Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Älä anna kylmän lannistaa

Beal

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Koko

  • S
  • M
  • L
  • XL

Värit

  • vihreä
  • oranssi
  • musta

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Beal Rise Up Rintahihna Lapset, musta/oranssi
Beal Rise Up Rintahihna Lapset, musta/oranssi musta/oranssi
Beal
Rise Up Rintahihna Lapset, musta/oranssi
RRP € 41,95 € 26,95
  • Versiot: Onesize
- 36 %
Beal Atlantis Kypärä, vihreä
Beal Atlantis Kypärä, vihreä vihreä
Beal
Atlantis Kypärä, vihreä
RRP € 74,95 € 45,95
- 39 %

Beal – kiipeilyköysien ehdoton ykkösmerkki

Ranskalainen Biel perustettiin jo 1950-luvulla, jolloin yrityksen tuotteina olivat esimerkiksi anorakeissa käytettävät nauhat ja langat. Vuonna 1975 perustajat huomasivat, että kiipeilyköydet muistuttivat suuresti heidän valmistamiaan tuotteita ja haistoivat markkinaraon, ja yhdessä kiipeilyasiantuntijan kanssa he kehittivät täysin uudenlaisia kestäviä, neonvärisiä kiipeilyköysiä. Tänä päivänä, yli 40 vuotta myöhemmin, Beal tunnetaan yhtenä maailman johtavista köysien ja muiden kiipeilyvarusteiden valmistajista. Innovatiivisten teknologioiden ja huolellisen testaamisen ansiosta Bealin nimeen vannovat niin amatöörit kuin ammattilaisetkin!

Bealilta löydät köydet täynnä innovatiivista teknologiaa

Vuosikymmenten kokemus antaa Bealille etulyöntiaseman etenkin erilaisissa uniikeissa valmistusprosesseissa ja materiaaleissa, joiden ansiosta Beal erottuu edukseen kilpailijoista. Unicore-prosessi sitoo köyden vaipan ja ytimen tiukasti yhteen vähentämättä kuitenkaan köyden joustavuutta. Tämä lisää turvallisuutta tilanteissa, joissa köysi hankautuu rikki kalliota vasten. Tavallisessa köydessä vaippa irtoaa ytimestä ja kerääntyy kasaksi, jonka yli kiipeilijän on vaikea tai jopa täysin mahdotonta päästä. Unicore-teknologian ansiosta Beal-köyden vaippa ja ydin pysyvät yhdessä myös silloin, kuin vaippa rikkoutuu, minkä ansiosta voit kiivetä turvallisesti perille saakka tai palata rauhassa takaisin alas.

Dry Cover -prosessin ansiosta köydet kestävät hankausta vielä paremmin, mutta prosessi suojelee köyttä myös kosteudelta, kuumuudelta ja pölyn aiheuttamalta heikkenemiseltä, tehden Beal-köysistä entistä pitkäikäisempiä. Mainittakoon vielä Thermo Fluid -teknologia, jonka ansiosta köysi pysyy tiukasti koossa, mikä tekee sen käsittelystä huomattavasti helpompaa. Eikä Bealin innovaatiot lopu tähän – kaikki merkin kiipeilyvarusteet ovat täynnä huolellisesti suunniteltuja ja funktionaalisia yksityiskohtia, jotka tekevät kiipeilystä astetta hauskempaa, helpompaa ja tietenkin turvallisempaa!

Addnaturelta löydät korkeatasoiset varusteet kaikenlaiseen ulkoiluun!

Erilaisten kiipeilyköysien ja kiipeilyvarusteiden lisäksi löydät verkkokauppamme uskomattoman runsaasta valikoimasta kaiken tarvittavan myös muuhun ulkoiluun aina vaelluksista ja melonnasta erilaisiin talviurheilulajeihin. Tilatessasi varusteita Addnaturelta, voit olla varma siitä, että tilaat laatua, sillä valikoimastamme löydät vain alan parhaat merkit ja heidän suosituimmat tuotteensa.