Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varusteet talven seikkailuihin
Arc'teryx vaatettaa ulkoilijan
Arc'teryx vaatettaa vaativan liikkujan
Ensimmäisen siivet selkäänsä saaneen matelijan nimen mukaan nimetty Arcteryx on kanadalainen ulkoiluvaatteita ja -varusteita valmistava yritys. Nimen valinta kuvaa vapautumista vain tasaisella alustalla liikkumisesta ja haasteellisempien maastojen valloittamista. Vuorikiipeilyvarusteiden valmistamisesta aloittaneelle Arcteryxille kaikkein haasteellisimmat olosuhteet ovat tuttuja. Käyttämiensä teknologioiden ansioista yrityksen ulkoilutuotteet säilyttävät hyvin lämpönsä ja hengittävyytensä, sekä kestävät hyvin erilaisia sääolosuhteita.

Arc'teryx

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Koko

  • S

Värit

  • petrooli

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Arc'teryx Proton LT Huppari Miehet, petrooli
Arc'teryx Proton LT Huppari Miehet, petrooli petrooli
Arc'teryx
Proton LT Huppari Miehet, petrooli
€ 249,95
ilmainen toimitus
  • Versiot: S

Arcteryx tarjoaa huippulaatua haastaviin lajeihin ja olosuhteisiin

Paljon Arcteryx -tuotteita huippuhintaan Kanadan rannikkovuoristoilta kotoisin oleva Arcteryx tarjoaa korkealuokkaisia teknisiä ulkoiluvaatteita ja varusteita. Brändin intohimona on vahva sitoutuminen designiin, käsityöläisyyteen ja parhaaseen suorituskykyyn. Erikoinen nimi juontaa juurensa latinankielisiin sanoihin Archaeopteryx Lithographica, joka oli ensimmäinen matelija, jolle kehittyivät sulat lentämistä varten. Tämä rohkea evoluution hyppäys kuvastaa yrityksen tapaa toimia. Arcteryxin perusideana on luoda parhaita mahdollisia tuotteita ulkoiluun. Upea design yhdistettynä parhaisiin materiaaleihin luo brändin tuotteista alansa huippuja. Arcteryxin visiona on luoda vaatteita ja varusteita, jotka antavat käyttäjilleen itsevarmuuden suoriutua ääriolosuhteissa.

Parhaat varusteet ja vaatteet vaativallekin seikkailijalle

Arcteryx tarjoaa laajan kirjon ulkoiluvaatteita lämpöä tuovista aluskerrastoista aina päällimmäisen kerroksen untuva- ja tuulitakkeihin. Vuoristoista kotoisin olevan brändin tuotteet soveltuvat erityisesti ääriolosuhteisiin ja extreme-lajien harrastajille. Kiipeilyä varten merkki tarjoaa muun muassa kiipeilyvaljaita ja mankka- eli magnesiumpusseja. Suomen sää- ja luonto-olosuhteisiin yrityksen tuotteet sopivatkin erinomaisesti Kanadan kanssa samankaltaisten olojen vuoksi, vaikkakin vuoret vaihtuvat meillä tuntureihin. Erilaiset päiväreput, vaellusreput ja laukut tarjoavat seikkailijoille mahdollisuuden kuljettaa kaikki tarpeelliset tavaransa järjestelmällisesti ja tyylikkäästi mukanaan. Erityisesti kiipeilyssä ja vaelluksessa tarvittavien varusteiden määrä on suuri, jolloin erikokoiset reput tarjoavat parasta mahdollista käytännöllisyyttä ja monipuolisia ominaisuuksia kaikkien varusteiden kuljettamiseen. Pienemmät olkalaukut on esimerkiksi helppo pakata mukaan suuren repun sisään, jolloin voit vaihtaa tilavan repun olkalaukkuun, kun haluat hetkellisesti kuljettaa mukanasi vain osan tavaroistasi. Kaikkia merkin tuotteita koristaa historiallista matelijalintua esittävä uniikki kuva, josta Arcteryxin tuotteet onkin helppo tunnistaa yhdessä brändille ominaisen tyylitellyn designin kanssa. Parhaista teknisistä materiaaleista valmistetut vaatteet hengittävät urheilusuorituksen aikana poistaen hikoilun myötä syntyvää kosteutta ja lämpöä iholta.

Arcteryx tarjoaa kaiken urheiluun

Päällimmäisen kerroksen takit ja housut varmistavat optimaalisen suojan tuulta ja sadetta vastaan, joten ulkoilu huonommallakin säällä onnistuu vaivatta. Ulkoillessasi kylmillä ilmoilla, muista panostaa kerrospukeutumiseen. Aloita pukeutuminen laadukkaista alusvaatteista ja ihonmyötäisestä lämpöä tuovasta aluskerrastosta, valitse väliin tarvittaessa fleeceä ja päällimmäiseksi omaan käyttötarkoitukseesi soveltuva takki tai liivi. Arcteryxin valikoimista löydät parhaat tekniset vaatteet kerrospukeutumiseen muun muassa seuraaviin tarkoituksiin:

  • Kevyeen ulkoiluun
  • Juoksuun
  • Kiipeilyyn
  • Vaellukseen
  • Talvilajeihin

Korkeaa laatua, teknisiä materiaaleja ja parasta suorituskykyä

Kun kaipaat parasta mahdollista laatua ja huippuominaisuuksia, valitse ulkoiluharrastukseesi Arcteryxin tuotteita. Vaatevalikoimaa täydentävät asusteet, kuten vyöt, pipot ja lippalakit. Voit huoletta käyttää brändin tyylikkäitä vaatteita ja asusteita myös muuallakin kuin luonnossa. Esimerkiksi aktiiviselle työmatkat pyörällä taittavalle liikkujalle ulkoiluvaatteet tarjoavat ihanteellista suojaa ja käytännöllisyyttä kaupungin katuja viilettäessä. Kesäpukeutumiseen kokoelmasta löytyy shortseja, toppeja ja t-paitoja, kaikki tietenkin korkealaatuisista teknisistä materiaaleista valmistettuja. Arcteryxin tuotteista löydät tarkkaan harkittuja yksityiskohtia, kuten teipattuja saumoja ja vedenpitäviä vetoketjuja. Vaatteissa ja varusteissa on todella panostettu monipuolisiin ominaisuuksiin sekä siihen, että jokainen tuote on huolella loppuun suunniteltu pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Vedenpitävissä ja hengittävissä tuotteissaan Arcteryx käyttää Gore-texiä sen kestävyyden ja huippulaadun vuoksi.

Upeat tuotteet kaikkeen ulkoiluun Addnaturelta

Hanki nyt korkealuokkaiset, käytännölliset ja monikäyttöiset Arcteryxin vaatteet ja varusteet Addnaturen valikoimista. Hengittävä, merkin logolla varustettu t-paita toimii niin lämpimillä kesävaelluksilla sellaisenaan, kylmemmillä ilmoilla välikerroksen alla kuin myös vapaa-ajan vaatetuksessa farkkujen seurana. Tyylikkäät fleecetakit voit niin ikään yhdistää sekä ulkoiluun kuin kaupungillekin. Arcteryxin uniikit matkalaukut tunnistat varmasti lentokentän laukkuhihnalta poikkeavan ulkonäkönsä vuoksi. Erityiskevyet laukut eri tarkoituksiin takaavat sen, että kantamuksen kokonaispainoon ei aiheudu ekstrakiloja itse laukusta. Erilaiset remmit, taskut ja osastot mahdollistavat tavaroiden järjestelyn ja kiinnittämisen siten, että niiden kantaminen ja löytäminen käy vaivattomasti. Rinta- ja lantiovyöt pitävät repun tukevasti paikallaan sekä jakavat lastin painoa tasaisesti koko ylävartalon alueelle. Aktiiviseen elämäntyyliin suunnitellut Arcteryxin tuotteet tarjoavat parasta mahdollista käyttömukavuutta ja suorituskykyä seikkailuillesi, oli suuntanasi sitten päiväretki läheiseen kansallispuistoon tai mittava vaellus läpi Alppien upeiden maisemien. Tutustu rauhassa tilaamiisi Arcteryxin tuotteisiin kotona, sillä 30 päivän avoin kauppa mahdollistaa tuotteiden palauttamisen maksutta, mikäli et ole niihin tyytyväinen.