paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Etsitkö täydellistä joululahjaa? - Parhaat lahjaideamme ulkoilmaharrastajille

Camp

225 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
4

CAMP – laadukkaita varusteita kiipeilyyn

CAMP tai C.A.M.P on maailman johtavia ulkoiluvarusteyhtiöitä, jonka nimi tulee italian kielen sanoista Concezione Articoli Montagna Premana. Vapaasti suomennettuna nimi tarkoittaa ymmärrystä kiipeilyvarusteista. Yritys perustettiin Premanassa, paikallisen kyläseppä Nicolas Codegan toimesta. Premana on alppikylä Italiassa, jossa vuoret ja kiipeily olivat lähellä paikallisten sydäntä. Yhtiö on alun perin valmistanut takorautaisia kiipeilytuotteita muun muassa Italian armeijan käyttöön. Nykyisin yhtiön tuotteita löytyy kattavasti kiipeilyyn ja muuhun ulkoiluun. Addnaturen kattava valikoima CAMP-tuotemerkin tuotteita on vertaansa vailla ja ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

CAMP-tuotteilla kiipeilet turvallisesti

CAMP-tuotemerkki on tae laadusta, sillä tuotteita alettiin valmistaa jo 1800-luvun lopulla. Pitkät perinteet ja historia takaavat pitkän kokemuksen tuotekehityksessä ja tuotteiden laadun varmistamisessa. Addnaturen valikoima sisältää erilaisia CAMPin valmistamia tuotteita, kuten vaatteita, jalkineita, varusteita, retkeily- ja vaellustuotteita sekä tuotteita kiipeilyyn ja talviurheiluun. Jos olet lähdössä kiipeilemään ja tarvitset uusia asusteita, Addnaturen laaja valikoima sisältää kattavasti eritoten CAMPin valmistamia Camp käsineet. Niiden avulla pystyt kiipeilemään raskaimmissakin olosuhteissa ilman huolta hanskojen kestävyydestä tai pitävyydestä. Lisäksi varusteita löytyy retken majoitustarpeisiin ja liikkumiseen, sillä valikoimassamme on runsaasti erilaisia Camp teltat ja rinkkoja, sekä vaeltamiseen soveltuvia Camp sauvat. CAMP-kiipeilytarvikevalikoimasta tutut varmistimet, haat, valjaat, kiilat ja hakut löydät kattavasti Addnaturelta.

CAMP-kypärät ja muut turvatuotteet ovat lisäksi loistava lisävaruste mihin tahansa kiipeilyyn, sillä kiipeily saattaa olla vaarallista ja sinun kannattaakin suojata itsesi asianmukaisesti. Kypärien lisäksi turvatuotteita löytyy kiipeilyn avuksi, kuten kattava valikoima erilaisia jäärautoja ja hakkuja, jotka helpottavat kiipeilyäsi ja tekevät siitä turvallisempaa. Pito ennen kaikkea.

Addnaturen laajasta valikoimasta löydät kaiken oleellisen kiipeilyyn

Addnaturen kattava valikoima sisältää runsaasti tuotteita ulkoiluun, vapaa-aikaan ja eri lajeihin, kuten kiipeilyyn. Kiipeily on vuosi vuodelta suositumpi urheilumuoto ja olemmekin panostaneet kiipeilyssä tarvittaviin vaatteisiin, asusteisiin ja tarvikkeisiin. CAMP on kiipeilijöille tuttu tuoteperhe, jonka tuotteita on ollut markkinoilla jo pitkään. Tuotteita löytyy todella kattavasti ja saatkin yhdeltä tuotemerkiltä lähes kaiken tarvitsemasi. Voit täydentää ostoksiasi muilla tuotteilla, jollet löydä kaikkea yhdeltä tuotemerkiltä.

Camp Kinetic Rewind Energy CR 4 Via Ferrata Kiipeilysetti CAMP-tuotteet ovat kattavasti edustettuina Addnaturen verkkokaupassa, mutta voit tutustua luonnollisesti myös muiden tuotemerkkien vastaaviin tuotteisiin samalla kertaa. Muista myös hankkia samalla kiipeilyssä tarvitsemasi kerrospukeutumisen elementit, kuten alusasut sekä välikerrokseen ja kuorikerrokseen kuuluvat vaatteet. Ostokset teet vaivattomasti, sillä voit selailla tuotteita eri tavoilla, valita itsellesi sopivat tuotteet ostoskoriin ja tehdä tilauksen. Saat ostoksesi luoksesi kätevästi valitsemasi toimitustapasi mukaisesti. Ostosten tekeminen on lisäksi turvallista, sillä Addnature tarjoaa sinulle 30 päivän ilmaisen palautusoikeuden, jonka avulla voit varmistaa, että saat juuri sinulle parhaiten sopivat tuotteet. Jos et löydä etsimääsi tuotetta tai tarvitset muuta apua verkkokauppamme kanssa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. CAMP ja muut tuotemerkit ovat kätevästi vain muutaman klikkauksen päässä.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.