paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

CASIO G-SHOCK

0 Tuotetta
Hakemasi tuote ei valitettavasti ole tällä hetkellä saatavilla.
Myyntisuosikit

Legenda jo eläessään - Casio G-Shock

Elävät legendat ovat tulleet jäädäkseen myös meille Addnaturelle. Nyt löydät meiltä nämä ikoniset sotilasrannekellot, jotka kestävät vettä eivätkä rikkoonnu pudotessaan. Kolmen miehen käsissä syntyneet rannekellot olivat aikanaan mullistavia, sillä 35 vuotta sitten ei oltu kuultukaan särkymättömistä kelloista ja alunperin Kikio Iben päästä ideansa saanut kello kehiteltiin aivan uudenaikainen kello, josta myöhemmin on muodostunut kaikkien tuntema rannetietokone, jonka teknologiset ominaisuudet ovat aina aikaansa edellä.

G-SHOCK on äärimmäisen kestävä rannetietokone. "Tripla 10" -konsepti mielessään kehiteltiin kelloa, joka kestää 10 metrin vapaapudotuksen, 10 barin vesipatsaan ja jonka akku kestää 10 vuotta. Tämä johti iskunkestävään rakenteeseen, joka sisältää onton rakenteen, ikonisen ulkomuodon ja pehmustemateriialia kriittisten osien suojaamiseksi.

Tänä päivänä G-SHOCK-rannetietokoneet ovat todella kehittyneitä teknisiä rannekelloja, joiden innovatiivinen muotoilu ja rakenne jatkavat voittokulkuaan. Nykyaikaisissä G-SHOCK-kelloissa on bluetooth, sisäänrakennettu GPS ja radiolähetin sekä ympäristöystävällinen aurinkopaneeli, jolla sen akun saa ladattua aina uudelleen.

Uuden aikakauden rannekello

Nykyään G-SHOCK-rannekellot ovat täynnä teknisiä ominaisuuksia, jota niin kilpaurheilijat kuin Matti Meikäläiset arvostavat: LED-taustavalo, likaa hylkivä pinnoite, synteettinen hartsiranneke, geelipehmuste, aurinkolaturi, radiovastaanotin, neo-näyttö, kompassi, korkeusilmaisin, erilaisia laskimia (kiivetty korkeus, barometri, lämpömittari, ajanotto), ajastin, hälytykset, automaattinen korjain, äänien säätö, käden liiketunnistin, sapphire-lasipinta ja se on vesitiivis jopa 20 bariin asti - mutta kaiken tämän hyvän lisäksi siitä näkee myös ajan (12/24h). Muun muassa näitä ja monia muita ominaisuuksia löydät G-SHOCK-kelloista, joita voit rauhassa vertailla kattavalla verkkosivustollamme.

Vapaasukelluksessa ja surffatessa voi tarvita ominaisuuksia, kuten vesitiiviyttä, mutta erityisesti tarpeen on barometri ja joistakin malleista löytyvät vuorovedenvaihtelun osoittimet.

Urheillessa muutoin voi tarvita ajanotto-ominaisuutta, mutta myös liiketunnistin on kätevä samoin kuin kellon säätö muutamalla käden liikkeellä tekemään haluttuja toimintoja. Treeneissä tai kisoissa odottelu ja keskittyminen voi vaatia radion kuunteluominaisuutta ja se on myös tervetullut muissakin tilanteissa, joissa aika käy pitkäksi.

Matkamittari on tarpeen esimerkiksi tunturissa liikuttaessa tai maastopyöräillessä. On hyvä tietää, paljonko matkaa ollaan jo taitettu ja paljonko on vielä jäljellä. Pimeän yllättäessä näytön LED-valot tulevat myös tarpeeseen. Lisäksi kompassi on tärkeä luonnossa liikkujille, jotta he eivät pääsisi eksymään.

Nämä rannetietokoneet ovat niin sanottujen selviytyjien suuressa suosiossa, sillä niiden ominaisuudet ovat suuressa huudossa, kun olet päätynyt viidakkoon, josta et näe ulospääsyä. Alun perin sotilaiden suosiossa olleet kellot ovat nyt päätyneet kaikkien ranteisiin, koska niiden sisältämät ominaisuudet ovat rajattomat.

Addnaturelta tosimiehen ja -naisen rannetietokoneet

Addnaturen verkkokaupan laajasta valikoimasta löydät tarvittavat varusteet niin miehille kuin naisillekin. Anna lahjaksi jotain ylellistä, mutta käytännöllistä ja tilaa meiltä rannetietokoneet koko liikunnalliselle lähipiirillesi! Toimitamme yli 99 euron ostokset ilmaiseksi. Meiltä saat 100 päivän palautusoikeuden ja pikaisen toimituksen. Tutustu laajaan G-SHOCK-valikoimaamme ja korjaa kerma kakun päältä.

Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.