Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varusteet talven seikkailuihin
Valitettavasti haluttu tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

Altra Escalante 2.5 Juoksukengät Miehet, musta

ID: 1234653

OVH € 139,95
€ 129,95
Sisältää ALV:n., ilmainen toimitus
    • musta
Löydä oikea koko

Valitettavasti haluttu tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

Ei saatavilla verkkokaupasta

Tiedot lyhyesti

Paino pareittain
Paino pareittain
482 g

Kuvaus

Altra Escalante 2.5 Juoksukengät Miehet, musta (black)

Tämän tuotteen kuvaus on automaattisesti käännetty. Pahoittelemme mahdollisia virheitä.

Altra-fanit ympäri maailmaa rakastavat Escalanten alkuperäistä versiota, ja myös 2.5 tuo mukanaan monia tuttuja ja suosittuja ominaisuuksia: Päivitetty malli on mukava, sporttinen ja tehokas, valmiina toimintapäiviin. Uusi sukkamallinen päällinen on kevyt, hengittävä ja erittäin mukava. Altra EGO- ja InnerFlex-välipohja tarjoaa pehmeän, mutta suoran juoksun ja lisää joustavuutta, mikä parantaa suorituskykyä kaikin puolin. Pitkistä kävelyistä lyhyisiin juoksuihin, kevyistä lenkkeilyistä suuriin kierroksiin ja kaikkeen siltä väliltä, Escalante 2.5 antaa sinun tehdä mitä haluat koko päivän.

FootShape Toe Box
Perinteisissä juoksukengissä on teräväkärkiset varvaslaatikot, jotka puristavat varpaat pois niiden luonnollisesta asennosta, mikä lisää pullistumien, vasaravarpaiden ja plantaarifaskiitin riskiä. Altran FootShape-varpaankotelo antaa varpaiden rentoutua ja levittäytyä luonnollisesti ja isovarpaan pysyä suorassa asennossa. Tämä vähentää ylipronaatiota, parantaa vakautta ja luo voimakkaan varvaslähdön juoksusuorituksen maksimoimiseksi.

Tasapainotettu iskunvaimennusalusta
Aseta kanta- ja etujalkaterä samalle etäisyydelle maasta, jotta edistät oikeanlaista, vähäistä rasitusta aiheuttavaa muotoa koko polkujuoksun ajan.

FootPod
Ulkopohjateknologia, joka todella kartoittaa jalkaterän luut ja jänteet ja auttaa sitä taipumaan ja liikkumaan luonnollisesti.

Innerflex
Välipohjassa olevat ristikkomaiset urat antavat jalallesi mahdollisuuden joustaa ja ovat samalla kevyemmät, mikä lisää nopeutta ja parantaa suorituskykyä.

Altra EGO
Kaksoisluonnon välipohjarakenne, jossa on reagoiva, mutta pehmeä tuntuma, joka lisää energian palautumista.

Yksityiskohdat

  • Noderate damping

Lisäominaisuudet

Neutraali

Neutraalissa tai vaimentavassa kengässä ei ole pronaatiotukea (jalkaterän sivuttaistuki), siksi se soveltuu erityisen hyvin juoksijoille, joiden rullausliike on säännöllinen eli jalat eivät kallistu sisään- tai ulospäin askeltaessa. Neutraali kenkä sopii hyvin kilpailuihin, nopeaan harjoitteluun tai pitkiin kestävyysharjoituksiin. Vaimennus voi vaihdella käyttötarkoituksen mukaan: kilpailun aikana on suositeltavaa käyttää kevyesti vaimennettua kenkää, jotta saavutetaan suorempi kosketus maahan. Pitkäkestoisessa harjoittelussa tai kovilla alustoilla voimakkaammin vaimennettujen kenkien käyttömukavuus on parempi ja ne suojaavat myös niveliä.

Ominaisuudet

Käyttötarkoitus
Juoksu
Sukupuoli
Miehet
Keskeiset tiedot
Tyyppi:
Maantiejuoksu
Käyttötarkoitus:
harjoitteluun
Kausi:
ympärivuotiseen käyttöön
Juoksukengät
Jalkaterän asento:
neutraali
Droppi:
0 mm
Pohjan paksuus (kantapää/varvas):
24 mm
Materiaali
Pintamateriaalin tyyppi:
verkko
Pintamateriaali:
Functional knit sock
Vuorin tyyppi:
tekstiili
Pohja
Pohjan tyyppi:
Kumi
Pohja:
FootPod
Välipohja:
Altra EGO with InnerFlex
Ominaisuudet
Kiinnityssysteemi:
kiristysnaru
Päkiä:
muotoiltu pohja
Mitat
Paino pareittain:
482 g
Leikkaus
Kokotiedot:
koko vaikuttaa normaalia pienemmältä
Leikkaus:
Normaali
Vuosimalli
2022
Tuotenumero
1234653

Asiakkaiden mielipiteet

5.0
2 Asiakasarviot
1 Tähti
0
2 Tähdet
0
3 Tähdet
0
4 Tähdet
0
5 Tähdet
2
Emme tarkista erikseen, että julkaistut tuotearviot ovat tosiasiallisesti peräisin kuluttajilta. Kaikki verkkosivustomme vierailijat voivat jättää arvion tuotteistamme. Arvioiden jättäminen ei ole sidottu käyttäjätiliin tai muuhun vastaavaan. Kaikki arviot suodatetaan automaattisen sanasuodattimen läpi, jotta vältytään loukkaavilta, rasistisilta, seksistisiltä tai hyperlinkkejä sisältäviltä arvioilta. Tarkistamme tuotearvioinnit myös manuaalisesti ristiriitojen ja muiden ulkoisten sisältöjen osalta.
Tyhjennä kaikki suodattimet
Altra Escalante 2.5 Juoksukengät Miehet, punainen punainen
Jens
Se kärjistyy!
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
Kengät ovat ihanat luonnolliseen lenkkeilyyn asfaltilla, soralla ja metsälattioilla. Kenkien nollapudotuksen vuoksi minua lähes vuoden ajan vaivannut akillesjänteen ärsytys on tuskin havaittavissa lenkillä ja sen jälkeen. Pohjan pehmustus riittää lyhyille ja keskipitkille lenkkeille. Yli 20 km:n etäisyyksille suosittelen kenkiä, jossa on hieman enemmän pehmustetta. Kaikille alla oleville matkoille tämä on täydellinen juoksukenkä!
12.05.2022
Altra Escalante 2.5 Juoksukengät Miehet, harmaa harmaa
Tobias
Erinomainen!
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
Koon mukainen, samanlainen kuin Lone Peak 4.5 sopivuudeltaan. Sopii hyvin jalkaan, iskunvaimennus on mukavaa, mutta ei liikaa. Edelleen hyvässä kunnossa ensimmäisen 100 km: n jälkeen, ulkopohjan kuluminen on minimaalista.
13.05.2021