paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Covid-19: Tavarantoimitukset toimivat normaalisti! - Siirry FAQ (UKK) osioomme
CamelBak

CamelBak Octane Dart Nesteytyspakkaus 1,5L, crimson red/silver (2020)

ID: 1070246
69,95 €
44,95 €
- 35%
Ei sis. toimituskuluja
CamelBak Octane Dart Nesteytyspakkaus 1,5L, crimson red/silver
CamelBak Octane Dart Nesteytyspakkaus 1,5L, black/atomic blue
Lisää toivelistaan
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS
  • YLI 99 € TILAUKSET TOIMITUSKULUITTA6
  • 50 000 TUOTETTA - 450 MERKKIÄ
Tuotetiedot

Valitettavasti tuoteselostetta ei ole tällä hetkellä saatavilla suomeksi.

The Octane Dart is a lightweight drinking backpack with two cargo pockets for the essentials and thanks to the Air Mesh back section the body heat and sweat is well dissipated.

Lisätietoja

  • Tube Trap
  • Torso length: 38-53 cm
Ominaisuudet
Sisäänrakennettu juomajärjestelmä
reppu juomasysteemillä  
Koko
Kokonaisvetoisuus: 4.5 l
Repun tilavuus: 0.5 l
Säiliön vetoisuus: 1.5 l
Paino
200  g
Reppu
Ilmanvaihto: Breathable mesh
Taskut/osastot: Bag for important utensils, Storage compartment for food and equipment
Juomasysteemi: 1.5 L Crux Reservoir
Vyö: Adjustable chest strap
Erityishuomiot: heijastvia elementtejä
Selkäosan rakenne: ei sis. selkäsuojaa
Juomasysteemin tyyppi
Juomasäiliö: sis. 1,5 l juomasäiliön  
Sukupuoli
Unisex
vuosimalli
2020
Tuotenro
1070246
Arvostelu
4.7
3 arvostelu(a)
5 tähteä
2
4 tähteä
1
3 tähteä
0
2 tähteä
0
1 tähti
0
29.11.2019
Cornelia
Upea juoksureppu
Toller Laufrucksack
Automaattinen käännös saksasta Takaisin alkuperäiseen arvosteluun

Reppu on hyvä seuralainen, lyhyen ajan kuluttua hän istuu täydellisesti ja tarjoaa minulle pitkiä juoksureittejäni, siinä on myös vähän säilytystilaa, mutta sadetakki ei sovi sisään, sitoan sen vain, muuten todella upea

Der Rucksack ist ein guter Begleiter, nach kurzer Gewöhnung sitzt er perfekt und versorgt mich auf meinen langen Laufrouten, hat auch noch etwas Staurraum , aber meine Regenjacke passt nicht rein, die binde ich einfach drauf, ansonsten echt super

04.04.2019
Michel Brunner
Vihje Top
Tip Top
Automaattinen käännös saksasta Takaisin alkuperäiseen arvosteluun

hyvä

Gut

07.07.2017
morsm
Ole täydellinen, mutta lähin toistaiseksi.
Niet perfect, maar het dichtst bij tot nu toe.
Automaattinen käännös hollannista Takaisin alkuperäiseen arvosteluun

Olen mies 40, 1,75, 68 kg juoksija. Näitä tietoja ei ole tarkoitettu henkilökohtainen mainos, vaan tärkeä osa tuotetta, kuten tämä on mukavuus, se kelpasi mainita. Camelbak Octane Dart (outo nimi!) Sopii hyvin noin minun hartiat ja pomppii kävellessä ei liikaa edestakaisin. Liike, tietenkin, on aina jonkin verran, eivät johda ärsytystä tai hiertymät olkapäillä, kaulan, rinnan tai taaksepäin. Mainonta hengittävä materiaali täyttyy: vaikka tietenkin lämpimämpää kuin ei mitään ja zweteriger kantaa, iho ei tartu alla reppu. Pitkin juoma menee hyvin letkun kanssa, joka on kiinnitetty oikeaan kahvaan. Tämän seurauksena suutin tanssii kävellessä ei myöskään ole lähiympäristössä. Täysin varusteltu vettä laukku toimii paremmin kuin puoliksi täynnä: jälkimmäisessä tapauksessa on enemmän ilmaa pussiin, juoma, joka voi häiritä (ja saat kaikki sisäilman, jossa viljelijät menemästä ulos). Laukku on kokonaisuudessaan lähdettäessä, olet surkea vaikuttaa järkevältä tyhjiö ja juominen, kunnes viime sips ilman kuplia. Toinen maali olin ostanut Camelbak oli tallentamassa geelit, nauhat ja puhelimeni. On jaettu kolmeen osaan: yksi jää taakse, toinen oikealla takana ja yksi vasemmalla kahvasta. Aluksi sen kanssa: että avaruus on melko pieni ja lisäksi ei ole lukittavissa. Se vain mahtuu kaksi geeliä tai baareissa ja jos muffed että sijoitettaessa pussi, ne ovat kadulla. Taskut takana ovat jonkin verran suurempia, suljettavat, mutta se on varsin tasainen. Ne ovat päälle vettä laukku ja toinen toistensa päälle. Jos minä yksi ruutu minun iPhone käyttää, voin käyttää muut vielä 3-4 geelejä. Yhdessä kahden olalla tarpeeksi maraton (kukin 7 km syötävää), mutta älä odota olla koulutus takki voi ottaa tai mitään. Valinta tehdään selväksi pientä reppu, joka ei kata liikaa selän ja on kevyt. Se oli mitä olin etsimässä niin hieno, mutta säilytystilaa kuulosti suuremmat mainostekstejä (repun tilavuus 3 l). Hieman vähemmän mukava yllätys, vaikka täällä taas johtuu pienestä koosta ja rajoituksista ihmisen (tai ainakin minun) anatomia, että se on lähes mahdotonta saada takaisin jotain laatikoista kävellessä . yksinkertaisesti sylissäni eivät pääse. Tarvitset reppu todella erottaa puoli hakea jotain. Onneksi sää tai melko helppoa, mutta jos kävely ei ole luonnollisin teko. Lyhyesti: hyvä tuote, tekee mitä sen pitäisi tehdä eikä ärsytä tai kaavi. Varastointi voisi olla parempi, vaikka on tämä pieni malli on todennäköisesti tietoisesti halunnut tehdä niin.

Ik ben een man van 40, 1.75m, 68 kg, hardloper. Deze informatie is niet bedoeld als contactadvertentie, maar omdat een belangrijk aspect van een product als dit het draagcomfort is, leek het me goed om te vermelden. De Camelbak Octane Dart (maffe naam trouwens) zit comfortabel om mijn schouders en stuitert tijdens het lopen niet al teveel heen en weer. De beweging die er natuurlijk altijd wel is, leidt niet tot irritatie of schaafwonden op schouders, nek, borst of rug. De reclame over ademend materiaal wordt waargemaakt: hoewel natuurlijk wat warmer en zweteriger dan niets meedragen, gaat de huid onder de rugtas niet plakken. Onderweg drinken gaat heel goed met de slang die aan het rechter hengsel wordt geklemd. Daardoor danst het mondstuk tijdens het lopen ook niet in het rond. Een volledig gevulde waterzak werkt beter dan een halfvolle: in het laatste geval zit er meer lucht in de zak, dat het drinken wat kan verstoren (en je krijgt al die lucht binnen, waar je boertjes van gaat laten). Is de zak bij vertrek vol, dan zuig je hem redelijk vacuum en blijkt drinken tot de laatste paar slokken vrij van luchtbellen. Het tweede doel waar ik de Camelbak voor gekocht had, was het opbergen van gels, repen en mijn telefoon. Er zijn in totaal drie vakken: één links achterop, één rechts achterop en eentje aan het linker hengsel. Om met die laatste te beginnen: dat vakje is vrij klein en bovendien niet afsluitbaar. Er passen net twee gels of repen in en als je wat klungelt bij het omdoen van de tas, liggen ze op straat. De vakken achterop zijn wat groter, afsluitbaar, maar wel vrij plat. Ze liggen bovenop de waterzak en ook nog eens bovenop elkaar. Als ik het ene vak voor mijn iPhone gebruik, kan ik in het andere nog wel 3-4 gels kwijt. Samen met de 2 aan de schouder genoeg voor een marathon (elke 7 km iets te eten), maar verwacht niet dat je nog een trainingsjack mee kunt nemen of zo. De keus is duidelijk gemaakt voor een compacte rugzak die niet teveel van de rug bedekt en licht is. Dat was wat ik zocht, dus prima, maar de opbergmogelijkheden klonken groter in te wervende tekst ('rugzakvolume 3 l'). Een iets minder leuke verrassing, hoewel ook hier weer een gevolg van het kleine formaat en de beperkingen van de menselijke (of in elk geval mijn) anatomie, is dat het nagenoeg onmogelijk is om iets uit de vakken op de rug te halen tijdens het lopen. Mijn armen kunnen er simpelweg niet bij. Je moet de rugzak echt half afdoen om er iets uit te halen. Gelukkig gaat dat dan wel weer redelijk makkelijk, maar al lopend is het niet de meest natuurlijke handeling. Kortom: goed product, doet wat het moet doen en dat niet irriteert of schaaft. Opbergmogelijkheden zouden beter kunnen, hoewel er bij dit kleine model waarschijnlijk bewust voor gekozen is om het zo te doen.


TARVITSETKO APUA?
Suljettu puhelinpalvelu
Lisätietoja
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.