paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Aloita uusi vuosi juosten - Nauti talvijuoksusta riippumatta lenkin pituudesta tai vauhdista

Bushnell

21 Tuotetta
Hinta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Bushnell – Retkeilijän unelmavalikoima ulottuvillasi

Addnaturen Bushnell Corporation tai Bushnell Outdoor Products on amerikkalainen yhtiö, jonka erikoisalana ovat optiikka ja kuvantaminen. Yrityksen perusti amerikkalainen David P. Bushnell Japanissa, ollessaan maassa USA:n miehityksen vuoksi. Yrityksen tunnetuimpia tuotteita ovat kiikarit, teleskoopit, yönäkölaitteet, GPS-laitteet sekä monet optiset laitteet muutamia mainitaksemme.
Bushnell hyödyntää linssiosaamistaan monissa valmistamissaan tuotteissa. Muun muassa Bushnell kiikarit ovat erinomainen taidonnäyte juuri tästä osaamisesta. Yritys on tullutkin tunnetuksi nimenomaan laadukkaista varusteista, jotka ovat erittäin suosittuja retkeilijöiden ja eränkävijöiden keskuudessa. Yksi mielenkiintoisista tuotteista on sääasema, josta varsinkin huonolla puhelimen signaalin kantama-alueella on erinomaista hyötyä kertomaan yllättävistäkin säämuutoksista. Monille yrityksen tuotteille luvataan jopa elinikäinen takuu valmistajan toimesta.

Bushnell ulkoiluvarusteet tekevät retkeilystä ja liikunnasta mukavampaa

Retkeilijöille tarpeellisimmat Bushnellin valmistamat tuotteet ovat ehdottomasti Bushnell kiikarit sekä erilaiset lamput ja valaisimet. Esimerkiksi Bushnell otsalamppu on erinomainen seuralainen suunnistajille, sillä vaikeakulkuisessa maastossa voi olla hyvinkin hankala nähdä, etenkin syksyisillä iltarasteilla. Retkivalaisimet antavat hyvin ja turvallisesti valoa niin omalla takapihalla kuin maastossa leiriytyessäkin. Näiden tuotteiden lisäksi jokainen koti tarvitse vähintään yhden kunnollisen taskulampun. Lamppu on hyvä pitää autotallissa, autossa, kodinhoitohuoneessa muun muassa mahdollisen sähkökatkon tai auto-ongelman varalta. Retkeillessä lampusta on apua öisellä retkellä puskaan tai muuten hämärässä liikkuessa ja leiriä laittaessa.
Tärkeimmät retkeilyvarusteet Addnaturelta:
  • Bushnell-kiikarit linssioptiikan asiantuntijalta ovat jokaisen eränkävijän tärkein varuste
  • Bushnell-otsalamppu pimeällä tai muuten huonolla säällä liikkumiseen
  • Kestävät retkivalaisimet monessa eri koossa ja mallissa
  • Laadukkaat Bushnell-taskulamput: valikoima pienistä lampuista aina suuriin ja kauas valaiseviin - niin retkeilyyn kuin kotiinkin
  • Bushnell vara-akku USB-liitännällä

Kaikki eränkävijälle elintärkeät tuotteet Addnaturelta

Retkeily ja vaeltaminen on sitä mukavampaa, mitä paremmassa kunnossa retkeilyvarusteet ovat. Addnaturelta löydät kaikki tarvitsemasi tuotteet ulkoiluun ja pääset myöskin tutustumaan Bushnellin laajaan retkeilyvarusteiden valikoimaan. Löydettyäsi sopivat tuotteet tilaat ne helposti muutamalla klikkauksella. Voit palauttaa tuotteet maksutta jopa 100 päivän ajan, mikäli ostoksesi ei jostain syytä olekaan sopiva. Yli 99€ ostoksiin emme lisää tilauskuluja lainkaan. Voit käydä ostoksilla juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii, sillä olemme avoinna ympäri vuorokauden!


Onko sinulla kysyttävää?
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
09-4270 4101
Ma – Pe
Klo 10 - 12 & 13 – 16
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.