Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Älä anna kylmän lannistaa

Laadukkaat Fjällräven-vaatteet pitkän linjan ruotsalaisvalmistajalta

Fjällräven on kuuluisa tuotemerkki, joka tunnetaan sen valmistamista erinomaisen laadukkaista ja kestävistä retkivaatteista ja -varusteista. Fjällräven perustettiin Ruotsin Örnsköldsvikissä jo vuonna 1960, joten kyseessä on varsinainen pitkän linjan konkarivalmistaja retkeilyteollisuuden alalla. Fjällrävenin tuotteet ovat erittäin kysyttyjä ja suosittuja Pohjoismaissa, minkä lisäksi niiden suosio on hiipinyt vuosi vuodelta myös syvemmälle Eurooppaan. Fjällrävenin keskeisenä tavoitteena on tehdä luonnossa ja erämaassa liikkumisesta toimivampaa, ja brändin erittäin kestävien, mukavien ja innovatiivisten vaatteiden ja varusteiden kohdalla tämän voidaan todeta toteutuneen mainiosti.

Fjällrävenin tarina lähti aikanaan liikkeelle yrityksen kehittämästä alumiinikehikolla varustetusta rinkasta, joka valloitti tuon ajan rinkkamarkkinat selkää hellivällä, huomattavan kevyellä muotoilullaan. Tätä innovaatiota seuraava virstanpylväs oli vuonna 1978 markkinoille tullut brändin maailmankuulu Kånken-reppu, jonka suosio on edelleen vankkumaton. Reppujen ja muiden retkivarusteiden lisäksi myös Fjällräven-vaatteet syntyvät toinen toistaan nerokkaampia innovaatioita ja brändin itsensä kehittämiä teknologioita hyödyntäen. Fjällrävenin valmistamia vaatteita hankkimalla voit olla varma siitä, että tulet saaneeksi retkeilyyn ja vaelluksiin parasta mahdollista laatua, kestävyyttä sekä teknistä toimivuutta.

Huippuluokan ominaisuuksia tarjoavat Fjällräven-vaatteet

Fjällräven-vaatteet ovat mainio esimerkki siitä, miten taidokkaasti vaatteiden teknisyys voidaan yhdistää tyylikkääseen ilmeeseen. Brändin valmistamat vaatteet päällä kelpaa suunnata niin retkille, kaupungille kuin minkä tahansa vapaa-ajan aktiviteetin pariin. Vaatemallista ja vaatteiden tuoteperheestä riippuen Fjällrävenin vaatteet sisältävät erilaisia ominaisuuksia ja brändin patentoimia teknologioita. Addnaturelta löydät Fjällräven-vaatteet seuraavissa kategorioissa, muun muassa seuraavilla ominaisuuksilla:

Fjällräven takit ja liivit: Ulkoilutakit hengittävällä ja vedenpitävällä Eco-Shell-pintakäsittelyllä sekä lämpöiset fleecetakit ja toppaliivit kestävästä, hengittävästä sekä tuulta ja vettä hylkivästä G-1000-materiaalista.

Fjällräven housut & shortsit: Vaellushousut PFC-vapaalla käsittelyllä sekä tuulenpitävistä ja vettä hylkivistä materiaaleista valmistettuna. Tarjolla myös shortsimalleja ja kätevillä irrotettavilla zip-off-lahkeilla varustettuja housumalleja.

Fjällräven väliasut, paidat & topit: Erilaiset paidat vapaa-aikaan ja urheiluun esimerkiksi pehmeäksi esipestystä G-1000-materiaalista tai miellyttävästä puuvillan ja polyesterin sekoitteesta.

Fjällräven pipot, lippikset ja muut asusteet: Pipot, hatut, lippikset, vyöt ja henkselit erilaisilla nerokkailla teknisillä ominaisuuksilla brändin laadukkaita vaatteita täydentämään.

Edellä mainittujen kategorioiden lisäksi voit löytää Addnaturelta myös Fjällrävenin valmistamia sadevaatteita, kerrastoja ja alusvaatteita, mekkoja ja hameita sekä brändin valmistamien vaatteiden pintakäsittelyyn ja käyttöiän pidentämiseen tarkoitettuja vaatteiden hoitotuotteita. Tutustu kunkin Fjällräven-vaatteen tarkempaan tuotekuvaukseen tuotekuvaa napauttamalla ja tulet hämmästymään siitä, millaisia ominaisuuksia tämän laatubrändin valmistamilla vaatteilla on sinulle tarjottavanaan!

Retkikokemusten toimivuuden varmistava verkkokauppa

Addnaturelta löydät Fjällrävenin vaatteiden lisäksi myös laadukkaat Fjällräven-varusteet, kuten kuuluisat reput ja rinkat, retkikokemustesi teknistä toimivuutta ja mukavuutta täydentämään. Katso samalla kertaa valikoimamme kaikki retkeily- ja vaellustuotteet, kuten teltat, makuupussit ja patjat sekä retkikeittiötuotteet, ja hanki meiltä aivan kaikki tarvitsemasi onnistuneiden retkikokemusten saamiseksi. Verkkokauppamme mahtava ja kattava valikoima on enää vain muutaman klikkauksen päässä sinusta!