paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Jopa 40% alennus - Kieltäydy palelusta

Brunner

60 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
2

Laadukkaat Brunner-varusteet ympärivuotiseen retkeilyyn

Jo lähes kuudenkymmenen vuoden ikään ehtinyt Brunner on yksi Euroopan johtavista retkeilyvarusteiden valmistajista tänä päivänä. Päämajaansa Italiassa pitävä firma on niittänyt mainetta maailmalla laajalti ja valloittanut myös esimerkiksi Aasian markkinat. Brunnerin tuotteiden suosion syykin on selvä – retkeilijät rakastavat merkin laajaa valikoimaa mukavia ja kestäviä varusteita, aina retkikeittiön tilpehööreistä lähtien Brunner telttoihin ja taittotuoleihin. Olemmekin ylpeitä siitä, että myös meiltä Addnaturelta löydät laajan valikoiman näitä kansainvälisesti suosittuja varusteita!

Kestävät ja innovatiiviset varusteet haastaviinkin olosuhteisiin

Retkeilyvarusteita hankkiessa on ottaa muutama tärkeä asia huomioon. Ensinnäkin, millaisissa sääolosuhteissa tai maastossa tulet yleensä liikkumaan? Brunnerin laajasta valikoimasta löydät erilaisia varusteita niin kesä- kuin syyssäähänkin sopien, ja sen lisäksi tietysti ekstralämpimiä tuotteita myös kylmien talvivaellusten varalle. Kannattaa myös ottaa huomioon keskimääräinen vaellusten pituus – etenkin pidemmillä reissuilla varusteiden keveys on ensiarvoisen tärkeää, jotta rinkassa jaksaa kantaa monien päivien tarvikkeet mukana. Tämän lisäksi kannattaa miettiä tuotteiden hinta-laatu suhdetta: kestävät tuotteet maksavat itsensä lopulta takaisin pitkällä tähtäimellä, kun et joudu uusimaan niitä tuon tuosta. Brunnerin tuotteet valmistetaan vastaamaan kaikkiin haasteisiin, joita retkeily ikinä saattaakaan varusteille asettaa. Voit siis huoletta vaeltaa sydämesi kyllyydestä, ilman turhaa stressiä varusteista!

Kestävien tuotteiden takana on huolellinen, kokemukseen pohjautuva suunnittelu sekä tarkkaan harkitut materiaalivalinnat. Brunner etsii jatkuvasti uusia innovatiivisia materiaaleja, joiden ansiosta se voi tarjota asiakkailleen entistä kestävämpiä, helppohoitoisempia ja monipuolisempia tuotteita. Ja onhan pitkäikäiset varusteet myös oikea ekoteko!

Kaikki ulkoiluun ja retkeilyyn kätevästi yhdestä osoitteesta

Me Addnaturella uskomme vakaasti siihen, että tarjonnastamme löydät kaiken tarpeellisen, olitpa sitten aloitteleva telttailija tai arjen himoulkoilija. Alan parhaiden tuotteiden lisäksi haluamme tarjota myös parasta asiakaspalvelua, ja siksi löydätkin verkkokaupastamme asiantuntevat asiakaspalvelijat valmiina vastamaan kaikkiin kysymyksiin. Tarjoamme tilauksille myös 100 päivän avokaupan – sinulla on siis yli kolme kuukautta aikaa varmistua siitä, että olet 100% tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin. Mitä enää odotat? Tutustu, ihastu ja tilaa!


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-17
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.