paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Black Diamond

646 Tuotetta
Black Diamond varustaa kiipeilijät
Black Diamond

Black Diamond varustaa kiipeiljät turvallisesti

Yrityksen historia sai alkunsa sen perustajan, yhdysvaltalaisen Yvon Chouinardin omasta intohimosta vuorikiipeilyyn. Black Diamond onkin puhjennut kukkaan sisäpiirin pikkutekijästä globaaliksi yritykseksi. Se tarjoaa aktiivikiipeilijälle optimaalisen varustuksen vuoristomaastoon. Reput, teltat, lamput ja muut tarvikkeet ovat korkealaatuisia. Vaatteet ja muut tuotteet on suunniteltu erityisesti kiipeilyyn tarjoten maksimaalisen liikkuvuuden. Käytettävyytensä ja huipputeknisten materiaalien ansiosta niistä on tullut myös vaativien ulkoilijoiden hyvin tuntemia klassikoita.

Lajittele
 
Sivu 1 /
12

Black Diamond tukee sinua liikuntasuorituksissasi!

Black Diamond -tuotteet edullisesti Amerikkalainen Yvon Chouinard on 1938 syntynyt kalliokiipeilijä. Hän on tämän lisäksi paljon muutakin, kuten ympäristöaktivisti, surffaaja, meloja, kirjailija ja erityisen innostunut perhokalastuksesta. Black Diamondin lisäksi hän on perustanut toisenkin yrityksen nimeltä Patagonia. Hän aloitti liiketoimintansa vuonna 1957 myymällä käsin taottuja metallihakoja autonsa takalaatikosta Yosemite Valleyssa. Myynnin päämääränä oli myös rahoittaa hänen kiipeilyharrastustaan. Chouinardin ensimmäiset tuotteet olivat hyvin tehtyjä ja niillä alkoi olla kovasti kysyntää. Tämän johdosta Chouinard perusti Chouinard Equipment-nimisen yrityksen Californian Venturaan. Se joutui lopettamaan toimintansa siellä 80-luvun lopulla, koska kysyntä oli vähäistä. Peter Metcalf ja joukko Chouinard Equipmentin työntekijöitä, oli mukana perustamassa Black Diamondia vuonna 1989.

Yrityksen kehitys ja menestyminen

Uuden yrityksen toiminta siirtyi lähelle Wasatch vuoria Salt Lake Cityyn, Utahiin. Siellä Black Diamond alkoi menestyä hyvin. 70-luvulla Chouinardille selvisi, että teräksestä valmistetut kiipeilyhaat aiheuttivat vahinkoa Yosemiten vuorille. Vaikka nämä tuotteet kattoivat suuren osan yrityksen myynnistä, ympäristötietoinen Chouinard päätti vaihtaa hakojensa valmistusmateriaalin mm. alumiiniin. Tämän seurauksena syntynyt puhdas kiipeily nosti yrityksen suosioita entisestään.

Black Diamond tarjoaa laajan tuotevalikoiman urheilijoille

Black Diamond valmistaa nykyään laadukkaita välineitä monenlaiseen ulkoiluun, sen tuotevalikoima on erittäin laaja. Tältä brändiltä löydät testattuja tuotteita vaellukseen, kiipeilyyn ja jääkiipeilyyn. Tuotanto kattaa myös hiihtäjien varusteet ja monipuoliset vaatteet muillekin ulkoilua harrastaville. Valaisimet, reput ja vaellussauvat ovat ansainneet paikkansa vaeltajien käytössä. Turvallisuus ja huipputeknologia on voimakkaasti mukana tuotteiden suunnittelussa ja valmistuksessa. Black Diamond tekee taskulamppuja, otsalamppuja ja reppuja. Tuotannossa on kiipeilyvarusteita on erilaisiin kiipeilylajeihin ja niiden turvallisuuden varmistamiseen. Black Diamond valmistaa mm. kypärät, valjaat, haat, sulkurenkaat ja nauhalenkit.

Jääkiipeilyvarusteet

Jääkiipeilyvarusteista yrityksen valikoimaan kuuluvat mm. jääraudat ja niiden lisävarusteet, sekä jäähakut. Hiihtäjille yritys tekee mm. suksen siteet, monot ja sauvat. Sillä on myös lumiturvallisuuteen liittyviä tuotteita, kuten lumivyöryhälyttimet ja lumivyöryreput. Kiipeilyyn ja vaellukseen tehdyt reput on suunniteltu miellyttäviksi kantaa. Niihin on helppo sisäänpääsy mm. täyspitkän vetoketjun avulla.

Ulkoiluvarusteet

Black Diamond tekee lisäksi hyvännäköisiä ja käytännöllisiä ulkoilu- ja hiihtovaatteita. Tekniset materiaalit tekevät niistä tuulen ja vedenpitäviä. Esim. Black Diamondin PrimaLoft-teknologia antaa tehokasta eristystä kylmää vastaan. Windstopper-kangas varmistaa ulkopuolen suojauksen. DWR-käsittely takaa kosteussuojan sitä käyttäville ulkoiluvaatteille. Ulkoilutakeissa on saatavana Gore-Tex-takkeja, lämpimiä ja eristäviä takkeja, sekä ohuempia kuoritakkeja ympärivuotiseen käyttöön. Black Diamond valmistaa myös kevyempiä fleecetakkeja ja hiihtotakkeja. Sen tuotteista voit koota itsellesi täydellisen sporttisen asukokonaisuuden, jossa varmasti viihdyt. T-paidat ja kauluspaidat löytyvät myös tämän yrityksen tuotevalikoimasta. Niiden kanssa käytettäväksi on tehty yhteensopivat housut ja shortsit. Päähineet ja käsineet täydentävät vaatevalikoiman, josta löytyy lähes kaikki asut, mitä ulkoillessasi tarvitset. Käsineissä on valinnanvaraa kiipeilijöille, hiihtäjille ja kaikille muillekin ulkoilijoille.

Tilaa kiipeilytarvikkeet Addnaturelta helposti ja nopeasti

Kiipeilijät arvostavat Black Diamondin laadukkaita tuotteita. Niitä on käytössä ympäri maailmaa mm. vuori- ja jääkiipeilyssä. Yrityksen valjaat on tehty kestämään joka tilanteessa. Esimerkiksi Kinetic Core Construction-suunnittelu jakaa painon tasaisesti jaloille ja vyötärölle. Tähän vaikuttavat niiden valmistuksessa käytetyt ohuet Vectran-kuidut. Valjaissa käytetään valmistusmateriaalina esim. vahvaa nylonia. Vyötäröosassa ja jalkalenkeissä on käytetty kestävää pintamateriaalia, jonka alla on hengittävää 3D-verkkoa. Monissa malleissa vyötäröä ja reisilenkkejä voidaan helposti säätää. Mm. Forged Speed Adjust-soljen avulla niiden pukeminen ja riisuminen on nopeaa. Valjaat ovat miellyttävän tuntuisia käyttää. Mallistossa on saatavana myös yleiskäyttöisiä malleja, jotka käyvät lähtötason vuori- seinä ja jääkiipeilyyn.

Tuotevalikoima

Black Diamond tekee monen kokoisia kestäviä kiiloja ja hakoja erityyppisiin halkeamiin, joita kallioseinällä vastaan tulee. Tuotevalikoimasta löytyy sopivaa mallistoa erittäin kapeista halkeamista suurempiin. Sen valikoimissa on myös kestävät sulkurenkaat toistuvaan kiinnitykseen ja irrotukseen. Black Diamond valikoimassa on erittäin kevyitä sulkurenkaita heille, joille varusteiden painolla on paljon merkitystä. Mallistosta löytyy myös supernopeilla ja turvallisilla lukitusmekanismeilla varustetut sulkurenkaat. Sulkurenkaita voi käyttää hyödyksi muuallakin kuin kiipeillessä. Black Diamondin jääraudat antavat luotettavan otteen jääkiipeilyyn. Niissä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko. Ne ovat erittäin kevyet jalassa ja toimivat hyvin lumessa. Black Diamondilla on valmistuksessa jäärautoja perusvaelluksesta tekniseen kiipeilyyn. Jäähakut ovat jääkiipeilyn perusvarusteita, niiden mallit ja muotoilut vaihtelevat käyttötarkoituksen mukaan. Hakkuja on saatavana luotettavista perusmalleista huippuominaisuuksilla varustettuihin ammattilaishakkuihin. Käyttötarkoituksesta riippuen valmistusmateriaaleina käytetään mm. kevyttä hiilikuitua, komposiittimateriaaleja, alumiinia ja vahvaa terästä. Black Diamond kypärä on turvallinen valinta aikuisille ja lapsille. Matalaprofiiliset kypärät eivät paina juuri mitään. Ne ovat hyvin ilmastoituja, sisällä on pehmusteena EPS-vaahto ja pintakuori on tehty erittäin kestävästä materiaalista. Black Diamondilla on myös kypärämyssyjä kypärien alle. Kypärälamppu on helppo kiinnittää kypärään. Lampuissa on valotehoa esim. 160-320 lumenia. Vedenpitävät lamput käyvät monenlaiseen säähän ja kestävät kovaakin pakkasta.

Addnaturelta tilaaminen

Valitse Black Diamondin suosikkituotteet verkkokauppamme valikoimasta:
  • Kiipeilyvaljaat
  • Kypärät
  • Jäähakut
  • Jääraudat
  • Monot
  • Tasku- ja otsalamput
  • Ulkoiluvaatteet

Meiltä tilaat huippulaatua harrastuksiin!

Saatat pitää rauhallisesta liikkumisesta tasaisella maalla. Ehkä kuitenkin kiipeilet mieluimmin pitkin kallioseinämää itseäsi haastaen. Voit tietysti tehdä näitä molempia. Tilaat kaiken ulkoiluun ja harrastuksiin sivustoltamme: addnature.fi. Kokeile tuotteita kodin rauhassa ilman minkäänlaista ostosruuhkaa. Sinulla on mahdollisuus palauttaa Black Diamondin tuotteita, jotka eivät sovi käyttöösi.


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-17
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.