paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

cep

162 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
3

Urheiluvaatteiden konkari CEP – satavuotisen ammattitaidon omaavan yrityksen merkki

CEP-urheiluvaatteet netistä CEP on amerikkalaisen Medin omistama tuotemerkki. Yrityksen juuret vievät niinkin kauas kuin 1950-luvun alun Saksan Bayreuthiin, kun sen perustajat Wolfgang Weihermüller ja Günther Voigtmann päättivät alkaa valmistaa laadukkaita vaatteita. Yrityksen historian huippukohta oli kuitenkin vuosi 1964, kun se päätti aloittaa huippuunsa kehiteltyjen sukkien valmistuksen, jotka vastaisivat lääketietellisiin vaatimuksiin. Tuloksena olivat kaikkien aikojen ensimmäiset saumattomat, erittäin elastiset kompressiosukat, jotka kehitettiin tarjoamaan käyttäjilleen ennennäkemätöntä mukavuutta ja nousivat siten erinomaisen suosituiksi asusteiksi.
Vuonna 1986 oli yrityksen toinen merkittävä taitekohta, kun se aloitti valmistamaan ortopedisia tuotteita. Tässä yhteydessä yrityksen aikaisempi nimi ”WeCo” muuttui nykyiseen muotoonsa ”Medi”. Vuonna 2007 yrityksen alle perustettiin oma urheilubrändinsä, joka kantaa nimeä CEP. Tänä päivänä CEP kasvattaa jatkuvasti suosiotaan toiminnallisten, huipputoimivien vaatteidensa ansiosta.

CEP sukat ja vaatteet – parasta toimivuutta ja lyhyet palautumisvaiheet

Teknisesti toimivista urheiluvaatteistaan tunnettu CEP tunnetaan erinomaisen hyvin sen valmistamista sukista, jotka lyövät laudalta useimmat muut sukkien valmistajat. Lisäksi brändi valmistaa myös muut urheiluvaatteet, jotka sisältävät samat huippuominaisuudet. CEP-tuotevalikoiman tavoitteena on tarjota urheilijoille lyhyempi palautumisvaihe vaatteiden sisällään pitämien fiksujen teknisten ratkaisujen ansiosta.
Me Addnaturella vannomme tämän alansa huipputaitavan konkarin nimeen, ja haluamme tarjota myös sinulle lyhyemmät palautumiset aktiivisesta harrastuksestasi, olipa mikä tahansa urheilu- tai ulkoilumuoto lähimpänä sydäntäsi. Valikoimastamme löydät kuuluisat huipputoimivat CEP sukat mahtavan iloisesti räiskyvässä värivalikoimassa sekä upeat tekniset CEP alusvaatteet. Kurkista ajantasaiseen CEP-valikoimaamme ja löydä omat luottosukkasi ja -vaatteesi, jotka vievät tulevat saavutuksesi huippuunsa.

Nettikauppa, joka tarjoaa uutta motivaatiota lajiin kuin lajiin

Tule tutustumaan Addnaturen verkkokauppaan ja valitsemaan kaikkein toimivimmat urheilu- ja ulkoiluvaatteet ja -varusteet itsellesi ja vaikka koko perheelle. Olemme valinneet tunnettujen tavaramerkkien laadukkaat varusteet valikoimiimme. Kun tilaat tulevat luottovarusteesi meidän kauttamme, toimitamme yli 99€ tilauksen ilman toimituskuluja. Tilaaminen meiltä on turvallista, sillä mikäli tuote ei ole jostain syystä sinulle sopiva, niin voit palauttaa sen meille takaisin maksutta 100 päivän ajan. Löydä uusi motivaatio rakastamaasi lajiin helposti ja kätevästi Addnaturelta!