Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Retkivarusteet pakomatkalle luontoon

Asics DS Trainer

0 Tuotteet
search.category.products.soldout

Asicsilla kevyempiä juoksuaskelia

Asicsin vuonna 1949 perustanut Kihachiro Onitsuka halusi, että Japanin nuoret urheilisivat ja pysyisivät terveinä. Asicsin perusfilosofia ”Anime Sana in Corpore Sano” tarkoittaa tervettä mieltä terveessä ruumiissa ja se on ollut kantava voima koko Asicsin historian ajan. Ihmisten terveys on jatkuvasti tapetilla ja tottahan se on, että liikunnassa on voimaa. Asics haluaa, että ihmiset elävät onnellista ja terveellistä elämää, sekä sielun että ruumiin osalta. Monessa eri ihmiset eri arvomaailmoineen nauttivat urheilusta ja elävät rikkaampaa elämää. Asics on käyttänyt jo pitkään huipputeknologiaa tehdäkseen liikkumisesta vaivattomampaa ja tehokkaampaa. Addnaturelta löytyy kattavasti eri Asicsin tuotteita, sillä me Addnaturella haluamme olla liikuttamassa ihmisiä ulkoilmassa ja luomassa onnistumisen tunteita. asics Gel-DS Trainer 25 miesten juoksukengät

Asics GEL-DS Trainer on yksi Asicsin suosituimpia mallistoja

Addnaturen runsaasta juoksukenkävalikoimasta löytyy kattavasti erilaisia Asicsin juoksukenkiä hyvin erilaisiin tarpeisiin. Asics GEL-DS Trainer -malliston juoksukengät ovat yksi kaikkien aikojen suosituimpia omassa genressään ja käyttäjät pitävät niiden ominaisuuksista. GEL-DS Trainer -malliston kengät on suunniteltu tukemaan ja varmistamaan juoksuaskelta ja sen GEL-teknologia on ASICS:n käyttämä jalkineiden passiivinen vaimennusmateriaali. GEL-vaimennus ottaa vastaan valtaosan jalkaan kohdistuvasta tärähdyksestä askeltaessa, jolloin jalan rasitus vähenee ja askellus tuntuu miellyttävämmältä. Tämä yhdistelmä toimii niin saumattomasti, että juokseminen tuntuu kevyeltä, ainakin kenkien puolesta. GEL-DS Trainer -mallisto on myös se Asicsin mallisto, jossa uusimmat innovaatiot pääsevät kokeiltaviksi, minkä vuoksi mallisto uudistuu usein ja siihen tulee paljon erilaisia uutuuksia. Mallisto siis paranee jatkuvasti. Malliston kengät sisältävät paljon erilaisia teknisiä oivalluksia ja huipputeknologiaa. Esimerkiksi kenkien välipohjassa on kevyttä FLYTEFOAM-vaahtoa, joka takaa askeleelle reilusti kimmoisuutta. GEL-DS Trainer -malliston kenkien ulkopohjassa on lisäksi PROPULSION TRUSSTIC -teknologiaa, joka myötäilee nivelsiteitä ja lisää askeleeseen ponnistustehoa. Kengän sisäpuolelta löytyvä paneeli pitää huolen siitä, että kenkä istuu jalkaan ja kengän sockliner on muotoiltu uudelleen niin, että se maksimoi jalan mukavuuden. Ulkopohjan täysi maakosketus tekee juoksuaskeleista sujuvia kantakosketuksesta varpaiden irtoamiseen maanpinnasta. Kenkien päällinen on täysin erikoissuunniteltua neulosta, joten kengät tuntuvat mukavilta jalassa ja hengittävät hyvin.

Addnaturelta löydät kaiken tarpeellisen lenkkeilyyn ja juoksemiseen

Kattavan juoksukenkävalikoiman ja Asics GEL-DS Trainer -malliston lisäksi Addnaturen kattavasta valikoimasta löytyy runsaasti erilaisia vaatteita ja asusteita juoksulenkeillesi. Jos olet ulkoilmaihminen, kannattaa tutustua myös ulkoiluvaatteisiimme ja -varusteisiimme, sillä olemme keränneet verkkokauppaamme tuotteita monenlaisista tuoteryhmistä. Haluamme tehdä ostoskokemuksestasi vaivattoman. Siksi tuotteista, tuoteryhmistä ja tuotemerkeistä löytyy kattavasti tietoa, jotta ostopäätöksesi olisi helppo. Jos sinulla tulee kysyttävää tuotteista, tilausprosessista tai muista asioista, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Tarjoamme lisäksi turvallisen ostoskokemuksen, sillä saat ostoksillesi 30 päivän ilmaisen palautusoikeuden, joten voit tehdä tilauksen turvallisin mielin ja jos et jostain syystä ole siihen tyytyväinen, voit palauttaa tuotteet 30 päivän kuluessa tilauksesi saapumisesta. Tervetuloa onnistuneille ostoksille Addnaturen verkkokauppaan.