paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Päivävaellukselle pakkassäähän - Kaikki tarvittava talven retkiin

Boreal

23 Tuotetta
Hinta
Asiakaspalaute
Boreal

Tukevat Boreal -kengät kiipeilyyn ja retkeilyyn

Boreal on vuonna 1975 perustettu tuotemerkki, joka keksi aivan uuden kiipeilykengän, jonka prototyyppi kantoi nimeä Fire. Näistä kengistä oli tuleva mullistava keksintö kiipeilijöiden rnkeskuudessa sekä kiipeilykenkä markkinoilla. Tänään Boreal suunnittele ja valmistaa kiipeilykenkien lisäksi myös tukevia vaellus- ja retkeilykenkiä useilla nerokkailla teknologioilla.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Boreal – Kestävät kiipeilykengät ammattitaidolla

Addnaturen Vuonna 1975 Espanjassa alkunsa saanut Boreal on kiipeily- ja ulkoiluvarusteisiin erikoistunut yritys. Yrityksen reilun 40-vuotisen historian aikana sen tuotteet ovat tulleet tutuksi erityisesti kiipeilijöille, sillä Boreal valmistaa laadukkaita kiipeilyjalkineita niin sisä- kuin ulkokiipeilyynkin. Vaelluskengät olivat yrityksen ensimmäinen markkinoille kehitetty tuote, jonka jalanjäljissä urheilukenkien kehitys on lähtenyt käyntiin. Kehitettyään vuonna 1979 nyt jo ikoniset Fire-kalliokiipeilykengät yritys lähti huimaan nousuun 80-luvulla.
Boreal kengät ovat olleet mukana ottamassa merkittäviä harppauksia kiipeilyurheilun ja -harrastuksen kehittymisessä. Sen kengillä on muun muassa valloitettu Euroopan ensimmäinen 8a+ -reitti vuonna 1983 ja ensimmäinen 9a-reitti 8 vuotta myöhemmin. Kiipeillessä ulkoreiteillä ne pisteytetään haastavuuden mukaan, jolloin 9a on haastavin, jonka jälkeen tulevat 9b, 8a, 8b ja niin edelleen. Vuonna 1985 Boreal ällistytti kiipeilymaailmaa jälleen tuomalla markkinoille tarttuvan kumipinnan Ninja-kiipeilykengissä. Tämä keksintö muutti kerralla kiipeilyurheilun mahdollisuuksia ja työnsi mahdottoman rajaa entistä kauemmaksi. Tänä päivänä jopa 99 % kiipeilykengistä on valmistettu tällä tavalla.

Parhaimmat kiipeilykengät käyttöösi

Muista varusteista ja vaatteista poiketen kiipeilykenkien on oltava kiipeilijälle hiukan liian pienet. Kengän on tunnuttava puristavalta joka puolelta, joten kasvunvaraa kenkiin ei parane jättää. Parhaiten otteen jaloilla kiivettävästä pinnasta saa, niin sisällä kuin ulkonakin, kengällä, jonka sisällä varpaat ovat hieman kippurassa. Mikäli kengänkokosi on oikeasti jossakin 41-42 välillä, on koon 40 kiipeilykenkä sinulle ihanteellinen. Voit varautua aluksi tuskaisiin kiipeilyhetkiin, mutta sitkeästi kenkiä käyttäen ne muokkautuvat jalkoihin sopiviksi. Tämän vuoksi kiipeilykenkiä ei voikaan käyttää mihinkään muuhun kuin kiipeilytarkoitukseen. Boreal kiipeilykengät ovat erinomainen valinta kiipeilyyn. Ne ovat napakat ja laadukkaat, niiden pohja on tarttuvaa kumia, jolla askel pitää hyvin, minkä lisäksi niissä on aina jalkaa tukeva sisäpohja.
Boreal-kengät Addnaturen valikoimassa:

Verkkokauppa tuo laadukkaat urheilutuotteet suoraan kotiisi

Kaikki tuotteet kiipeilyyn löydät Addnaturen verkkokaupasta. Kauttamme saat jopa laadukkaat Boreal-kiipeilytuotteet, jotka ovat olleet kautta aikojen suunnannäyttäjiä omassa lajissaan. Jos huomaat tilanneesi tuotteen joka ei olekaan sinulle hyvä, on sinulla meillä asioidessasi jopa 100 päivän maksuton palautusoikeus. Yli 99€ ostoksiin emme lisää tilauskuluja lainkaan.


Onko sinulla kysyttävää?
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
09-4270 4101
Ma – Pe
Klo 10 - 12 & 13 – 16
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.