paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Etsitkö täydellistä joululahjaa? - Parhaat lahjaideamme ulkoilmaharrastajille

Climbing Technology

145 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
3

Climbing Technology – rakkaudesta kiipeilyyn

Climbing Technology on italialainen yritys, jonka on perustanut jo vuonna 1986 kiipeilijä Carlo Paglioni. Yli 30 vuotta toimineella yrityksellä voisi olla jo kovin kaupallinen agenda, mutta yrityksen tuotteissa ja tekemisessä näkyy edelleen sama intohimo itse kiipeilyä kohtaan kuin yritystä perustaessa. Tuotteita testataan ja kehitetään jatkuvasti, jotta ne vastaisivat markkinoiden alati kasvavaan tarpeeseen turvallisista tuotteista. Vapaa-ajan kiipeilyn ja harrastekiipeilyn ohella yritys valmistaa tuotteita ammattilaisille, jotka tarvitsevat turvallisia kiipeilyvälineitä työssään ja yritys yhdistääkin tuotteidensa parhaita ominaisuuksia ristiin. Parhaat tuotteet ja ominaisuudet ammattilaisilta siirretään kiipeilyä harrastavien tuotteisiin ja päinvastoin. Lopputuloksena on kestäviä ja turvallisia kiipeilyvarusteita molemmille tahoille. Addnaturella on valikoimassaan erittäin kattavasti erilaisia Climbing Technologyn tuotteita, joihin pääset tutustumaan helpoiten verkkokaupassamme, josta näet myös ajantasaisimman saatavuustilanteen. Climbing Technology Plus Eclipse Via Ferrata kiipeilysetti

Climbing Technology tarjoaa tuotteita kiipeilijöiltä kiipeilijöille

Kiipeilyn historia on lähes yhtä pitkä kuin ihmiskunnan historia, sillä jo alkuihmiset ovat joutuneet kiipeämään puihin, kallioille, vuorille ja kukkuloille ravinnon perässä tai suojaan uhkaavilta asioilta. Ennen apuvälineitä kiipeily oli puhtaasti käsien ja jalkojen varassa tapahtuvaa liikettä, mutta nykyisin siihen on saatavana kattavasti erilaisia apuvälineitä sekä kiipeämistä helpottamaan että sen turvallisuutta lisäämään. Climbing Technologyn tuotteilla on pitkä historia ja niitä kehitetään jatkuvasti kestämään hurjempia olosuhteita ja kovempia rasituksia. Yrityksen perustaja ja aktiivinen tuotekehittäjä on kiipeilijä itsekin, joten hän on osannut tiimeineen keksiä ratkaisuja kiipeilijöitä askarruttaneisiin kysymyksiin. Addnaturen verkkokaupasta löydät Climbing Technologyn tuotteita monessa eri tuotekategoriassa. Tutustu esimerkiksi Climbing Technology valjaat, Climbing Technology köydet, Climbing Technology kypärät ja erilaisiin kamuihin, joilla teet kiipeilystä turvallisempaa. Apuvälineitäkin on runsain mitoin, sillä erilaisten hakkujen, jäänaskalien, lukitus- ja kiipeämislaitteiden sekä sulkurenkaiden avulla valloitat vaikeampiakin kiipeilykohteita. Kiipeilystä löytyy monta alalajia, kuten boulderointi, Bigwall sekä jää- tai kalliokiipeily, joten olemmekin kategorisoineet tuotteita alalajien perusteella. Löydät siis vaivattomasti juuri itsellesi mielenkiintoisemmat tuotteet ja voit vertailla Climbing Technologyn kiipeilytarvikkeita muiden valmistajien vastaaviin tuotteisiin. Helpoiten tarkistat tuotteiden saatavuuksia, kokoja, värejä ja muita sinulle oleellisia tietoja suoraan verkkokaupassamme.

Addnaturelta löydät runsaasti tuotteita kiipeilyyn

Addnature on todellinen kiipeilijän kauppa, sillä verkkokaupassamme on runsaasti tuotteita, vaatteita ja varusteita, joita kiipeilyssä tarvitaan. Climbing Technologyn tuotteiden lisäksi varastoimme lukuisia muita tuotemerkkejä, joten jos et löydä yhdeltä tuotemerkiltä tarvitsemaasi, voit rauhassa tutustua myös muiden tuotemerkkien tuotteisiin. Muistathan myös, että saat verkkokaupastamme erilaiset kiipeilyvaatteet, joten voit varusteiden lisäksi huolehtia vaatetuksestasi. Vaatteet ovat kuitenkin sekä kelin että suoriutumisen kannalta tärkeä asia turvallisuuden lisäksi, joten siihen kannattaa kiinnittää huomiota. Kattavasta kiipeilyjalkinevalikoimastamme voit täydentää asusi ja pääsetkin vaivattomasti siirtymään suoraan kiipeilyyn. Tuotteiden tilaaminen verkkokaupastamme on helppoa: lisäilet vain tuotteita ostoskoriin ja teet tilauksen. Toimitamme yli 99 euron tilaukset tietyin rajoituksin veloituksetta ja saat ostoksillesi 30 päivän ilmaisen palautusoikeuden, joten voit tehdä ostoksiasi turvallisin mielin.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.