paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Altra

113 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
2

Atlantin takaa ponnistava Altra tarjoaa korkealaatuisia urheilujalkineita

Altra-juoksukengät netistä Altra on amerikkalainen jalkineita varmistava yritys, joka tunnetaan parhaiten maantie- ja maastojuoksuun sopivista varusteistaan. Altra on verrattain uusi tekijä jalkinemarkkinoilla, sillä se on ollut toiminnassa vasta vuodesta 2009 lähtien, mutta vakiinnuttanut jo asemansa loistavien juoksukenkien myyjänä. Tämä ei kuitenkaan ole mikään ihme, sillä Altran perustajat ovat juosseet erittäin nuoresta iästä lähtien. Uteliaisuus ja intohimo juoksemista kohtaan sai heidät tutkimaan, miten juoksukokemuksesta voi tehdä entistä paremman. Altra-juoksukengät eivät siis suotta ole suosittuja ympäri maailman!

Altran juoksukengät jalassa jaksat juosta vaikeammatkin lenkit

Valikoimastamme löydät kaikki suosituimmat Altra-kengät. Verkkokaupassamme on esimerkiksi Altra Escalante -jalkineet, jotka ovat neutraaliin askellukseen sopivat, maantiejuoksuun tarkoitetut kengät. Escalante-kengistä löytyy Altran erityinen Ego™-välipohja, jonka erinomaisen jouston ansiosta jaksat juosta lujaa pidempään. Zero Drop™ -teknologia taas pitää huolen siitä, että jalkasi on luonnollisessa asennossa, eikä rasitu väärällä tavalla juoksun aiheuttamista iskuista.
Maastojuoksuun löydät verkkokaupastamme esimerkiksi Altra Lone Peak -kengät. Myös tämä malli on täynnä innovatiivista teknologiaa, jonka ansiosta kengät ovat uskomattoman kestävät ja tukevat. A-Bound™ pehmustus esimerkiksi vähentää iskuista johtuvaa rasitusta lisäten joustavuutta askellukseen, ja pohjan uniikki TrailClaw™-kuviointi yhdistettynä MaxTrac™-kumipohjaan antaa uskomattoman hyvän pidon erilaisissa maastoissa, kosteilta metsäpoluilta aina kivikkoisiin mäkiin. Lone Peak -jalkineet ovat myös erittäin monikäyttöiset, sillä maastojuoksun lisäksi ne sopivat loistavasti myös kevyiksi vaelluskengiksi! Ja mainitsimmeko jo, että ne ovat todella hyvän näköiset?
Näiden mallien lisäksi valikoimassamme on myös muun muassa Altra Duo sekä Altra Superior -kengät, jotka ovat molemmat todella suosittuja malleja niin aloittelevien harrastajien kuin jo pitkäänkin juosseidenkin keskuudessa! Näitä malleja, kuten kaikkia Altran laajan valikoiman erilaisia kenkiä, yhdistää muutamat ominaisuudet: huolellinen ja funktionaalinen muotoilu, korkealaatuinen valmistus ja tarkat laatustandardit. Näiden piirteiden ansiosta Altran kengät istuvat jalkaan erinomaisesti ja kestävät käytössä. Voisivatko Altrat olla uudet suosikkikenkäsi? Varmasti.

Verkkokauppamme on ulkoilua rakastavan ykkösosoite

Me Addnaturella rakastamme kaikkea luontoon ja ulkoiluun liittyvää. Siksi olemmekin koonneet yhteen osoitteeseen kaiken, mitä tarvitset retkeilyyn ja ulkoliikuntaan! Altran kaltaisten erinomaisten juoksukenkien lisäksi löydät verkkokaupastamme muun muassa eri malliset ja kokoiset teltat, niin talvi- kuin kesäkäyttöönkin sopivat makuupussit, jalkineet sandaaleista vaellussaappaisiin sekä paljon, paljon muita varusteita alan parhailta valmistajilta. Sivustomme yksityiskohtaisten tuotekuvausten ja -kuvien ansiosta informoidun ostopäätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.
Parhaiden tuotteiden lisäksi haluamme tarjota myös ensiluokkaista asiakaspalvelua. Siksi saatkin meiltä kaikille tilauksille jopa 100 päivän pituisen avokaupan. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on yli kolme kuukautta aikaa varmistua siitä, että olet 100% tyytyväinen ostopäätökseesi. Ja jos näin ei jostain syystä ole, saat meiltä ostoksillesi myös maksuttoman palautuksen.


Onko sinulla kysyttävää?
Valitettavasti puhelinlinjamme on tällä hetkellä suljettu.
Löydät sen sijaan vastauksia kysymyksiisi Usein kysytyt kysymykset -sivultamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.