paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

DISCOVERY WEEKEND | Lähde löytöretkelle huipputarjousten perään

Blundstone

26 Tuotetta
Blundstone

Blundstone on valmistanut ikonisia lujatekoisia varsikenkiään peräti vuodesta 1870. Turvallisuus on alusta lähtien ollut tasmanialaiselle valmistajalle keskeistä. Kaikissa niiden kengissä on teräskärjyksien lisäksi kaikenlaisia ominaisuuksia, jotka suojelevat kemikaaleilta, kuumuudelta ja muultakin.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Katu-uskottavuutta henkivät Blundstone kengät pitkän linjan konkarilta

Tasmaniassa jo vuonna 1870 perustettu kenkämerkki nimeltä Blundstone on brändi, joka erottuu todella edukseen tämän päivän kenkämarkkinoilla. Näissä kengissä on ehdottoman luonnollinen ilme ja tuntu rouhean jämäkällä otteella, mikä näkyy jokaisessa Blundstonen valmistamassa kenkäparissa. Ylipäätään Blundstone on kenkämerkki, joka sopii oman tiensä itsevarmalle kulkijalle, joka haluaa valita jalkineiksi tavallisuudesta poikkeavat kengät, joissa on viime vuosisadan työkenkien henkeä, mutta samaan aikaan tämän päivän katu-uskottavuutta tulviva suunnittelu. Myös me Addnaturella olemme halunneet täydentää tarjontaamme Blundstonen kengillä, sillä olemme vakuuttuneita tämän kenkäalan konkarin taidoista niin kenkien ulkonäön kuin käyttömukavuudenkin suhteen.

Moneen käyttöön taipuvat Blundstone kengät ovat ajaton hankinta

Blundstonen ikonisen rouhea look on ikään kuin leima, jolla kengät eroavat muista. Tuon ilmeen lisäksi nämä kengät on aina takuulla miellyttävät pukea jalkaan – mukavuus on nimittäin yksi Blundstonelle tärkeimmistä elementeistä kenkämalleja suunniteltaessa. Kestävyydestä puhumattakaan! Blundstone on valmistanut historiansa alkutaipaleelta lähtien kengät sillä periaatteella, että ne kestävät käytössä vuodesta ja jopa vuosikymmenestä toiseen. Siksi myös ajaton ilme on näitä kenkiä suunniteltaessa tärkeä – tyylikkään ajattomaksi suunniteltu jalkine kestää niin käyttöä kuin katseitakin pitkään.

Blundstonen iskulauseena on, että vaelsitpa sitten Tasmanian maastossa tai New Yorkin sateisilla kävelykaduilla, näytät aina hyvältä. Eikä ihme, sillä Blundstonen kenkiä on totuttu näkemään vuosikymmenten saatossa niin maailmankuulujen filmitähtien, muusikoiden kuin näyttelijöidenkin käytössä.
Addnaturelta löydät viimeisimmät Blundstonen suunnittelemat kenkämallit helposti ja kätevästi, vain muutamilla klikkauksilla. Blundstone 500 on chelsea-bootsia muistuttava kenkämalli eli puolipitkällä varrella varustettu saapikas, joka on helppo vetää jalkaan sivujen joustavien resoreiden sekä varren etu- ja takaosassa sijaitsevien vetolenkkien ansiosta. Ei turhia nauhoja hidastamassa matkaan lähtöä – vetäise vain nämä menevät bootsit jalkaasi ja olet valmis mihin tahansa! Blundstone 510 on puolestaan päivitys edellä mainitusta mallista, muuten sama kenkä mutta suunniteltu myöskin kestämään happoja, öljyjä ja orgaanista rasvaa. Tämän lisäksi kenkien materiaali kestää jopa mikrobihyökkäyksen ja hydrolyysin. Tästä syystä kengät soveltuvat työpaikoille, joissa on hyvä suojata jalat joltakin edellä mainituista.

Mallipäivityksiä löytyy toki enemmänkin. Esimerkiksi Blundstone 550 on kirjaimellisesti varteenotettava vaihtoehto, kun etsinnässä on kengät, jotka pitävät alustalla kuin alustalla. Nämä kestävällä TPU-pohjalla varustetut kengät saavat pysymään vaativammallakin polulla ja liukkailla katukivillä. Lisäksi kenkämalli on varustettu SPS Max Comfort -järjestelmällä, joka absorboi jalkojen hikoilun mukanaan tuoman kosteuden itseensä tehokkaasti.
Kaikkien edellä mainittujen Blundstone-kenkämallien yhteinen nimittäjä on monikäyttöisyys. Nämä rouhean upeat kengät todella yhdistyvät vaatteeseen kuin vaatteeseen mahtavan pelkistetyllä ilmeellään, tekemättä koskaan liian suurta numeroa itsestään. Kengissä on myös irrotettavat pohjalliset, jotka lisäävät käyttömukavuutta astellessa ja ovat helposti tuuletettavissa.

Päivitä kenkäkaappisi hetkessä

Kun etsinnässä ovat uudet kengät, Addnaturelta saat ne nopeasti kotiin toimitettuina, jopa 100 päivän pituisella palautusoikeudella. Ja kun klikkaat ostoskoriisi tuotteita yli 99 € arvosta, säästyt myös postikuluilta. Löydä meiltä tulevat luottokenkäsi sekä muut tarpeelliset hankinnat toimivaan vapaa-aikaan ja ulkoiluun.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.