Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Nauti syksyn juoksulenkeistäsi
CamelBak - We've got Your Bak

Kun CamelBak lanseerasi nesteytysjärjestelmänsä, se sai maailmanlaajuisen menestyksen maastopyöräilijöiden keskuudessa. Suositut nesteytysreput käyvät muihinkin urheilulajeihin. Niitä voivat käyttää juoksijat, pyöräilijät ja kiipeilijät. Ne ovat hyödyksi vaikeakulkuisessa maastossa ajettaessa tai kiipeillessä, koska ne jättävät kädet vapaiksi. Nesteytys lisää korkean suorituskyvyn urheilussa myös tehokkuutta. Yrityksen laajentunut tuotevalikoima tarjoaa monikäyttöiset juomapullot urheiluun ja vapaa-aikaan.

Top-kategoriat

Tutustu CamelBakn uutuustuotteisiin

CamelBak Fusion Reservoir 2l, läpinäkyvä
CamelBak Fusion Reservoir 2l, läpinäkyvä läpinäkyvä
CamelBak
Fusion Reservoir 2l, läpinäkyvä
OVH € 54,95 € 52,95

Lisää CamelBakistä

CamelBak Lifetime Warranty

CamelBak™ producerar produkter av hög kvalitet med lång hållbarhet. Av denna anledning är företaget trygga med att ge sina behållare, flaskor, ryggsäckar och accessoarer stämpeln "Got Your Bak" vilket innebär att produkterna har livstids garanti. "Got Your Bak" täcker samtliga tillverkningsfel under hela produktens livslängd.

CamelBak

15 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • harmaa
  • pinkki
  • sininen
  • valkoinen
  • musta
  • läpinäkyvä
  • oliivi
  • värikäs

Hinta

Asiakaspalaute

  • 1
  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
CamelBak Mini M.U.L.E. Nesteytyspakkaus 1,5l Lapset, vaaleanpunainen
CamelBak Mini M.U.L.E. Nesteytyspakkaus 1,5l Lapset, vaaleanpunainen vaaleanpunainen
CamelBak
Mini M.U.L.E. Nesteytyspakkaus 1,5l Lapset, vaaleanpunainen
OVH € 54,95 € 48,95
- 10 %
CamelBak Classic Light Juomareppu 2l+2l, harmaa
CamelBak Classic Light Juomareppu 2l+2l, harmaa harmaa
CamelBak
Classic Light Juomareppu 2l+2l, harmaa
OVH € 69,95 € 59,95
- 14 %
CamelBak Skyline LR 10 Juomareppu, oliivi
CamelBak Skyline LR 10 Juomareppu, oliivi oliivi
CamelBak
Skyline LR 10 Juomareppu, oliivi
€ 129,95
ilmainen toimitus
CamelBak M.U.L.E. Pro 14 Juomareppu 11l+3l Naiset, musta
CamelBak M.U.L.E. Pro 14 Juomareppu 11l+3l Naiset, musta musta
CamelBak
M.U.L.E. Pro 14 Juomareppu 11l+3l Naiset, musta
OVH € 149,95 € 139,95
ilmainen toimitus
CamelBak Hot Cap, musta
CamelBak Hot Cap, musta musta
CamelBak
Hot Cap, musta
OVH € 7,95 € 5,95
- 25 %
CamelBak Peak Fitness Chill Essential Juomapullot 710ml, vaaleanpunainen/sininen
CamelBak Peak Fitness Chill Essential Juomapullot 710ml, vaaleanpunainen/sininen vaaleanpunainen/sininen
CamelBak
Peak Fitness Chill Essential Juomapullot 710ml, vaaleanpunainen/sininen
OVH € 24,95 € 14,95
- 40 %
CamelBak Peak Fitness Chill Juomapullot 710ml, vaaleanpunainen
CamelBak Peak Fitness Chill Juomapullot 710ml, vaaleanpunainen vaaleanpunainen
CamelBak
Peak Fitness Chill Juomapullot 710ml, vaaleanpunainen
OVH € 21,95 € 14,95
- 31 %
CamelBak Crux Nestesäiliö 3000ml, sininen
CamelBak Crux Nestesäiliö 3000ml, sininen sininen
CamelBak
Crux Nestesäiliö 3000ml, sininen
OVH € 49,95 € 38,95
- 22 %
CamelBak Quick Stow Pullon puruventtiili, valkoinen/läpinäkyvä
CamelBak Quick Stow Pullon puruventtiili, valkoinen/läpinäkyvä valkoinen/läpinäkyvä
CamelBak
Quick Stow Pullon puruventtiili, valkoinen/läpinäkyvä
OVH € 7,95 € 5,95
- 25 %
CamelBak Beck Tyhjiöeristetty Ruostumaton Pullo 600ml, musta
CamelBak Beck Tyhjiöeristetty Ruostumaton Pullo 600ml, musta musta
CamelBak
Beck Tyhjiöeristetty Ruostumaton Pullo 600ml, musta
OVH € 29,95 € 24,95
- 16 %
CamelBak Holding Loop Chute Mag -juomapulloihin
CamelBak Holding Loop Chute Mag -juomapulloihin
CamelBak
Holding Loop Chute Mag -juomapulloihin
OVH € 5,95 € 3,95
- 33 %
CamelBak Crux Lumbar Nestesäiliö 3000ml, sininen
CamelBak Crux Lumbar Nestesäiliö 3000ml, sininen sininen
CamelBak
Crux Lumbar Nestesäiliö 3000ml, sininen
OVH € 54,95 € 40,95
- 25 %
CamelBak Quick Stow Pullon letkusovitin, sininen
CamelBak Quick Stow Pullon letkusovitin, sininen sininen
CamelBak
Quick Stow Pullon letkusovitin, sininen
OVH € 13,95 € 8,95
- 35 %
CamelBak Fusion Reservoir 2l, läpinäkyvä
CamelBak Fusion Reservoir 2l, läpinäkyvä läpinäkyvä
CamelBak
Fusion Reservoir 2l, läpinäkyvä
OVH € 54,95 € 52,95
CamelBak Reservoir Kuivausteline, harmaa
CamelBak Reservoir Kuivausteline, harmaa harmaa
CamelBak
Reservoir Kuivausteline, harmaa
OVH € 14,95 € 13,95

CamelBak – toimivan nesteytyksen ammattilainen

CamelBak on nesteytysjärjestelmistään, juomapulloistaan ja repuistaan tunnettu brändi, jonka liikeidean perustana oli perustavanlaatuinen inhimillinen tarve – jano. Yrityksen perustaja, intohimoinen pyöräilijä Michael Eidson sai idean optimaalisesti toimivan nesteytysjärjestelmän luomisesta osallistuessaan ”Hotter´N Hell 100” -kilpailuun, joka käydään Texasin paahtavan kuumissa kesäisissä olosuhteissa. Kilpailureitin varrella vesi on välttämättömyys vaativasta reitistä selviämiseksi, mutta Eidson totesi sen varrella olevan liian vähän vedenottopaikkoja. Eidson ratkaisi vesipulman asettamalla vedellä täyttämänsä pussin urheilusukkaan ja kiinnittämällä koko komeuden pyöräilypaitansa selkäpuolelle. Tämän jälkeen hän asensi letkun kulkemaan olkapäänsä yli ja sulki letkun pään kiinni pyykkipojalla. Kyseessä oli kaikkien aikojen ensimmäinen kädet vapaiksi jättävä nesteytysjärjestelmä ja alkusysäys CamelBakin syntytarinalle. Camelbak Rogue Light Juomreppu

Kun kyseessä ovat laadukkaat ja huolella aktiiviseen elämään suunnitellut juomapullot ja muut nesteytysjärjestelmät, kuten kätevät juomareput, CamelBak on takuuvarma valinta oman nesteytyksen pelastajaksi. Olipa mieleesi kävely- tai juoksulenkit, pyöräily, vaellus tai muut aktiviteetit, CamelBak juomapullot ja juomareput on kehitetty vastaamaan vaativimmankin aktiivisen ihmisen tarpeisiin. Tästä kertoo jo brändin huima suosio lukuisten aktiivi- ja ammattiurheilijoiden sekä urheilujoukkueiden keskuudessa. Nesteytysratkaisu, joka kelpaa alan ammattilaisille, on takuuvarma valinta jokaiselle aktiivista elämäntapaa suosivalle. Juomareppujen CamelBak valmistaa myös selkäreppuja ilman nesteytysjärjestelmää, ja näissä repuissa juomapullot kulkevat mukana kätevissä sivutaskuissa.

Valikoimastamme löydät seuraavat CamelBak-kategoriat:

CamelBakin tuotteet sopivat moniin käyttötarkoituksiin

CamelBak juomapullot on suunniteltu vastaamaan pienempiin nesteytyksen tarpeisiin, kun mukaan aktiviteetteihin riittää pienempi määrä vettä. Brändi juomapulloista löytyy tästä huolimatta runsaasti valinnanvaraa pullokokokojen suhteen, ja valittavissa on niin pienempiä, tyhjiöeristettyjä pulloja kuin vetoisuudeltaan jopa kahden litran kokoisia tilaihmeitäkin. Brändin valikoimasta löytyy myös CamelBak Eddy -juomapullot perheen pienimmille kätevällä juomanokalla ja ihastuttavilla kuvioinneilla.

Brändin valmistamat juomareput palvelevat suuremmissa nesteytystarpeissa. Jos mieleesi on esimerkiksi patikoida pidempiä reittejä tai viihtyä pyörän selässä aamusta iltaan, reilun kokoisen nesteytyspakkauksen sisälleen kätkevä CamelBak juomareppu on erinomainen ratkaisu optimaalisen nesteytyksen varmistamiseen. Juomareppuja on saatavilla monissa eri tilavuuksissa, ja sekä repun kokonaistilavuus että nesteytysjärjestelmän tilavuus vaihtelevat mallikohtaisesti.

Nesteytysratkaisujen lisäksi voit luottaa CamelBakiin myös reppu- ja rinkkatarpeissa, joissa et koe tarvitsevasi suurempaa nesteytyspakkausta. Näissä repuissa ja rinkoissa kulkevat mukana niin retkeily- kuin urheiluvarusteetkin ja voit olla varma siitä, että löydät niistä myös optimaaliset säilytyspaikat vesipulloillesi.

Valitse tarpeisiisi sopiva nesteytysjärjestelmä

Harkitsetko CamelBakin nesteytysratkaisun hankkimista, mutta olet epävarma siitä, minkä verran tarvitsisit nestettä mukaan aktiviteetteihisi? CamelBakin verkkosivustolta löydät kätevän englanninkielisen nesteytyslaskurin, joka opastaa oikeankokoisen nesteytysratkaisun valinnassa. Täytettyäsi laskuriin vaaditut kentät tarvittavine tietoineen laskuri laskee sinulle ihanteellisen nestemäärän, joka sinun on hyvä varata mukaan aktiviteetteihisi.

Kun olet määrittänyt nesteytystarpeesi, olet jo hyvin jyvällä siitä, palveleeko tarpeitasi paremmin juomapullo vai juomareppu. Jos aktiviteettisi aikainen nesteytyksen tarve on maksimissaan kaksi litraa, CamelBakilta löydät juomapullot jopa tähän kokoon asti. Pienempiä pulloja on saatavilla monessa eri koossa. Jos nesteytyksen tarpeesi on pienempi, mutta päivät vaihtelevat eri aktiviteettien tai niiden keston mukaan, hyvä ratkaisu on hankkia kaksi erikokoista pulloa, jotta saat aina sopivan määrä nestettä mukaasi. Malleista löytyy niin perinteisiä vesipulloja kuin tyhjiöeristettyjä pullojakin, joissa kuumat juomat kulkevat mukana kätevästi esimerkiksi talvisilla hiihtoretkillä. Teknisen toimivuuden lisäksi voit luottaa CamelBakin tuotteissa myös upeaan muotoiluun. Tästä hyvänä esimerkkinä ovat tyylikkään muotoilun omaavat CamelBak Chute -juomapullot, joissa riittää valinnanvaraa niin tilavuuksien kuin värienkin suhteen.

CamelBak juomareppujen koot alkavat nesteytysjärjestelmien osalta 1,5 litrasta, ja mikäli tämä nestemäärä on sinulle riittävä ja haluat valita juomapullon sijaan selässä kannettavan nesteytysratkaisun, on CamelBakilla tarjota myös nesteytysliivejä. Suurempiin nesteytystarpeisiin löytyy toki isompiakin juomareppuja, joissa tilavuus vaihtelee suuresti niin mukana kulkevan nesteytysjärjestelmän kuin säilytystilankin osalta. Liiveissä ja repuissa on tarjolla sekä unisex-malleja että naisille erityisesti suunniteltu malleja. CamelBakin juomareput ja -liivit on myös kategorioitu joko juoksuun tai pyöräilyyn optimaalisesti muotoilluiksi. Napsauta sivustollamme sinua kiinnostavaa CamelBak-tuotetta ja pääset katsomaan kätevästi kunkin mallin yksityiskohtaiset ominaisuudet.