaattisesti käännetty. Pahoittelemme mahdollisia virheitä.

Se suojaa ja suojaa ja suojaa - Twist on yksi markkinoiden myydyimmistä urheilulaseista. Eikä syyttä: sen käyttöönotosta lähtien se on asettanut standardeja käyttömukavuuden, mukautuvuuden ja muotoilun suhteen. Twist Zero oli ensimmäisen mallin nimi vuonna 2005. Sport-lasit ovat nyt viidennessä sukupolvessa - ja Twist Five QVM jatkaa niiden menestystarinaa.

Täysrunkoversio Twist Five QVM+ on varustettu huippuluokan objektiivitekniikalla QuattroVarioflex ja tarjoaa samalla nykyaikaista tyyliä. Tämä antaa niille valtavan käyttöalueen ja tekee niistä erinomaiset urheilulasit kaikkiin valo- ja sääolosuhteisiin. Linssit lisäävät kontrastia, suodattavat häiritseviä heijastuksia ja säätävät värisävyn optimaalisesti valaistusolosuhteiden mukaan (fotokromaattiset linssit).

Ne kattavat suojaustasot Cat. 1-3. Fogstop estää ikkunoiden huurtumisen, vesi ja lika valuvat helpommin pois hydrofobisen pinnoitteen ansiosta. Kallistettavien ohimoiden avulla lasit voidaan mukauttaa yksilöllisesti kasvojen muotoon. Peilipinnoitteen ansiosta infrapunasäteet heijastuvat ja 100 %:n UV-suojaus on taattu. Twist Five QVM+ on täydelliset lasit - mihin tahansa säähän ja mihin tahansa urheiluun.

Quattro Varioflex
Quattroflex-lasien polarisoiva suodatin, joka on sovitettu mitä erilaisimpiin vaatimuksiin, tarjoaa maksimaalisen toiminnallisuuden. Se poistaa tehokkaasti heijastukset ja häikäisyn ja korostaa kontrastit selvästi. Quattrofelx-linssit ovat kirkkaammat kuin tavalliset polarisoidut linssit, joten ne sopivat erinomaisesti Varioflexin kanssa käytettäviksi. Quattroflex-ilmiö toimii näin ollen optimaalisesti myös huonossa säässä ja hämärässä valaistuksessa.

Fogstop
Fogstop on linssien sisäpuolella oleva pinnoite, joka ei ole sileä vaan karkea. Tämä tarkoittaa, että pisarat eivät voi muodostaa suljettua kerrosta eli huurtua ja siten peittää näkymää.

Hydrofobinen linssi
Lasin hydrofobisen eli kosteutta hylkivän nanorakenteen ansiosta vesi yksinkertaisesti valuu pois muutamassa sekunnissa ja vie lian mukanaan. Lasi ei ole vain puhdas, vaan se myös kuivuu salamannopeasti.

Mukautuva nenätyyny
Kylmäsäätöiset, kumitetut nenätyynyt mahdollistavat optimaalisen mukautumisen mihin tahansa nenän leveyteen ja muotoon. Kumipinnoite estää tehokkaasti liukastumisen ja takaa turvallisen istuvuuden.

Säädettävä kaltevuus
Säädettävien ohimoliitosten ansiosta silmälasit voidaan kallistaa pois otsasta hikisen ylämäen aikana. Alaspäin kallistaminen otsalle vähentää vetoa. Urheiluun, jossa näkymä on aina sumuton.

2 Komponenttien suunnittelu
Kovien kehysten, pehmeiden, kumipintaisten ohimoiden päiden ja nenätyynyjen yhdistelmä lisää lasien käyttömukavuutta ja istuvuutta.

Optimoitu ilmavirta
Voimakkaasti kaareva silmälasilinssi yhdessä epäsuoran ilmavirtauksen ohjaimen kanssa takaa vedottoman ja huurtumattoman näön myös nopean ulkoilun aikana.

Näytä kaikki mallit Alpina Twist sarjasta

Lisäominaisuudet

Protection Level


Protection Index enligt Standard EN1938 

0 - For cloudy days the lens is colourless 

1 - Suitable for weak sunlight through an otherwise cloudy sky 

2 - Medium lenses for normal sunlight 

3 - Strong sunlight (alpine and marine), often dark lenses 

4 - High Alpine and marine environment. Very dark lenses, not suitable for driving!

Ominaisuudet

Käyttötarkoitus
MTB-aloittelijat/Tour, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Allround / Aloittelija, Tour / Cross Country, Maraton / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Maantie, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Trekking, Retkipyöräily, Bikepacking, Crossi, Arkiajo/työmatka-ajo, Lifestyle/kaupunkiajo, Arkipyöräily, Lifestyle / Sinkulat, Kaupunkiurheilu, Työmatkapyöräily, Trail-juoksu, Juoksu
Sukupuoli
Miehet, Naiset
Keskeiset tiedot
Jäätikölle sopiva:
Ei
Lasin/linssin tyyppi:
peililinssi, polarisoitu, fotokrominen
Suojaustaso:
1-3: 8 - 80 % valonläpäisy
Ominaisuudet
Runko:
14.0 cm wide / 5.0 cm high
Nenäosa:
Adaptable nose pad
Sangat:
16 cm
Ilmanvaihto:
Optimized Airflow
Linssit
Linssien nimi:
Colourful
Suojausaste:
1-3: 8 - 80 % valoa läpäisevä
100 % UV-suoja:
Kyllä
Erikoisominaisuudet:
Polarisointitekniikalla, Anti-Fog-pinnoitteella, Automaattisella linssisävyllä
Muita huomioita:
Unbreakable
Paino
30 g
Vuosimalli
2022
Tuotenumero
717577

Asiakkaiden mielipiteet

product.rating.noreviews