paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Talviurheilutarjouksia - Toiminnantäyteiseen talveen

arena

575 Tuotetta
arena

Arena-varusteet uintisuorituksen parantamiseksi

Laajat valikoimat Arena-tuotteita tarjoavat laadukkaita uima-asuja ja -varusteita niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Saumattomasti istuvat, teknisistä materiaaleista valmistetut, nopeasti kuivuvat ja UV-suojatut uima-asut ovat samalla värikkäitä ja hyvännäköisiä. Laadukkaat uimalakit sekä huurtumattomat uimalasit tekevät uimisesta hauskempaa, tehokkaampaa ja mukavampaa, olitpa sitten harrastaja tai aktiiviumari.

Lajittele
 
Sivu 1 /
11

Arena - urheiluareenoiden menestystuote

Tuotteet huippumerkiltä Arena nyt netissä! Arena on kehittänyt uima-asuja ja -asusteita jo vuosikymmenten ajan yhdistämällä uinnin huippuammattilaisten osaamisen ja yrityksen tutkimustyön tulokset laadukkaiksi tuotteiksi. Arenan vuonna 1973 perustanut Horst Dassler oli alusta lähtien vakuuttunut tämän kaavan tuottavan tulosta. Arena oli yksi ensimmäisistä yrityksistä, joka tutki tekstiilejä keskittymällä niiden parhaisiin ominaisuuksia uinnin kannalta. Huippu-uimareilta saadun palautteen avulla muotoiltiin uima-asuja, joilla voitettiin maailmanmestaruuksia ja olympiakultaa. Arenan uima-asut on luotu ennätysten rikkomiseen, oli sitten tavoitteena maaimanennätysaika tai oma paras aika. Teknologiseen huippuunsa hiotut uima-asut tekevät uintiliikkeistäsi entistäkin sulavammat ja nopeammat. Kevyet ja kestävät materiaalit yhdessä veden vastusta vähentävän muotoilun kanssa nopeuttavat aikaasi ja takaavat parhaan mahdollisen uintikokemuksen.
Arena ei pyri vain täyttämään urheilijoidensa toiveet vaan ylittämään ne joka kerta. Tästä syystä Arena onkin kehittynyt yhdeksi maailman johtavista uima-asumerkeistä.

Arena uimapukujen suunnittelu

Tuotemerkin italialainen alkuperä näkyy uima-asujen tyylikkäässä, klassisessa muotoilussa. Laadukkaiden materiaalien ansiosta asut eivät menetä väriään eivätkä nyppyynny. Kangas kestää hyvin kloorivettä ja uima-asuissa on UV-suoja, joka suojaa ihoasi uima-asun alla. Arenan uima-asut sopivat satunnaisesti uintia harrastaville yhtä hyvin kuin aktiiviharrastajille tai kilpailijoille. Leikkaukset ja muotoilu pitävät uima-asun muodossaan käytöstä toiseen. Muotiaaltojen pyyhkäistessä muita uima-asuja pois markkinoilta, Arena pysyy aina kehityksen kärjessä ja muodikkaana. Innovatiivisuus ei ole vain muotisana Arenalla vaan yrityksen pitkään jatkunut toimintatapa ajalta jolloin tutkimuksen yhdistäminen vaatteiden suunnitteluun oli harvinaista.

Tuo esiin parhaat puolesi uimarina

Arenan uimavaatteen on tarkoitus sulautua vartalon muotoihisi kuin toinen iho ja siten korostaa parhaita puoliasi ulkonäössäsi ja uimarina. Asun leikkaukset tukevat vartaloasi oikeista kohdista ja kuosit herättävät positiivista huomita muissa uimareissa. Arenan uima-asussa tunnet olosi itsevarmaksi rannalla ja uimahallissa. Voit keskittyä omaan uintisuoritukseesi tai viettää aikaa rannalla ilman huolta siitä miltä näytät. Arenan tuotevalikoimaan kuuluvat:

Arenan teknologia vähentää veden vastuksen minimiin

Useissa Arenan uima-asuissa käytetty polyesterisekoite Waternity® on kestävä materiaali jatkuvassa käytössä. Materiaali joustaa hyvin ja kuivuu nopeasti lisäten käyttömukavuutta uinnin aikana ja sen jälkeen. Waterfeel® on erityisen kestävä, mutta pehmeä kangas, joka ei nyppyynny helposti. Rannalla materiaali suojaa tehokkaasti UV-säteilyltä ja uimahallissa se kestää hyvin kloorivettä. Materiaalista valmistettu uima-asu sopii on kaikkiin mahdollisiin käyttötarkoituksiin. Powerskin® materiaalit ovat kilpailuasuissa käytettyjä kankaita, jotka tarjoavat vahvaa tukea uintisuoritukseen. Kompressio tukee lihaksia ja ehkäisee loukkaantumisia. Kankaan teflon-pinnoite ja jousto pitävät asun hyvin muodossaan.

Käytännölliset Arena uima-asut

Ergonomia ja optimaalinen tuki on kaikkien Arenan uima-asujen suunnittelun lähtökohta. Naisten uimapuvuissa on kiinnitetty erityistä huomiota olkainten ja selkäosan muotoiluun. Valitse omaan uimatyyliisi ja makuusi parhaiten sopiva selkälinja. Avoin selkäosio vapauttaa liikkumista vedessä ja tuo esiin kauniin selän kaaren. Uimapuku tukee rintoja ja urheilullisissa malleissa olkaimet yhdistyvät keskiselän kohdalla siten, että ne pysyvät varmasti päällä eivätkä valu vauhdikkaammissakaan vedoissa. Urheilullisten mallien lisäksi mallistossa on naisellisempia vaihtoehtoja, joissa sirot kangasosiot koristavat selkää.
Miesten mallistossa on vaihtoehtoja brief-mallisista uimahousuista, shortsityylisiin ja pitempi lahkeisiin uimahousuihin. Valitse mallistosta omaan tyyliisi parhaiten sopivat uimahousut, joissa tunnet olosi mukavaksi ja vapaaksi. Uimahousut on suunniteltu tukemaan oikeista kohdista ja kestämään toistuvaa käyttöä. Arenen mallistossa on miesten ja naisten uima-asujen lisäksi lasten uima-asuja, jotka on valmistettu samoista laadukkaista materiaaleista kuin aikuisten uima-asut. Lasten asut ovat mukavia ja hyvin veden ja auringon haitoilta suojaavia. Mallistossa on huomioitu lasten eri kasvuvaiheet ala-aste ikäisestä teiniin.

Muut tärkeät uintiasusteet ja varusteet Arenalta

Paranna uintisuorituksesi tuloksia entisestään täydentämällä uima-asuasi uimalaseilla ja uimalakilla. Uimalasit ovat ehdoton hankinta jokaiselle aktiiviuimarille. Uimalaiseilla estätä silmiesi toistuvan altistumisen luonnonvesien epäpuhtauksille tai uimahallien kloorivedelle. Arenan uimalaisit suojaavat rannalla lisäksi silmille haitalliselta auringon UV-säteilyltä. Uimalasit on helposti säädettävissä omiin kasvonmuotoihin sopivaksi. Arenan uimalasit sopivat myös muoviallergisille, koska niiden kaikki osat ovat PVC-vapaita. Yhtenä uimalasien etuna on, että ne pysyvät kirkkaina jopa lämpimissä uimahalleissa, koska useissa malleissa on huurtumisen estävä suojakäsittely. Uimalakki vähentää veden vastusta ja suojaa hiuksesi kloorivedeltä ja muilta hiuksille haitallisilta kemikaaleilta. Luonnonvesissä uimalakki suojaa epäpuhtauksilta ja rannalla voit estää hiekan kulkeutumisen päänahkaan. Hiekan peseminen pois hiuksista voi viedä muutamankin suihkukerran ja epämukava tunne pysyy kunnes kaikki hiekka on poissa. Arenan tuotevalikoimassa on paljon erilaisia uimatarvikkeita eri käyttötarkoituksiin. Voit hakea sopivia tuotteita verkkokauppamme sivuilta valmistajan, tuotteen värin, valmistajan tai hinnan mukaan. Kun olet suodattanut valikoiman sopivilla hakukriteereillä, löydät helposti juuri etsimäsi tuotteet.Uimavarusteet tekevät uintikokemuksesta miellyttävän ja voit keskittyä täydellisesti kaikkein oleellisempaan eli uintiin ja viihtymiseen perheen tai ystävien kanssa rannalla tai uimahallissa.

Tilaa tuotteet nopeasti ja turvallisesti - kaikilla tuotteilla 100 päivän palautusoikeus

Tilaa kaikki uintiin tarvisemasi tuotteet verkkokaupastamme nopeasti ja helposti. Valikoimistamme löytyvät tuotteet ovat aina edullisia suhteessa niiden korkeaan laatutasoon. Täydennä uima-asuusi kaikki tarvisemasi uimatarvikkeet laajasta valikoimastamme. Voit vertailla tuotteita helposti verkkokaupassamme käyttämällä sivuston erilaisia hakutoimintoja ja tilata silloin kun se sopii sinulle parhaiten. Käsittelemme ja toimitamme tilauksen sinulle mahdollisimman nopeasti. Jos joku tilaamistasi tuotteista ei jostain syystä sovikaan sinulle, voit palauttaa sen ilman kuluja 100 päivän sisällä tuotteen ostosta. Verkkokauppamme sivuilla on tarkemmat ohjeet asiakaspalautuksen tekemiseen ja lisätietoa toimitustavoistamme. Verkkokauppamme on auki vuorokauden ympäri ja voit tarpeen mukaan olla yhteydessä myös asiakaspalveluumme.


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-17
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.