Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Löydä uusi tyylisi upeista asuehdotuksistamme

Asics Gel-Nimbus

0 Tuotteet
search.category.products.soldout

Asics Gel Nimbus juoksukengät – vankalla kokemuksella suunnitellut jalkineet neutraalille juoksijalle

Asics Asics on japanilainen urheilujalkineita valmistava yritys, joka on tunnettu kautta maailman etenkin erinomaisista juoksukengistään. Kaikki Asicsin tuotteet valmistetaan yli puolen vuosisadan kokemuksella, ja varusteet ovatkin tekniseltä tasoltaan erittäin korkealaatuisia. Siksi Asics on esimerkiksi monen maajoukkueen valinta! Asics Gel Nimbus juoksukengät ovat merkin suosituimmat lenkkarit, ja laajan suosion vuoksi kengistä julkaistaan tasaisin väliajoin uudistettu, entistä ehompi malli. Tämän hetken uutuus on Asics Gel Nimbus 20 juoksukengät, joiden edistynyttä, teknologialla täytettyä designia on ylistetty monien alan ammattilaisten toimesta.

Nämä monipuoliset juoksukengät sopivat etenkin kaupunkikäyttöön

Gel Nimbus juoksukengät ovat alansa johtavat lenkkarit neutraaleille juoksijoille. Neutraaliuus tarkoittaa sitä, että jalan pronaatio eli jalkaterän asento seistessä, kävellessä ja juostessa, ei merkittävästi käänny ulos- eikä sisäänpäin. Neutraalit juoksijat ovat onnekkaita, sillä he voivat käyttää monenlaisia erilaisia lenkkareita, mutta iskunvaimennus on silti tärkeä ominaisuus juoksukengissä. Maksimoidut tyynyt tekevät Gel Nimbus -kengistä erinomaiset käytettäväksi kaupunkien olosuhteissa, kun juoksualustana toimii usein erittäin kovat, polvia ja niveliä rasittavat materiaalit, kuten asfaltti. Asics Gel -teknologian ansioista nämä kengät suojaavat jalkojasii erityisen hyvin, ja juuri siksi nämä juoksukengät ovatkin myös täydellinen valinta pitkän matkan juoksuun.
Istuvuuden ja juoksumukavuuden parantamiseksi miesten Asics Gel Nimbus -kengissä on erilainen pehmustus kuin naisten Asics Gel Nimbus -lenkkareissa. Lisäksi uudessa Gel Nimbus 20 -mallissa FluidRide-välipohja on pehmustettu kerroksittain, ja FlyteFoam ja SpevaFoam -kerrokset tekevät juoksemisesta paitsi mukavampaa, myös parantavat askeleittesi kimmoisuutta, tehden juoksustasi lennokkaampaa kuin koskaan ennen! Kenkien Adaptive GEL -teknologia tukee jalkojasi enemmän niiden väsyessä, tehden Gel Nimbus -juoksukengistä loistavan valinnan myös iltalenkeille pitkänkin päivän päätteeksi. Innovatiivinen päällikankaan leikkaus mahdollistaa paitsi luonnollisen ja rennon askelluksen, myös tukee jalkaa juuri oikealla tavalla rajoittamatta liikkuvuutta – energisoiva juoksukokemus on taattu. AHAR+ -ulkopohja on valmistettu kumista ja antaa turvallisen ja vakaan pidon myös sateen liukastamilla kaduilla.
Nimbus-kengät seuraavat muiden Asics Gel -malliston kenkien tyylikästä ja massoista erottuvaa muotoilua. Sekä Asics Gel Nimbus 19 että Gel Nimbus 20 -malleissa on brändin kengille ominainen ristikkokuvio, ja kenkiä on saatavilla sekä tummissa ja maanläheisissä väreissä että kirkkaammissa, piristävissä sävyissä. Kenkiä tilatessa kannattaa ottaa huomioon, että Asicsin kengät ovat tyypillisesti pienempiä kuin niissä ilmoitettu eurooppalainen koko. Siksi suosittelemmekin harkitsemaan normaalia kokoasi yhtä isomman koon valitsemista parhaan istuvuuden takaamiseksi. Tutustu myös suosittuihin Asics Gel Cumulus kenkiin. Tästä pääset kätevästi kurkkaamaan koko Asics juoksukengät valikoimamme.

Addnaturelta löydät kaiken tarvitsemasi onnistuneisiin ulkoiluhetkiin

Me Addnaturella haluamme rohkaista liikkumaan luonnossa ja kokeilemaan uusia lajeja ympäri vuoden. Siksi olemme koonneet kaikki ulkoiluun tarvitsemasi vaatteet ja varusteet yhteen osoitteeseen, jotta voit näppärästi ostaa kaiken etsimäsi vain muutamalla klikkauksella. Valikoimastamme löytyvät tuotteet ovat valittu eri urheilu- ja ulkoilualojen ammattilaisten toimesta, vuosien rautaisella kokemuksella. Ja koska haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta, tarjoamme jokaiselle ostokselle 30 päivän avokaupan, jotta voit rauhassa varmistua siitä, että olet tyytyväinen ostopäätökseesi. Jos jostain syystä et ole, tarjoamme tuotteille myös ilmaisen palautuksen.