Pyöräkauppa netissä
Pysy kunnossa | Haasta itsesi & treenaa raikkaassa ulkoilmassa

Kaasuliesi 250

ID: 481960

- 28 %
€ 39,95
€ 28,95 EUR
Sisältää ALV:n. plus Toimituskulut
Tuote on lisätty toivelistallesi

Tätä tuotetta ei tällä hetkellä voida tilata haluttua määrää, tarkista ostoskorisi.

Request product

Ottakaa minuun yhteyttä, kun tuote on jälleen saatavilla.

Tallennamme pyyntösi 3 kuukauden ajan. Jos tuote on jälleen saatavilla sinä aikana, otamme sinuun yhteyttä.

Kuvaus

CAMPZ Kaasuliesi 250

Tukeva ja pieneen tilaan mahtuva retkikeitin CAMPZ-merkiltä. Kaasukeitin mahdollistaa lämpimän aterian tai juoman valmistamisen myös retkiolosuhteissa. Taitettavan rakenteensa ansiosta keitin mahtuu hyvin kaikkiin retkivarusteisiin. Keittimessä on liitäntä letkulle, pietso-sytytin ja kolme jalkaa, jotka pitävät keittimen tukevasti pystyssä myös epätasaisilla pinnoilla.

Yksityiskohdat

  • Material: stainless steel
  • Folding stand/pot holder guarantees a compact packing size
  • Stable pot holder for more safety when cooking
  • Complies with CE safety standards

Ominaisuudet

Käyttötarkoitus
Retkeily/vaellus, Retkitelttailu, Telttailu
Keskeiset tiedot
Liesityyppi: retkikeitinTyyppi: kaasuretkikeitinPolttoaineen tyyppi: kaasuPietso-sytytyksellä: KylläPatruunan yhteensopivuus: 230G butane-propane mixture screw cartridgeTukijalkojen lukumäärä: 3Teho (W): 2600
Teho
Kiehumisaika (min): 3,5
Mitat
Paino: 246 gMitat pakattuna (P x L x K): 9,13 x 5,98Koko (P x L x K): 17,4 x 6,95
Toimituksen sisältö
Toimituksen sisältö: Hard shell container for protection during transportation
Vuosimalli
2021
Tuotenumero
481960

Asiakkaiden mielipiteet

4.3
11 Asiakasarviot
1 Tähti
0
2 Tähdet
2
3 Tähdet
0
4 Tähdet
2
5 Tähdet
7
Tyhjennä kaikki suodattimet
CAMPZ Kaasuliesi 250
Stefan
Erinomainen vastine rahalle
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
Pieni pakattava Kocker, jolla on hyvä suorituskyky ja tukipinta. Helppo säätää
30.07.2021
CAMPZ Kaasuliesi 250
Loggi
VIILEÄ
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
erittäin hyvä tuote, toimii hyvin ja erittäin nopeasti
05.02.2021
CAMPZ Kaasuliesi 250
Roethenbacher François
Kaasulämmitin
Käännetty Ranska Alkuperäiseen
Erittäin käytännöllinen säilytys kovassa muovikotelossa
20.11.2020
CAMPZ Kaasuliesi 250
Daniel
Suuri osa
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
Ostin tämän polttimen muuntaaksesi Trangia myrskykeittimen kaasuksi. Toimii hienosti ja jouduttiin säätämään vain hiukan. Joten voit tallentaa kolme kertaa kalliimman alkuperäisen osan Trangiasta!
23.07.2020
CAMPZ Kaasuliesi 250
Brigitta
Upea liesi!
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
Erittäin pieni, mutta erittäin käytännöllinen ja toimii täydellisesti!
06.10.2019
CAMPZ Kaasuliesi 250
Balen Ali
kaasuliesi
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
Olen täysin innoissani
09.07.2019
CAMPZ Kaasuliesi 250
Patrick Grimm
Kaasuliesi, jolla on hyvä hinta / suorituskyky suhde
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
Jo kuvattu ongelma eri kaasupatruunoiden kanssa on jo Mühsam. Leveysasteissamme "siniset" patruunat ovat jo hallitsevassa asemassa. Asiantuntijamarkkinoilla, mutta yleensä myös ruuveilla ..... mutta ei retkeilyvälineissä vaan työkaluosastolla. CSH-patruunoiden kaasu polttaa yhtä hyvin!
10.08.2018
CAMPZ Kaasuliesi 250
Ziegler Peter
Hyvä kaasuliesi: Erittäin halpa ja pieni
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
Olen erityisen vaikuttunut pieni koko ja keveys. Pakattu se on hyvin pieni, sillä jopa kolme Standfüsse lisäliitosten. Hän myös näyttää olevan vankka ja harkittu. Laatu on hyvä. Älä keitä sitä joka päivä ja hän varmasti palvelemaan minua pitkään.
23.02.2018
CAMPZ Kaasuliesi 250
Tim
pienen budjetin
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
Melko tuulinen laitteessa pietsosytytinjärjestelmä työskennellyt täsmälleen 1x, niin minun piti purkaa häntä. Metalli, josta kiuas on, on melko pehmeä, tajuat miksi se on niin halpaa. Putki poikkeaa 2-3 kertaa päätteeksi hyvin letkujen toisten, laadukkaita palveluita. Hän kierretty ja hangata. hän ei polttaa hyvin, voi asianmukaisesti valmistaa kahvia, mutta tarvitsen häntä.
13.07.2017
CAMPZ Kaasuliesi 250
Tinu Bärn
Huomaa oikea kaasupatruunoihin puuttuu
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
Voisiko tuotetta ei testata, koska näennäisesti ei sovi kaikille kaasupatruunat, ainakin tunnetuin "sininen". Ongelma - siinä on tulppa ja ilman venttiiliä patruunasovitin Go nid. Ilmoitus olisi ollut mukavaa, tai vielä parempaa täydentää sivuston kanssa sopivat tarvikkeet. Onneksi olen kokeillut sitä kotona, muuten viha olisi ollut vielä suurempi. Käsittely muu on kunnossa.
09.06.2017
CAMPZ Kaasuliesi 250
F. P.
Lähes täydellinen!?
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
Tämä kaasuliesi kannattaa jokaisen pennin! Orange muovinen laatikko, jossa se toimitetaan on vakaa ja erittäin tarkka mitta tila, joka on vähän varovainen pakkaamisesta ja purkamisesta vaatii ero voi aiheuttaa kaasuletku voi vaurioitua. Liesi itsessään on todella kevyt (226g keittimen itsensä ja 58g muovinen laatikko) ja säästää tilaa. Rakentaa laatu on hyvä erittäin hyvä, kehittymässä pitäisi jalat näyttää pää ja taita kun taita jalat edellä, koska muuten vahingoittaa piezo sytytys! Kaasu linja on vähän jäykkä, mutta ei liian häiritsevä. Piezosytyttimelle tekee enemmän huonoja kuin hyviä, joskin se tarjoaa hyvän kipinän, mutta ei ole hyvin sijoitettu minun testi kellarissa, jossa ei ilman liike voitolle, se on joskus toiminut vain 1 oikein, Otan siksi kevyempi tai tulitikkuja tai samanarvoisia oranssi laatikko halpaan. Se, että tämä kaasu kattila on hyvin pieni on positiivinen vaikutus vakauteen. Painos on tarpeeksi suuri kokki täysikokoinen pannulla itsestään. testi: Olen kellarissa ikkuna auki (kallistaa) suoritettu testi! Huoneen lämpötila noin 18 ° C, ei ilma. Testasin Primus kesän kaasu (vihreä), Paksuseinämäisen alumiini potin sopii kaasu-, sekä induktio, potin mutta tarvitsee melko kauan lämmetä, ei koskaan käytetty toisessa kaasuliesi. Kun kaasuliesi I 0.5L vettä (noin 20 ° C) noin 8 minuuttia kokki, koska se on silloin jo hieman kuplina! Kanssa huippuluokan tai ohuempia-walled potin, se varmasti menee nopeammin. Liekki liedellä voidaan säädellä hyvin ja helposti. Lämpösäteilyltä ylöspäin ja sivulle on vähäinen (jos laittaa keittoastian sitä), mutta maa on melko lämmin, mieluummin käyttää ei teltassa tai lämpöherkän pinnan! Vain silloin, kun valaistus sisäänrakennettu Piezosytyttimelle I, kuten edellä kuvattiin, ongelmia. Hinnalla noin 30 € Voin vain suositella tätä kaasuliesi!
10.02.2017