paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

ADDNATURE 20 VUOTTA

Carhartt

25 Tuotetta
Carhartt

Kestävät urheilu- ja elämäntyylivaatteet jo vuodesta 1889

Alun perin työvaatteita valmistava amerikkalainen tuotemerkki vakiintui myöhemmin myös Euroopan markkinoille, jossa vapaa-ajan vaatteet ovat kiehtoneet nuoria jo 1970-luvulta lähtien. Tuotemerkki on aina onnistunut olemaan vahva uusien trendien suunnanäyttäjä: huikeista t-paitoista aina retkeilyhousuihin. Tästä valikoimasta löydät kestävät ja laadukkaat tuotteet.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Carhartt – tehty kovaan käyttöön, skeittauksesta vapaa-aikaan

Kun etsit kestäviä vaatteita kovempaan käyttöön, Carhartt on ehdottomasti yksi tutustumisen arvoinen tuotemerkki. Etsitpä sitten kestäviä ja tyylikkäitä vaatteita vapaa-aikaan tai sopivia vaatteita esimerkiksi skeittaukseen tai muuhun vapaa-ajan harrasteeseen, löydät varmasti itsellesi sopivia vaatteita Carharttin laajasta tarjonnasta. Carhartt on yksi maailman ensimmäisistä työvaatevalmistajista ja yrityksen juuret ulottuvatkin vuoteen 1889, jolloin Hamilton Carhartt alkoi valmistaa rautatietyöläisille sopivia haalareita, joiden tuotekehityksessä hän piti työläiset ja heidän palautteensa tiukasti mukana. Sotien aikana Carhartt valmisti vaatteita sotateollisuuden ja kotirintaman tarpeisiin ja suuren pörssiromahduksen aikaan oli lähellä, ettei tehtaita jouduttu sulkemaan kokonaan. Periksiantamattomuus ja päättäväisyys sekä usko omiin tuotteisiin piti kuitenkin yrityksen elossa ja tänä päivänä se työllistääkin kaikkineen yli 5000 ihmistä ympäri maailman.

Carhartt on synonyymi amerikkalaiselle kestävyydelle

Työvaatteiden valmistamisesta on kuljettu pitkä matka vapaa-ajan vaatteisiin. 80- ja 90-luvun hiphop-muusikoiden innostuminen amerikkalaisesta tuotemerkistä nosti merkittävästi vapaa-ajan vaatteiden myyntiä kuluttajien keskuudessa. Carhartt valmistaa edelleen vaatteensa Amerikassa ja käyttää pääasiassa tehtaidensa lähellä sijaitsevia amerikkalaisia alihankkijoita mm. villan ja nappien tuottamiseen, jolloin merkki on kyennyt säilyttämään luonteensa ja laatunsa kovassa kilpailussa.

Addnaturen laajasta valikoimasta löydät erilaisia Carharttin vaatteita ja asusteita. Carharttin vaatevalikoimasta löytyy kattavasti erilaisia t-paitoja, housuja, huppareita ja takkeja. Asustevalikoima puolestaan sisältää erilaisia hattuja, kuten pipoja ja lippiksiä. Vaatteet on tehty kestämään, sillä pitkä historia työvaatteiden valmistamisessa on siirretty osaamisena myös vapaa-ajan vaatteiden valmistamiseen, laadusta tinkimättä. Muun muassa vaatevalikoimasta löytyvät t-paidat on tehty laadukkaista langoista ja kankaista, jolloin vaatteen käyttöikä pesuineen on pitkä ja paidat säilyttävät kuosinsa ja mittansa kovassakin käytössä. Hupparit ja housut ovat rentoja ja tehty katumuodin mukaisiksi ja niitä onkin nähty erilaisten artistien ja urheilijoiden päällä vuosien varrella, sillä he ovat ottaneet merkin omakseen jo vapaa-ajan malliston historian alkutaipaleella. Tinkimätön tuotekehitys ja laadukkaat materiaalit mahdollistavat kulutusta kestävien vaatteiden valmistamisen.

Carharttin valmistamat takit ovat yksi tämän tuotekehityksen kulmakivistä ja niissä käytetyt teknologiat ovat vertaansa vailla. Carhartt Pawnee Zip Takki Rain defender -pinnoite luo kestävän, vettähylkivän pinnan, joka pitää veden, lumen ja tuulen takin ulkopuolella ja sinut käyttäjänä kuivana. Se säilyttää lisäksi jopa 70 % ominaisuuksistaan vielä 20 pesun jälkeen, joten pysyt kuivana, vaikka joutuisit takkia välillä huoltamaan. Carhartt Storm Defender -teknologia puolestaan on kehitetty työmaille, joissa sinun tulee pystyä työskentelemään myös huonommissa sääolosuhteissa. Se pitää vettä ja on lisäksi todella mukava päällä, ei hiosta ja voitkin jatkaa työskentelyä, vaikka taivaalta tulisikin kaikenlaista. Tämä kaikki on opittu yli 125 vuoden historian kuluessa, jona aikana yrityksellä on kertynyt kokemusta työvaatteista kestävien vaatteiden ja asusteiden valmistajana.

Löydät vaatteita ja asusteita vapaa-aikaan Addnaturelta

Addnaturen laajasta tuotevalikoimasta löytyy Carharttin vaatteiden ja asusteiden lisäksi kattavasti muita tuotteita vapaa-ajan viettoon ja ulkona liikkumiseen. Laaja tuotevalikoimamme sisältää erilaisia vaatteita, kenkiä, asusteita ja tarvikkeita muiltakin tuotemerkeiltä. Addnaturella asioit vaivattomasti ja ostoksien tekeminen on todella helppoa. Keräät vain haluamasi tuotteet ostoskoriin, valitset toimitustavan, lisäät maksutiedot ja teet tilauksen. Näin saat helposti itsellesi tarvitsemasi tuotteet hyvällä toimitusajalla. Tarjoamme lisäksi 30 päivän maksuttomat palautukset, jos et jostain syystä ole tyytyväinen tilauksesi sisältöön tai tilaamiisi tuotteisiin. Voit siis huoletta tehdä ostopäätöksen ja tarvittaessa palauttaa ostoksesi 30 päivän sisällä toimituksesta. Voit myös olla aina yhteydessä Addnaturen asiakaspalveluun, jos et löydä tarvitsemiasi tuotteita, jolloin autamme sinua etsinnässäsi. Lisäksi, jos sinulla tulee kysyttävää tuotteistamme tai et löydä tarvitsemaasi tietoa verkkosivuiltamme, ole rohkeasti yhteydessä meihin.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.