paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Talviurheilutarjouksia - Toiminnantäyteiseen talveen

Amplifi

11 Tuotetta
Hinta
Asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Anna Amplifin varusteiden suojata sinut

Saksalaisen Amplifin suojatuotteet ovat maailmankuuluja, eikä suinkaan suotta – nämä korkealaatuiset ja kestävät suojat vakuuttavat nimittäin varmasti myös kaikkein vaativimmatkin urheilijat, ja toivottavasti heidän joukossaan myös sinut! Amplifin tuotekehitys rakentuu huolellisen testaamisen varaan: aluksi tuote suunnitellaan, sitten sitä testaan, ja lopulta näiden testien tulokset viedään suunnittelupöydälle. Tämän jälkeen tuotetta vielä parannellaan entisestään, ja sitten sitä testataan taas. Tämä prosessi toistetaan niin kauan kuin tarpeellista, jotta voidaan joka kerta varmistua siitä, että kaikki Amplifin tuotteet kestävät kaikki mahdolliset haasteet, jotka sinä niille esität. Amplifi varustaa sinut seikkailuja varten, olipa menopelinäsi sitten pyörä tai vaikkapa esimerkiksi lumilauta. Tutustu valikoimaan ja lähde seuraavalle reissullesi astetta paremmin varustautuneena, varmoin mielin!

Suojavarusteet extreme-urheiluun vuoden ympäri

Miksi ottaisit riskejä, kun huippuluokan suojat ovat helposti saatavilla? Amplifin valikoimasta löydät muun muassa erilaisia liivejä ja paitoja suojaamaan yläruumistasi. Todella kevyet suojat tuntuvat päällä mukavilta, minkä lisäksi niiden muotoilussa on myös otettu erinomaisesti huomioon liikkuvuuden optimointi – sinun ei siis tarvitse pelätä sitä, että suojavarustus päällä tuntisit olosi robottimaisen jäykäksi. Käytetyissä materiaaleissa on myös otettu huomioon niiden erinomainen hengittävyys sekä kyky siirtää kosteutta ja hikeä pois iholta, jotta olosi pysyisi mahdollisimman miellyttävänä pitkienkin käyttökertojen aikana. Huippuluokan materiaalit ovat myös pitkäikäisiä. Keveydestä ja mukavuudesta huolimatta Amplifin valmistamat varusteet kuitenkin suojaavat kehoasi tehokkaasti iskuilta ja myöskin kaatumisen aiheuttamilta vahingoilta.

Amplifilta löydät myös kestäviä reppuja, joissa useissa on sisäänrakennettu, tukeva suoja selälle. Amplifin reput ovatkin erinomainen tapa yhdistää sekä kehon suojaaminen että tarvittavien varusteiden mukana kuljettaminen. Tilavat reput ovat tietenkin suunniteltu erityisesti extreme-urheilun mielessä pitäen, ja juurikin siitä johtuen löydätkin niiden monesta mallista erityisiä piirteitä, kuten esimerkiksi hätäpillin ja käteviin paikkoihin sijoitettuja pieniä taskuja, joissa tärkeimmät varusteet pysyvät aina näppärästi käden ulottuvilla. Älä myöskään anna reppujen kompaktin koon hämätä. Fiksun muotoilun ansiosta Amplifin reppuihin mahtuu nimittäin yllättävän paljon varusteita.

Varusteet aktiiviseen elämään niin vuorenrinteille kuin kotipihallekin

Amplifin tuotteet ovat erinomainen valinta, kun etsit luotettavaa ja kestävää selkäsuojaa tai muuta suojavarustetta. Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään valitsemaan oikeat tuotteet juuri sinun tarpeisiisi sopien, minkä lisäksi avokätisen, jopa 100 päivän pituisen avokaupan ansiosta sinulla on runsaasti aikaa varmistua siitä, että tilaamasi tuotteet vastaavat odotuksiasi. Ja tietenkin tarjoamme myös ilmaiset palautukset. Älä enää jahkaile, vaan aloita ulkoilusta nauttiminen!


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-17
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.