paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Aloita uusi vuosi juosten - Nauti talvijuoksusta riippumatta lenkin pituudesta tai vauhdista

BENT

Tuotemerkki BENT tulee sanoista Berber ja Tent. Perinteisten nomadien innoittamana, brändin modulaarinen kangasjärjestelmä on suunnattu lähinnä "nykyaikaisille paimentolaisille" eli niille, jotka matkustavat maailmalla mukaanotettavilla ja kevyillä majoitusvaihtoehdoilla ja asettuvat kauneimpiin mahdollisiin paikkoihin. Tasakylkiset, kestävät ja vedenpitävät polyesterikolmiot tarjoavat tehokkaan sääsuojan ja muodostavat koko BENTin tuotevalikoiman ytimen. Vetoketjut, silmukat ja lenkit tarjoavat loputtomia yhdistelmämahdollisuuksia kytkemällä värikkäitä moduuleja toisiinsa. Voit vetäytyä omiin oloihisi rentoutumaan ja samalla kommunikoida välittömässä läheisyydessäsi olevien henkilöiden ja luonnon kanssa.

Top-kategoriat

Tutustu BENTin myyntisuosikkeihin

Lue lisää BENTistäBENT ja kestävä kehitys


BENTin ydin koostuu ihmisistä, asenteista, vapaudesta ja toiminnasta. Kyse on rennosta suunnittelusta ja raikkaista väreistä. Modulaarinen järjestelmä tarjoaa käyttäjille loputtomia yhdistelmämahdollisuuksia. Kestävyys on kuitenkin brändin ensisijainen tavoite, joka heijastuu erityisesti seuraavissa kohdissa:

BSCI:n jäsen: BENTin tuotantolaitokset ovat sertifioituja ja BSCI valvoo niiden toimintaa sosiaalisten normien parantamiseksi

PVC-vapaa: BENT on tietoisesti sitoutunut ekologisen kestävyyden edistämiseen ja käyttää siksi ainoastaan PFC-vapaita pinnoitteita

REACH: Kaikiin BENTin tuotteisiin sovelletaan eurooppalaista REACH-määräystä, joka on yksi tiukimpia nykyaikaisia kemikaaleja koskevia lakeja.

Bent

44 Tuotetta
Lajittele