paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Päivävaellukselle pakkassäähän - Kaikki tarvittava talven retkiin

Arva

21 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

ARVA – turvallista lumella liikkumista ja suojausta

Jo yli 30 vuoden ajan ranskalainen tuotemerkki nimeltä ARVA on tehnyt itseään tunnetuksi ensiluokkaisten lumiturvallisuuteen liittyvien välineiden avulla. Johtavana lumivyörylähettimien ja -vastaanottimien valmistajana aloittanut yritys on tänä päivänä kuitenkin paljon muutakin. Turvatuotteita löytyy tämän brändin repertuaarista lähettimistä lähtien lapioiden kautta aina selkäsuojiin ja rinkkoihin asti.

Kaikki ARVAn laitteet kehitetään ja valmistetaan edelleen Ranskassa, kuten on tehty jo 25 vuoden ajan. Työ on jatkuvaa, jotta tuotteet pystytään pitämään kehityksen kärjessä ja tuotteiden luonteesta johtuen niiden täytyy olla käytössä todella turvallisia ja luotettavia. ARVA tekee jatkuvasti kehitystyötä yhdessä vuoripelastajien kanssa, jotta sen valmistamien laitteiden ominaisuudet palvelevat pelastustyössä oikeaoppisesti. Yrityksen missiona on valmistaa laadukkaita pelastus- ja turvatuotteita, jotka kestävät aikaa ja toimivat tosipaikan tullen.

Ranskan lahja maailmalle – laadukkaat, testatut ARVA-tuotteet

Jos pehmeän puuterilumen houkutusta ei pysty vastustamaan, voivat varusteet nousta arvoon arvaamattomaan. Laskijan perusvarustukseen kuuluvat sondi, eli taitettava pitkä tikku, vaatteiden alle puettava radiolähetin-vastaanotin eli piippari sekä lumivyörylapio. Lumivyöryyn joutuminen on aina hengenvaarallista ja paras tapa välttää se on tietysti olla joutumatta siihen. Jos kuitenkin houkutus laskemiseen kasvaa suuremmaksi, on syytä varautua laadukkailla varusteilla, jotta tosipaikan tullen voit luottaa niihin. Ne nimittäin voivat pelastaa laskijan vakavilta vammoilta tai jopa kuolemalta.

Valitse varusteesi oikein, sillä maailmassa, jossa tuotteiden tuotantoketju on aina vain enemmän ja enemmän hämärän peitossa, emme enää välttämättä tiedä, missä kunkin merkin tarjoamat tuotteet on kehitetty ja valmistettu. Siksi ARVA voi ylpeänä sanoa, että esimerkiksi sen piippareiden valmistus- ja tuotekehitysprosessi ovat tiukasti ammattilaisten käsissä brändin kotimaassa Ranskassa. Muiden tuotteiden tuotekehitys tehdään Ranskassa ja vaikka valmistus ei välttämättä siellä tapahdukaan, voit silti olla varma, että ARVAn käyttöön valitessasi saat aina laadukkaita ja testattuja tuotteita. Tutustu Addnaturen tarjontaan laadukkaita ARVA-tuotteita.

Addnaturelta tarvikkeet merkityiltä rinteiltä aina offareille asti

Addnaturelta löydät laadukkaat varusteet, olitpa sitten lähdössä Alpeille laskemaan tai Messilään nauttimaan talvipäivästä. Laadukkaiden tuotteiden lisäksi luotamme valikoimaamme niin paljon, että saat ostoksillesi100 päivän avokaupan, minkä lisäksi tarjoamme myös maksuttomat palautukset. Valitse tulevat luottovarusteesi ja tee tilauksesi meiltä jo tänään.


Onko sinulla kysyttävää?
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
09-4270 4101
Ma – Pe
Klo 10 - 12 & 13 – 16
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.