Päiväretket | Vaatteet & varusteet päivävaellukselle
Pyöräkauppa netissä

Anita

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Koko

  • XXS
  • XS

Valmistaja

Tuoteperhe

  • Anita Active 2

Värit

  • valkoinen

Hinta

Asiakaspalaute

  • 2
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Mahtava tuki ja istuvuus
Mahtava tuki ja istuvuus
ANITA on valmistanut alus- ja uima-asuja naisille jo reilusti yli 100 vuoden ajan. Yritys on perustettu jo vuonna 1886. Sen ensimmäiset tuotteet palvelivat jo sen ajan naisten tarpeita ja tuotekehityksessä on huomioitu elämäntapojen ja sen myötä alusvaatteisiin kohdistuvien odotusten muuttuminen. Merkin alusvaatteissa yhdistyvät erityisen hyvällä tavalla laadukkaat materiaalit, erinomainen istuvuus ja käyttömukavuus. Se on keskittynyt arkialusvaatteiden lisäksi erityisesti urheilusuoritusten aikana käytettäviin alusvaatteisiin. Merkin urheilualusvaatteet ovat jo voittaneet useita testejä ominaisuuksiensa ja käyttömukavuutensa ansiosta.
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Anita extreme control Urheilurintaliivit Naiset, white white
Anita
extreme control Urheilurintaliivit Naiset, white
€ 59,95 € 31,95
- 47 %
  • Versiot: 70B
Anita extreme control Urheilurintaliivit Naiset, white
Anita Juoksualushousut Naiset, white white
Anita
Juoksualushousut Naiset, white
€ 26,95 € 14,95
- 45 %
  • Versiot: 32
Anita Juoksualushousut Naiset, white
Lisätietoa

Anita - alusvaatteet aktiiviselle naiselle

Jo vuodesta 1886 lähtien toiminnassa ollut Anita on tuotemerkki, joka tunnetaan etenkin sen valmistamista alus- ja uima-asuista. Alusta alkaen huomiota on kiinnitetty brändin tuotannossa naisten tarpeisiin ja elämän monimuotoisuuteen, minkä vuoksi suunnittelussa on korostunut etenkin vaatteiden hyvä istuvuus ja tinkimätön mukavuus. Jatkuva tuotekehitys varmistaa lisäksi sen, että Anitan tuotteet ovat aina innovatiivisia ja tarjoavat parhaat mahdollisuudet liikuntaan kaikenlaisille naisille. Tämä asiakaslähtöinen toimintatapa onkin varmasti yksi syy siihen, miksi Anitan urheilualusvaatteet ovat voittaneet vuosien saatossa monia eri testejä!

Korkealaatuiset alusvaatteet ovat tärkeämmät kuin ehkä uskotkaan

Kiinnitämme usein huomiota treenivaatteiden teknisiin materiaaleihin ja istuvuuteen, ja valitessamme ulkovaatteita vertailemme niiden erilaisia vedenkestäviä kankaita, mutta helposti unohdamme kuitenkin alempien vaatekerrosten tärkeyden. Hyvin istuvat alusvaatteet ovat kuitenkin avainasemassa pukeutumisen suhteen, sillä jos alusvaatteet hiertävät tai hiostavat, muuttuu olo nopeasti tukalaksi. Anitan valikoimasta löytyy kuitenkin runsaasti eri mallisia alusvaatteita, jotka pysyvät miellyttävän tuntuisina myös kovassakin menossa, hikoilustakin huolimatta!

Aktiivisessa elämässä etenkin hyvin tukevat rintaliivit ovat tuiki tärkeät. Anita urheilurintaliivit on muotoiltu huolella ja valmistettu kestämään pitkään. Valikoiman erilaisista malleista löydä varmasti myös juuri sinun kehon tyypillesi sopivat urheilurintsikat, jotka ovat paitsi korkealaatuiset ja funktionaaliset, myös ihastuttavan kauniit! Anitalta löydät myös alushousuja eri malleissa ja eri materiaaleista, jotta voit tuntea olosi itsevarmaksi aina, olitpa sitten pitkällä vaelluksella tai ihan vain lenkillä lähimetsässä. Kaikissa malleissa on kiinnitetty erityistä huomiota siihen, että vaatteiden saumat eivät hankaa ikävästi ihoa vasten kovassakaan liikunnassa. Huolellinen suunnitteluprosessi myös varmistaa sen, etteivät alushousut nouse tai valu ikävästi päivän aikana.

Vaatteita ja varusteita aktiivisen elämään

Me Addnaturella rakastamme ulkoilmaa ja kaikenlaista luonnossa liikkumista, olipa kyseessä sitten pyöräily, vaeltaminen tai vuorikiipeily. Siksi olemmekin koonneet yhteen osoitteeseen kaikki tarvittavat varusteet. Parhaiden tuotteiden lisäksi haluamme tarjota alan parasta asiakaspalvelua, minkä vuoksi ammattitaitoiset asiakaspalvelijat vastaavat kaikkiin kysymyksiin liittyivätpä ne sitten itse tuotteisiin tai tilaukseesi. Meiltä saat myös 30 päivän avokaupan, eli kuukausi aikaa varmistua siitä, että olet 100% tyytyväinen ostoksiisi. Ja tietenkin ilmaiset palautukset!