paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Aloita uusi vuosi juosten - Nauti talvijuoksusta riippumatta lenkin pituudesta tai vauhdista

Anita

3 Tuotetta
Tuoteperhe
Hinta
Mahtava tuki ja istuvuus
Anita

Mahtava tuki ja istuvuus

ANITA on valmistanut alus- ja uima-asuja naisille jo reilusti yli 100 vuoden ajan. Yritys on perustettu jo vuonna 1886. Sen ensimmäiset tuotteet palvelivat jo sen ajan naisten tarpeita ja tuotekehityksessä on huomioitu elämäntapojen ja sen myötä alusvaatteisiin kohdistuvien odotusten muuttuminen. Merkin alusvaatteissa yhdistyvät erityisen hyvällä tavalla laadukkaat materiaalit, erinomainen istuvuus ja käyttömukavuus. Se on keskittynyt arkialusvaatteiden lisäksi erityisesti urheilusuoritusten aikana käytettäviin alusvaatteisiin. Merkin urheilualusvaatteet ovat jo voittaneet useita testejä ominaisuuksiensa ja käyttömukavuutensa ansiosta.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Anita - alusvaatteet aktiiviselle naiselle

Jo vuodesta 1886 lähtien toiminnassa ollut Anita on tuotemerkki, joka tunnetaan etenkin sen valmistamista alus- ja uima-asuista. Alusta alkaen huomiota on kiinnitetty brändin tuotannossa naisten tarpeisiin ja elämän monimuotoisuuteen, minkä vuoksi suunnittelussa on korostunut etenkin vaatteiden hyvä istuvuus ja tinkimätön mukavuus. Jatkuva tuotekehitys varmistaa lisäksi sen, että Anitan tuotteet ovat aina innovatiivisia ja tarjoavat parhaat mahdollisuudet liikuntaan kaikenlaisille naisille. Tämä asiakaslähtöinen toimintatapa onkin varmasti yksi syy siihen, miksi Anitan urheilualusvaatteet ovat voittaneet vuosien saatossa monia eri testejä!

Korkealaatuiset alusvaatteet ovat tärkeämmät kuin ehkä uskotkaan

Kiinnitämme usein huomiota treenivaatteiden teknisiin materiaaleihin ja istuvuuteen, ja valitessamme ulkovaatteita vertailemme niiden erilaisia vedenkestäviä kankaita, mutta helposti unohdamme kuitenkin alempien vaatekerrosten tärkeyden. Hyvin istuvat alusvaatteet ovat kuitenkin avainasemassa pukeutumisen suhteen, sillä jos alusvaatteet hiertävät tai hiostavat, muuttuu olo nopeasti tukalaksi. Anitan valikoimasta löytyy kuitenkin runsaasti eri mallisia alusvaatteita, jotka pysyvät miellyttävän tuntuisina myös kovassakin menossa, hikoilustakin huolimatta!

Aktiivisessa elämässä etenkin hyvin tukevat rintaliivit ovat tuiki tärkeät. Anita urheilurintaliivit on muotoiltu huolella ja valmistettu kestämään pitkään. Valikoiman erilaisista malleista löydä varmasti myös juuri sinun kehon tyypillesi sopivat urheilurintsikat, jotka ovat paitsi korkealaatuiset ja funktionaaliset, myös ihastuttavan kauniit! Anitalta löydät myös alushousuja eri malleissa ja eri materiaaleista, jotta voit tuntea olosi itsevarmaksi aina, olitpa sitten pitkällä vaelluksella tai ihan vain lenkillä lähimetsässä. Kaikissa malleissa on kiinnitetty erityistä huomiota siihen, että vaatteiden saumat eivät hankaa ikävästi ihoa vasten kovassakaan liikunnassa. Huolellinen suunnitteluprosessi myös varmistaa sen, etteivät alushousut nouse tai valu ikävästi päivän aikana.

Vaatteita ja varusteita aktiivisen elämään

Me Addnaturella rakastamme ulkoilmaa ja kaikenlaista luonnossa liikkumista, olipa kyseessä sitten pyöräily, vaeltaminen tai vuorikiipeily. Siksi olemmekin koonneet yhteen osoitteeseen kaikki tarvittavat varusteet. Parhaiden tuotteiden lisäksi haluamme tarjota alan parasta asiakaspalvelua, minkä vuoksi ammattitaitoiset asiakaspalvelijat vastaavat kaikkiin kysymyksiin liittyivätpä ne sitten itse tuotteisiin tai tilaukseesi. Meiltä saat myös 100 päivän avokaupan, eli yli kolme kuukautta aikaa varmistua siitä, että olet 100% tyytyväinen ostoksiisi. Ja tietenkin ilmaiset palautukset!


Onko sinulla kysyttävää?
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
09-4270 4101
Ma – Pe
Klo 10 - 12 & 13 – 16
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.