Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Nauti syksyn juoksulenkeistäsi
Bushcraft Essentials: Go Wild!
Bushcraft Essentials perustettiin vuonna 2012 ja yrityksen tavoitteena on tarjota kaikille survival-faneille korkealaatuisia varusteita. Innovatiivisten "Made in Germany" -liesikeittimien suosio teki brändistä maailmankuulun hetkessä - ja nykyään niitä on saatavilla kaikilla mantereilla ja 50:ssä eri maassa.

Bushcraft Essentials

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Bushcraft Essentials edesauttaa selviytymistaitojasi

Bushcraft Essentials on perustettu vuonna 2012 tarkoituksenaan tarjota tavallisia, toiminnallisia ja korkealaatuisia tuotteita vastamaan jatkuvasti kasvavaan kiinnostukseen selvitä luonnossa omin avuin, ilman ylimääräisiä apuvälineitä. Televisiosta tutut selviytymisohjelmat ovat kasvattaneet ihmisten kiinnostusta parantaa selviytymistaitojaan ja liikkua luonnossa, ja Bushcraft luo välineitä siihen tarkoitukseen. Tunnetuimpia Bushcraftin tuotteita ovat erilaiset retkikeittimet, kuten kulkurin keitin, ja erilaiset useampaa eri polttoainetta käyttävät monipolttoainekeittimet. Tässä kategoriassa Bushcraft on yksi tunnetuimpia valmistajia maailmassa ja yksi harvoista, jotka voivat rehellisesti sanoa valmistavansa tuotteensa Saksassa. Tuotteiden monipuolisuus, vakaus ja kestävyys ovat tehneet niistä osan niin retkeilijöiden kuin erikoisjoukkojen varustepakkauksia. Bushcraft Essentials Bushbox Retkikeitin

Bushcraftin tuotteilla et kuole nälkään

Addnaturella on ilo ja kunnia edustaa Bushcraftin tuotteita, jotka ovat pieneen kokoon mahtuvia, kevyitä, kestäviä ja ennen kaikkea käytännöllisiä. Kattavasta retkeilytuotevalikoimastamme löydät Bushcraftin valmistamia keittimiä, kuten EDC boxin, joka on yksi maailman pienimmistä risukeittimistä – se mahtuu kokonsa puolesta melkein lompakkoon. Keitin painaa vain 75 grammaa ja saat sillä keitettyä kaiken tarvittavan reissuillasi. Sitä voi käyttää risuilla, puilla ja alkoholikeittimellä. Tuote on todellinen selviytymispakkaus, sillä se kulkee karbiinihaassa mukanasi ja saat siitä tehtyä keittimen käden käänteessä. Hieman isompaan tarpeeseen voit valita Bushbof LF:n, joka on jo lähempänä oikeaa retkiruuanlaittoa, sillä sitä voi käyttää trangian alusena, grillinä tai tunnelmanluojana hiilillä tai puulla. Tuote on kokoontaittuva, kevyt ja todella kestävä. Erinomainen tuote retkillesi siis. Voit myös ostaa Bushcraftin kevyimmän risukeittimen, Ultralightin, joka on täysiverinen keitin, mutta painaa vain 60 grammaa ja mahtuu vaikka taskuun.

Keitinten lisäksi Addnature tarjoaa runsaasti muita Bushcraft Essentialsin tuotteita, joita tarvitset retkeillessäsi. Saat erilaisia tarvikkeita keittimiisi, paracord-narua tai vaikka erilaisia survival card -monitoimityökaluja, jotka sisältävät monenlaista terävää ja tarpeellista työkalua ja joiden avulla pystyt selviytymään rankemmissakin olosuhteissa. Parhaiten tutustut vaihtoehtoihin eri kategorioiden kautta, sillä olemme koonneet eri kategorioiden alle kaikki parhaat tuotteet kustakin kategoriasta. Jos et löydä tarvitsemaasi tuotetta suoraan yhden valmistajan tuotteiden joukosta, saat samalla katsottua vaihtoehtoja muilta valmistajilta.

Addnaturelta saat runsaasti erilaisia tuotteita retkeilyyn

Addnature on hyvä aloituspiste retkeilyyn, sillä saat yhdestä osoitteesta kaiken tarvittavan. Bushcraft Essentials -tuotteiden lisäksi valikoimamme sisältää parhaat palat todella monelta muulta tuotemerkiltä, joten voit vaivatta tehdä kaikki ostoksesi kerralla. Retkikeitinten ja ruuanlaittovälineiden lisäksi tarvitset retkeillessäsi runsaasti muitakin tuotteita, kuten vaatteita, jalkineita, sukkia sekä varusteita, kuten telttoja, rinkkoja ja makuupusseja. Voit kätevästi suunnitella ostoskoriisi kaiken tarvittavan ja se toimii sinulle hyvänä muistilistana kaikesta mitä tarvitset. Tilauksien tekeminen meillä on todella vaivatonta ja saatkin kätevästi tuotteet aina valitsemaasi toimitusosoitteeseen valitun toimitustavan mukaan. Ostosten yhdistäminen myös kannattaa, sillä yli 99 euron tilaukset toimitamme veloituksetta tietyin rajoituksin. Muista myös 30 päivän ilmainen palautusoikeus, jonka aikana voit palauttaa sinulle sopimattomat tuotteet veloituksetta. Jos et löydä etsimääsi tuotetta tai retkeltäsi puuttuu jotain oleellista, ole yhteydessä asiakaspalveluumme ja teemme parhaamme auttaaksemme sinua.