Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta

Brunton

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Brunton-kompassit ovat alan aatelia

Amerikkalaisen Bruntonin juuret ulottuvat jo 125 vuoden taakse, jolloin perustaja Brunton kehitti taskukokoisen ja tarkan kompassin. Innovaatiosta tuli heti suosittu, sillä muut sen ajan paikannusvarusteet olivat isoja ja hankalia kuljettaa mukana. Vielä tänäkin päivänä, yli vuosisata myöhemmin, nimeä Brunton käytetään synonyymina tälle näppärälle välineelle. Bruntonin valikoimasta löytyy tätä nykyä kuitenkin myös monia muita tarkkaa ja korkealaatuista työtä vaativia varusteita, kuten kiikareita. Tutustu Addnaturen valikoimaan näitä ensiluokkaisia varusteita ja löydä omat suosikkisi!

Bruntonilta löydät reissua helpottavat kätevät ja kestävät pienvarusteet

Ollakseen avuksi retkeilijälle kompassin tulee tietenkin olla tarkka ja luotettava. Koska Brunton on valmistanut kompasseja jo vuosikymmenten ajan, voit luottaa siihen, että he ovat todella kehittäneet prosessin huippuunsa, minkä ansiosta Brunton-kompassit ovat äärimmäisen tarkkoja. Lisäksi löydät eri malleista näppäriä ominaisuuksia – kaltevuusmittari auttaa kartoittamaan lumivyöryn vaaraa ja näkyvyyspisteiden ansiosta kompassia on helppo lukea myös vähässä valossa tai yöllä. Kalliimmista malleista voit löytää muun muassa astetta vahvemman suojakotelon kovaan käyttöön sekä Alnico II -magneetit entistä nopeaan suunnannäyttöön.

Bruntonin kiikarit ovat erittäin suosittuja etenkin kätevän kokonsa ansiosta: pieni kiikari on helppo pakata rinkan sivutaskuun tai pitää jopa takintaskussa. Kiikari on avuksi reitin suunnittelussa maastossa sekä isomman ryhmän koossapitämisessä. Ja onhan kiikareilla hauska tietenkin katsella hieman kauempana olevaa luontoa ihan vain huvin vuoksi – kiikarit ovatkin yleensä hitti etenkin pienempien seikkailijoiden keskuudessa, sillä niiden avulla voi katsella näkymiä, jotka saattaisivat muuten jäädä välistä! Bruntonin tuotteiden tapaan myös eri kiikarimallit ovat kestäviä ja korkealuokkaisista materiaaleista valmistettuja, minkä ansiosta niillä on erittäin pitkä käyttöikä käytön ahkeruudesta riippumatta.

Luotettava verkkokauppa pullollaan alan parhaita varusteita

Me Addnaturella rakastamme ulkoilua ja luonnossa liikkumista, ja kannustaaksemme kaikkia muitakin nauttimaan ulkoliikunnasta olemme koonneet yhteen osoitteeseen kaikki Bruntonin kaltaiset huippumerkit ja heidän suosituimmat tuotteensa. Näppärien tuotekuvausten ja -kuvien ansiosta oikeiden tuotteiden valitseminen on helppoa, ja ilmaisten palautukset takaavat riskittömät ostokset!