Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Älä anna kylmän lannistaa

Laadukkaat ja huippusuoriutuvat Salomon-vaatteet konkarivalmistajalta

Salomon on vuodesta 1947 alkaen urheilumarkkinoille vaatteita ja varusteita tuottanut valmistaja, joka kuuluu tämän päivän urheiluvaate ja -varustemerkkien kärkikaartiin. Yrityksen tarina lähti aikanaan liikkeelle suksisiteistä, jotka korvasivat perinteiset remmisiteet, ja myöhemmin Salomon teki suuren läpimurron kehittäessään markkinoille ensimmäiset siteet, jotka jättivät kantapäät vapaasti liikkuviksi. Tämä innovaatio on vain yksi esimerkki Salomonin pitkän linjan tuotekehityksestä, ja yhä tänä päivänä brändin osaavissa käsissä syntyy markkinoille teknisesti huippusuoriutuvia tuotteita, jotka tunnetaan tinkimättömästä laadustaan. Salomon varustaa vaatteillaan ja varusteillaan aktiiviset ihmiset niin juoksun, vaelluksen, talvilajien kuin monen muunkin aktiviteetin pariin.

Salomon-vaatteet ovat kuuluisan brändin kattava tuotelinja, jonka jokainen vaatekappale suunnitellaan Ranskan Annecyssa. Tarkan suunnittelutyön lisäksi Salomonin vaatteet testataan huolellisesti ennen niiden markkinoille päätymistä. Salomonin tinkimättömänä tavoitteena on voida tarjota vaatteillaan kaikille ihmisille mahdollisuus olla yhteydessä luontoon sekä liikkua tai kilpailla suosikkilajinsa parissa. Olipa urheilulajisi tai muu aktiviteettisi mikä tahansa, Salomonin valmistamat vaatteet valitsemalla tulet hankkineeksi laatua ja kestävyyttä sekä parasta mahdollista suorituskykyä aktiviteettiesi haastavuustasosta riippumatta.

Innovatiiviset Salomon-vaatteet jokaiselle aktiiviselle liikkujalle

Salomon kehittää jatkuvasti markkinoille seuraavan sukupolven innovatiivisia urheiluvaatteita, jotka ovat teknisten ominaisuuksiensa puolesta edellä aikaansa ja joiden fokuksena on saada ihmiset nauttimaan liikunnan tarjoamista lukuisista iloista. Brändin tuotekehityksessä innovaatiot seuraavat toisiaan, minkä ansiosta Salomonin edistyksellinen tuotevalikoima pysyy teknisiltä ominaisuuksiltaan urheiluvaatemaailman huipulla vuosi toisensa jälkeen. Salomon-vaatteet muodostavat kattavan kategorian, jolla on tarjottavanaan vaihtoehtoja jokaiselle aktiiviselle liikkujalle. Addnaturelta löydät laatubrändin valmistamat vaatteet esimerkiksi seuraavista kategorioista:

Salomon takit ja liivit: Täältä löydät Salomonin takit ja liivit jokaiseen vuodenaikaan ja käyttötarpeeseen. Tarjolla on kattavasti niin ulkoiluun, juoksuun, vaellukseen, lasketteluun, lumilautailuun kuin moneen muuhunkin käyttöön sopivia takki- ja liivimalleja.

Salomon housut & shortsit: Tänne olemme koonneet Salomonin housut useisiin eri aktiviteetteihin sopivissa malleissa. Valikoimasta löydät niin shortsimalliset, täyspitkät kuin ¾-pituiset housut sekä sisä- että ulkoaktiviteetteihin sopivina malleina.

Salomon väliasut, paidat & topit: Väliasut, paidat & topit: Salomon-paitavalikoimamme koostuu urheiluun ja vapaa-aikaan sopivista lyhyt- ja pitkähihaisista paidoista sekä väliasuina toimivista fleece- ja collegepaidoista ja huppareista.

Salomon vedenpitävät kuoritakit:Salomonin kuoritakit pitävät sinut tehokkaasti kuivana ulkoilma-aktiviteeteissasi sadepäivinä. Salomonin vedenpitävyyden takaava DWR-pinnoite pitää veden visusti loitolla takin sisäpuolelta.

Laatubrändien täyttämä vaatevalikoima käytettävissäsi

Edellä mainittujen kategorioiden lisäksi Addnature tarjoaa myös Salomonin valmistamia asusteita sekä kerrastoja ja alusvaatteita. Mikäli et löytänyt etsimääsi, katso valikoimamme kaikki vaatteet – meiltä löydät laadukkaista materiaaleista valmistetut, parhaan mahdollisen teknisen toimivuuden tarjoavat vaatteet myös muilta laatubrändeiltä. Hyödynnä sivustomme vasemmasta reunasta löytyvää hakutyökalua suodattaaksesi esille juuri omiin tarpeisiisi parhaiten sopivat vaatemallit esimerkiksi koon, värin, valmistajan tai hinnan mukaan. Kun olet klikannut ostoskoriisi kaiken tarvitsemasi, lupaamme toimittaa tuotteet mahdollisimman nopeasti!