Pyöräkauppa netissä
Päiväretket | Vaatteet & varusteet päivävaellukselle

Asics Fuzex

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Kengän koko

  • 39

Valmistaja

Tuoteperhe

  • Asics Fuzex 1

Värit

  • sininen

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
asics fuzeX Rush Kengät Naiset, sininen sininen
asics
fuzeX Rush Kengät Naiset, sininen
€ 119,95 € 69,95
- 42 %
  • Versiot: US 7,5 | EU 39
asics fuzeX Rush Kengät Naiset, sininen
Lisätietoa

Asics fuzeX tekniset juoksukamppeet joutuisaan menoon

Dynaamisen Asics fuzeX -juoksukengän ympärille koottu juoksuvaatteiden kokoelma näyttää juuri siltä, miten Asics itse kuvailee kenkäänsä: dynaaminen, vapaa, nopea, innostava ja hauska yhdistettynä uusimpaan edistykselliseen teknologiaan. Näin ollen on syntynyt mallisto, joka on symbioosissa kehon ja mielen kanssa. Mikään tuote ei purista sinua pidemmälle, vaan paremminkin rohkaisee kokeilemaan rajojasi seurata mielihalujasi impulsiivisesti. Fuusio kengän tai vaatteen ja sen käyttäjän välillä tekee siitä vartalosi jatkeen ja poistaa turhat aatokset mielestäsi ja näin voit keskittyä jokaiseen askeleeseesi sataprosenttisesti.

Innovatiivista ajattelua juoksuradoille

Kenkien FuzeGEL -välipohjalliset ovat todella kevyet ja niiden kimmoisuus on omassa sfäärissään. Näiden kenkien avulla liidät pian maan pinnalla, sillä iskua vaimentavien ultrakeveiden pohjallisten lisäksi Asics on tehnyt päällisestä kokonaan saumattoman. Saumattomuus lisää kengän käyttömukavuutta, istuu todella hyvin ja näyttää kaiken kukkuraksi siistiltä ja sileältä. Matala kannan korko ja koko pohjaltaan rullaava rakenne auttavat sinua etenemään tiedostaen jokaisen askeleen ja tukien rullaavaa liikettä. Neutraali rakenne ei ohjaa askellustasi mihinkään suuntaan, vaan antaa jalkasi liikkua kilparadoilla, treeneissä ja pitkillä ja intensiivisillä lenkeillä juuri sinne, minne sen haluat menevän.

Ajatukset mullistavat Asics fuzeX -tuotteet ovat nyt vyöryneet lumivyöryn lailla varastomme hyllyille. Meiltä Addnaturelta löydät juoksukengät niin miehille kuin naisillekin. Sama koskee todella tyylikkäitä ja kenkien varjossa kulkevia vaatteita - kenkien ominaisuudet on integroitu juoksupaitoihin, -takkeihin ja -shortseihin.

Tyylikkäitä yksityiskohtia täynnä olevat vaatteet on teknisesti myös todella käytännöllisiä ja miellyttäviä. Vaatteisiin on lisätty mm. heijastavia yksityiskohtia, jotka lisäävät turvallisuudentunnettasi liikkuessasi maanteillä ja taajama-alueiden ulkopuolella. fuzeX-vaatteet sopivat kuitenkin niin juoksulenkille ja treeneihin kuin myös kuntosaleille ja arkiseen hengailuun.

Addnaturen kautta tyylikkäänä lenkille

Meiltä saat tilattua sekä Asics fuzeX -juoksukengät että vaatteet mihin tahansa vuorokaudenaikaan tahansa. Verkkokauppamme on auki 24/7 ja asiakaspalvelumme palvelee sinua myös tarvittaessa. Huomioithan, että toimitamme yli 99 euron ostokset veloituksetta ja saat sen lisäksi 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden!