Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Väliaikaisesti suljettu - Rakennamme uutta sinulle! Avajaiset 15 maaliskuuta monilla jännittävillä tarjouksilla!

Tuulihousut suojaavat sinua tuulelta

Ulkoilu on helppo ja kevyen kynnyksen harrastus, jota voi harrastaa lisäksi koko perheen voimin. Sinun tarvitsee vain kävellä ovesta ulos ja lähteä liikkumaan, asuitpa sitten kaupungissa, taajamassa tai maaseudulla. Suomen suvessa pärjää usein kevyellä varustuksella, jos sää sattuu olemaan lämmin. Keväällä ja syksyllä joudut lisäämään vaatetusta ja talvella jo hieman lämmikettäkin. Oikeanlaisella pukeutumisella saat kuitenkin pidettyä itsesi kuivana ja lämpöisenä sekä suojassa tuulelta, vaikka päivä ei aina paistaisikaan. Ulkona liikuntaa harrastaessa tai ulkoillessa on tärkeä kerrostaa pukeutumista kelin mukaisesti, jolloin voit keskittyä itse liikuntaan ja olla murehtimatta olosuhteista. Ulkoilu on siis pukeutumiskysymys. Addnature tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja kerrospukeutumiseen ja voitkin valita päällesi esimerkiksi tuulihousut ja tuulitakin, jotka suojaavat sinua ympäröiviltä sääolosuhteilta. Tutustu laajaan verkkokaupan valikoimaan ja pääset alkuun. Carinthia G-loft Ultra Mustat Tuulihousut

Valitse oikeanlaiset tuulihousut

Addnaturella on todella mittava valikoima erilaisia ulkoiluun soveltuvia vaatteita, joista löydät itsellesi varmasti sopivia vaihtoehtoja. Säätä vastaan suojautuessa on tärkeä keskittyä kerrostamaan vaatetusta ja aloittaa aina sisältä ulospäin. Ensiksi sinun olisi hyvä valita itsellesi soveltuva aluskerrasto, jonka tarkoituksena on johtaa kosteutta iholtasi ulompiin vaatekerroksiin sekä pitää sinut kuivana ja lämpimänä. Seuraavaksi pääset valitsemaan välikerrosta eli lämmittävää kerrosta, joka johtaa kosteuden edelleen kohti kuorikerrosta ja pitää sinut lämpimänä. Sitten päästään ulkoilussa tarpeelliseen kuorikerrokseen, jonka tarkoituksena on suojata sinua tuulelta ja sateelta. Tuulenpitävien housujen ero kuorihousuihin on se, että tuulihousut hengittävät paremmin kuin täysin vesitiiviit housut. Jos siis valtaosa ulkoilustasi tapahtuu muussa kelissä kuin kaatosateessa, pärjäät todella hyvin tuulenpitävillä housuilla.

Tuulihousujen valinnassa kannattaa keskittyä seuraaviin asioihin:

  • Lämpötila vaikuttaa tuulihousujen valintaan, sillä valikoimassamme on sekä vuorattuja että vuoraamattomia tuulihousuja. Voit toki valita myös ohuemmat kuorihousut ja lisätä lämmikettä alle.
  • Yritä löytää itsellesi mahdollisimman hyvin istuvat ja tarkoitustasi parhaiten palvelevat housut, niin pidät ulkoilusi mielekkäänä. Keskity vyötärön korkeuteen ja lahkeiden pituuteen.
  • Valitse housujen materiaali käyttötarkoituksesi mukaan. Mitä enemmän pinta pitää vettä, sitä vähemmän se hengittää. Tekniset materiaalit yhdistävät näitä kahta asiaa.

Addnaturen kattavassa valikoimassa on runsaasti tunnettujen valmistajien tuulihousu- ja tuulitakkivaihtoehtoja, joista pääset valitsemaan itsellesi sopivinta. Kannattaakin tutustua esimerkiksi Black Diamondin, Carinthian, Houdinin ja Maier Sportsin valikoimiin. Housuja löytyy eri mallisia ja vuorillisia ja vuoraamattomia. Voit etsiä itsellesi sopivinta tuulihousuvaihtoehtoa sukupuolen, värin, koon ja esimerkiksi valmistajan perusteella. Tärkeintä on, että löydät juuri omaa tarkoitustasi parhaiten palvelevat vaatteet verkkokaupastamme.

Verkkokaupassamme on runsaasti ulkoiluvaatteita

Addnaturen verkkokaupassa on runsaasti eri valmistajien ulkoiluvaatteita, kuten tuulihousuja ja tuulitakkeja. Meiltä saat niiden lisäksi runsaasti muuta ulkoilussa, retkeilyssä, vaelluksessa ja urheilussa tarvittavaa välinettä, vaatetta ja varustetta. Saat siis esimerkiksi kerrospukeutumista varten meiltä yhdellä ostoskerralla kaiken tarvittavan, alusasuista välikerroksen kautta kuorikerrokseen. Ostosten tekeminen kerralla myös kannattaa, sillä tarjoamme kaikkiin yli 99 euron tilauksiin ilmaiset toimituskulut. Meillä teet ostoksia myös vaivattomasti, sillä voit etsiä tuotteita eri ominaisuuksien, kuten koon, värin, sukupuolen, valmistajan ja hakusanojen, perusteella. Kun löydät etsimiäsi tuotteita, voit verrata niitä keskenään ja lisäillä niitä tarpeen mukaan ostoskoriin. Valitsemalla Addnaturen saat myös turvaa ostoksillesi, sillä tarjoamme kaikille tilauksille 30 päivän veloituksettoman palautusoikeuden. Jos et siis ole ostoksiisi tyytyväinen, voit palauttaa ne veloituksetta. Tervetuloa ostoksille.