paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

DISCOVERY WEEKEND | Lähde löytöretkelle huipputarjousten perään

Butora

12 Tuotetta
Hinta
Asiakaspalaute
Butora

Nam Hee Dolla on yli 20 vuotta kokemusta kiipeilystä ja varusteiden valmistamisesta ja vuonna 2014 perustetulla yrityksellään hän kehittelee yhdessä tiiminsä kanssa laadukkaita kiipeilykenkiä. Butora valmistaa kenkiä kaiken tasoisille kiipeilijöille, joten sen valikoimasta löytyy varmasti hyviä vaihtoehtoja, riippumatta tasostasi.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Butora valmistaa kiipeilykengät korkein kriteerein

Butora on etelä-korealainen kiipeilykenkiä valmistava yritys, joka perustettiin vuonna 2014, kun kiipeilykenkien valmistuksen parissa jo valmiiksi työskennellyt Nam Hee Do halusi perustaa oman kiipeilykenkämerkin. Butoralla koko yrityksen toiminnan fokus on kiipeilykenkien suunnittelun, laadun ja materiaalien maksimoimisessa, jotta kiipeilijät saavat käyttöönsä vain parhaita mahdollisia kiipeilykenkiä. Juuri näitä puolia Nam halusikin kehittää omissa kiipeilykengissään, verrattuna aikaisemmalla työpaikalla valmistamiinsa kenkiin. Panostus kantoi hedelmää ja Butorasta on tullut tunnettu merkki kiipeilijöiden keskuudessa ympäri maailman. Me Addnaturella olemme panostaneet kiipeilykenkien valikoimaamme lisäten saataville useita erilaisia kiipeilykenkien malleja, joiden joukosta löytyy takuulla jokaiselle omansa. Ja ennen kaikkea olemme panostaneet tähän valitsemalla kiipeilykenkiemme toimittajaksi laadukkaan Butoran.

Palkitut Butora-kiipeilykengät – tavoitteena olla alan paras

Butora tunnetaan kiipeilykenkien maailmassa monista meriiteistään. Jo brändin ensimmäinen markkinoille lanseeraama kenkä, nimeltään Endeavor, sai huikean suosion. Varsinaisesti pankin kuitenkin räjäytti sitä seurannut malli nimeltään Acro, jonka kuuluisa Rock and Ice -lehti palkitsi tittelillä ”Vuoden 2016 paras uusi kiipeilykenkä”. Tuosta lähtien Butora on valmistanut lukuisia eri tyylisiä kiipeilykenkiä, mukaan lukien retromalliston ja valkopohjaisen malliston, tavoitteenaan aina valmistaa kiipeilijöille parhaita mahdollisia kiipeilykenkiä. Butora valmistaa kiipeilykenkiä niin kapea- kuin leveälestisinä malleina.

Addnaturen valikoimasta löydät Butoran valmistamat helmet kauniin kirjavassa tarjonnassa. Saatavilla on kiipeilykenkiä niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Kaikille Addnaturelta löytyville Butoran kiipeilykenkämalleille yhteistä on mukavuus ja korkea suorituskyky. Muita ominaisuuksia ovat mallista riippuen esimerkiksi jalkaa myötäilevän istuvuuden tuovat Velcro-tarrat, ainutlaatuinen 3D-painettu välipohja sekä mahtavan istuvuuden tarjoava Neo Fit System -teknologia. Katso läpi ajankohtainen kiipeilykenkien valikoimamme ja tilaa omat suosikkisi – tai vaikka kiipeilykengät koko perheelle!

Kiipeile huikean valikoiman äärelle Addnaturen verkkokaupassa

Kun harrastuksena on kiipeily, asianmukaiset kengät ovat aina se ensiarvoisen tärkeä hankinta. Kun kiipeilykenkä istuu jalkaan kuin hansikas, itse kiipeilykin sujuu parhaalla mahdollisella tavalla. Anna Addnaturen toimia uusien kiipeilykenkiesi toimittajana ja voit olla varma, että pääset nauttimaan reiluista tilausehdoista, kuten 100 päivän palautusoikeus. Tervetuloa ostoksille!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.