paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Etsitkö täydellistä joululahjaa? - Parhaat lahjaideamme ulkoilmaharrastajille

Buff

157 Tuotetta
buff
Buff

Buff - trendikäs ja monikäyttöinen

Buff-tuotemerkin alkuperä on Espanjassa. Kunnianhimoisen pyöräilijän, Joan Rojasin, vuonna 1992 perustama yritys kehittää monikäyttöisiä kankaita urheilijoiden päivittäisiin tarpeisiin. Kankaiden suunnittelussa yhdistyvät käytännöllisyys, laatu ja tyyli. Kankaan voi kietoa vähintään 12 eri tavalla joko päähineeksi, huiviksi, hihoiksi tai muiksi variaatioiksi. Kangas on valmistettu säätä kestävästä merinovillasta, se sopii hyvin erityyppisiin sääoloihin.

Lajittele
 
Sivu 1 /
3

Buff - seikkailijan monikäyttöinen asuste

Buff -tuubihuivit nyt edullisesti netistä Buff sai alkunsa innokkaan trial-moottoripyöräilijän ideasta. Espanjalaisella Juan Rojasilla oli kaikki tarvittava kokemus uudenlaisen päähineen luomiseen. Hän ymmärsi tarpeen monikäyttöiselle asusteelle, joka oli syntynyt monenlaisissa olosuhteissa urheilemisesta, ja keksi ideaalin ratkaisun urheilutekstiiliteollisuuden parissa saamansa 25 vuoden työkokemuksen ansiosta. Tuotekehityksen aikana hän testasi useita eri materiaaleja ennen kuin hän keksi mikrokuitukankaan, joka oli riittävän laadukas, hengittävä, tuulenkestävä ja kosteutta siirtävä käytettäväksi hänen suunnittelemassaan tuotteessa. Tuotekehityksen seuraavassa vaiheessa, hän aloitti prosessin mukavan ja kestävän neuloksen luomiseksi. Perusteellisen kehitystyön tuloksena oli täysin saumaton putkiloksi kudottava kangas, joka ei purkaannu leikattaessa. Kankaiden värjäysprosessin kehittämisessä ei tingitty liioin. Kankaan haluttiin säilyttävän pehmeytensä ja värinsä pesun ja useamman käytön jälkeen. Kun tuote oli viimeiseen asti hiottu piti sille vielä keksiä nimi. Tuotteen Buff-nimi juontuu espanjalaisesta 'bufanda' sanasta, joka tarkoittaa huivia.

Tuotemerkin historiasta ja menestyksestä

Buff aloitti maailmanvalloituksensa vuonna 1998 Eco-Challenge seikkailukisasta, jonka osallistujat hullaantuivat päähineestä ja joko ostivat tuotteen paikan päältä tai halusivat tilata tuotteen valmistajalta. Siitä lähtien Buffista on tullut seikkailuajajien ja monien muidenkin ulkoilua harrastavien vakiovaruste. Samana vuonna perustettiin Buffera Ltd niminen yritys, joka aloitti tuotteen jakelun Euroopassa. Yritys on sittemmin nopean kasvun vuoksi joutunut vaihtamaan toimitiloja neljä kertaa ja lisäämään varastointitilansa seitsemänkertaiseksi. Buffin suosio kasvaa jatkuvasti, koska se erottuu edukseen muista ulkoiluasusteista. Tyylikkäät ja hauskat kuosit ovat tuotteille ominaisia ja ne kestävät hyvännäköisinä käytöstä toiseen. Markkinoilla on tuskin toista yhtä monipuolisesti käytettävää ulkoiluasustetta, joka on aidosti toimiva ja mukava ratkaisu.

Sama päähine kesät talvet

Alkuperäinen Buff on valmistettu täysin ilman saumoja. Saumattomuudesta on useita hyötyjä asusteen käyttäjälle; paksut saumat eivät hierrä eivätkä ylä- tai alareuna kiristä ihoa vasten. Lisäksi voit pitää vaatetta miten päin tahansa, koska kankaan kuvio jatkuu saumattomuudesta johtuen yhtenäisenä. Vaikka päähineen reunoja ei ole päätelty, ne pysyvät rispaantumattomina eivätkä ne purkaannu Buffin kankaan neulontatekniikan vuoksi. Valmistukseen käytetty mikrokuitukangas on hengittävä, mutta samaan aikaan tuulenkestävä. Kangas siirtää myös tehokkaasti kosteuden pois iholta. Näistä syistä Buff on ihanteellinen päähine sekä viileissä että kuumissa sääolosuhteissa.
Voit käyttää Buffia kaulahuivina tai päähineenä. Kaulassa huivi tuntuu ihanan kevyeltä ja peittää kaulan kokonaisuudessaan. Kun talvipakkanen puree kasvoihin tai kuivan maantien pöly tunkeutuu hengitysteihin saaden sinut yskimään, voit nostaa huivin kasvoille suojaksi. Talvella hengität kankaan läpi ilman että ohut kangas huurtuu samalla tavalla kuin villaiset tai fleecestä tehdyt kasvoja suojaavat päähineet. Erittäin kylmällä ilmalla, voit muuttaa Buffisi jopa Balaclavaksi vetämällä päähineen pään päälle ja kasvojen ylle siten, että vain silmäsi jäävät näkyviin. Saumattomuuden ansiosta Buff sopii mainiosta myös laskettelu- tai pyöräilykypärän alle.
Kesäkuukausina Buff suojaa hyvin hiuksia ja ihoa auringolta sekä estää hien valumisen pitkin kasvoja. Buff muuntautuu moneksi ja on lukemattomilla eri tavoilla hyödyllinen kaikkina vuodenaikoina. Saat tuotteen mukana ohjeet eri malleista, joihin voit muokata päähineen. Solmut ja taitokset ovat helppoja ja kekseliäitä. Buffin joustava ja ryhdikäs materiaali saa päähineen mukautumaan haluttuun muotoon, ja pysymään päässä koko käytön ajan. Muotoilusta ei jää pysyviä jälkiä asusteeseen, ja kangas palautuu alkuperäiseen muotoonsa kun avaat solmut ja taitokset. Olit missä tai milloin tahansa ulkoilemassa, kannattaa pukeutua Buffiin tai ainakin varautua haasteellisiin keleihin ottamalla päähine mukaan.

Suosion myötä laajempi tuotevalikoima

Buff on parhaiten tunnettu alkuperäisistä malleistaan, joita voi käyttää putkilohuivina, pipona, otsapantana, balaclavana, kasvosuojana, bandana-huivina, piraattityylisenä hattuna ja hiuspantana sekä suojana kypärän alla. Yrityksen nykyiseen tuotevalikoimaan kuuluvat:
  • Original Buff
  • Urban Buff
  • Aikuisten asusteet
  • Lasten asusteet
  • Koirien asusteet
  • Turva-asusteet
Urban Buff on kaupunkiseikkailuihin tarkoitettujen asusteiden kokoelma. Merinovillasta tai bambusta valmistetut neuloshuivit- ja päähineet noudattavat alkuperäisen Buffin ideaa mukavan pehmeyden ja suojan yhdistämisestä yhdeksi vaatteeksi. Malliston kaikki tuotteet sopivat miehille ja naisille. Alkuperäisten Original Buffien lisäksi aikuisten mallistossa on erilaisia tuubihuiveja, kasvoja suojaavia päähineitä, erilaisia malleja kaulahuiveista, UV-suojattuja päähineitä ja lippalakkeja. Lasten mallistosta löytyvät mielikuvitukselliset joka tytön ja pojan suosikkiasusteet. Koko pään suojaaminen on erityisen tärkeää lapsilla, jotka viihtyvät tuntikausia ulkona. Junior Balaclavat suojaavat kasvot pakkasella, UV-suojatut päähineet suojaavat haitallisilta auringon säteiltä ja viilentävät mukavasti kuumina hellepäivinä. Koirille suunnitellut tuubit suojaavat koiraa liikenteen vaaroilta värikkyydellään ja heijastimillaan. Kaikkein parhaiten suojaavat Buff-asusteet ovat armeijan ja vaarallisia töitä tekevien käyttöön suunniteltuja. Turva-asusteissa on käytetty kovaa kulutusta kestäviä materiaaleja ja turvaväritystä.

Tilaa verkkokaupasta nopeasti ja riskittömästi - tuotteilla 100 päivän palautusoikeus

Kun tilaat tuotteita verkkokaupastamme, saat ne käyttöösi nopeasti ja vaivattomasti. Ennen tilausta voit vertailla tuotteita omassa rauhassa ja tilata silloin kun se sopii sinulle parhaiten. Käsittelemme tilauksesi mahdollisimman pian ja toimitamme tuotteet sinulle valitsemallasi toimitustavalla. Monipuolisista tuotevalikoimistamme löydät vain edullisesti hinnoiteltuja laatutuotteita. Jos haluat tilata samalla kertaa useamman eri tuotteen, täydennä tilaustasi etsimällä tuotteita verkkokauppamme monipuolisilla hakutoiminnoilla. Voit tehdä haun tuotemerkin nimellä kirjoittamalla tuotteen nimen hakukenttään tai valitsemalla yhden tai usemman hakuehdon sivuston reunasta. Voit rajata hakua käyttäjän sukupuolen, tai tuotteen minimi- ja maksimihinnan, käyttötarkoituksen tai värin mukaan. Jos joku tilaamistasi tuotteista ei syystä tai toisesta sovikaan sinulle, voit palauttaa tuotteen kuluitta 100 päivän sisällä sen ostosta. Verkkokauppamme sivustolla on tarkemmat ohjeet asiakaspalautuksen tekemiseen ja lisätietoa erilaisista toimitustavoistamme. Tilaukseen liittyen voit tarvittaessa olla yhteydessä myös asiakaspalveluumme.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.