Pyöräkauppa netissä
Pysy kunnossa | Haasta itsesi & treenaa raikkaassa ulkoilmassa

Event Dome Party Tent XL 4,5x4,5m

ID: 483478

€ 289,95 EUR
Sisältää ALV:n., ilmainen toimitus
Tuote on lisätty toivelistallesi

Tätä tuotetta ei tällä hetkellä voida tilata haluttua määrää, tarkista ostoskorisi.

Request product

Ottakaa minuun yhteyttä, kun tuote on jälleen saatavilla.

Tallennamme pyyntösi 3 kuukauden ajan. Jos tuote on jälleen saatavilla sinä aikana, otamme sinuun yhteyttä.

Kuvaus

Coleman Event Dome Party Tent XL 4,5x4,5m

Coleman Event on tilava, kevyeltä sateelta ja tuulelta suojaava katos. Sen saumat on teipattu maksimaalisen vedenpitävyyden varmistamiseksi. Katos on hyvin helppo pystyttää vain 10 minuutissa yksinkertaisen rakenteen ja hyvien ohjeiden ansiosta. Teltan pintamateriaali on hyvin vahva ja se kestää hyvin usein materiaaleja haurastuttavat auringonsäteet. Pintamateriaali on myös syttymistä ehkäisevästi käsitelty. Tämä ominaisuus on erityisen tärkeä, sillä usein katoksen lähettyvillä on myös usein elävää tulta.

Yksityiskohdat

  • Ulkoteltan materiaali: polyesteri, syttymätön pintakäsittely, P-käsittely
  • 50+UV-suoja
  • sis. säilytystaskuja
  • With 4 fixed power walls, stowable in pocket
  • 2 irroitettavaa sivuseinää, jotka suojaavat auringolta ja tuulelta
  • Tent is supplied without floor

Ominaisuudet

Käyttötarkoitus
Lifestyle/ulkoilu
Keskeiset tiedot
Käyttötarkoitus: puutarhaan & kotiinTyyppi: juhlateltta
Makuutila
Makuukapasiteetti: 1
Materiaali
Teltan ulkopuoli: 100 % polyesteriTeltan ulkopinnan vesipatsasarvo: > 1500 mmTelttakaaret: lasikuituPinnoite: PU
Mitat
Sisätila (P x L x K): 453 x 453 x 243Mitat pystytettynä (P x L): 453 x 453Teltan kokonaispaino: 15500 gMitat pakattuna (P x L): 65 x 26 x 26
Toimituksen sisältö
Toimituksen sisältö: Party tent, pegs, guy ropes, polyester carry bag, 2 closed side walls, 4 mesh side walls
Vuosimalli
2021
Tuotenumero
483478

Video

Asiakkaiden mielipiteet

4.6
5 Asiakasarviot
1 Tähti
0
2 Tähdet
0
3 Tähdet
0
4 Tähdet
2
5 Tähdet
3
Tyhjennä kaikki suodattimet
Coleman Event Dome Party Tent XL 4,5x4,5m
Maria
Erittäin tilava teltta
Tilaa tässä teltassa riittää erittäin hyvin ja korkeuttakin on riittävästi. Asentaminen vei huomattavasti kauemmin kuin 10 minuuttia. Kestää hyvin vähän kovempaakin tuulta. Suosittelen.
04.07.2019
Coleman Event Dome Party Tent XL 4,5x4,5m
Martin
Super juhlateltta
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
Teltta on suuri, erittäin hyvälaatuisia. Teltta on minun kesäkuusta lähtien puutarhassa ja on selvinnyt monta myrskyä jossa voimakkaat tuulet. Ainoastaan ​​rakennusalalla tulisi olla vähintään kaksi 3 henkilöä
15.12.2017
Coleman Event Dome Party Tent XL 4,5x4,5m
Klaus Blancke
Runsaasti tilaa vähän rahaa
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
Assembly aika on näennäistä, mutta teltta on hyvin tehty, on runsaasti tilaa, voidaan pakata erittäin pieni. Joten erittäin tyytyväinen!
04.08.2017
Coleman Event Dome Party Tent XL 4,5x4,5m
URSUS A. MIDDENDORFFI
20 Quadreatmeter Puistopaviljonki
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
Coleman EVENT DOME XL 4,5 x 4,5 m on 20 neliömetriä tarpeeksi tilaa puutarhassa ja tarjoaa hyvän suojan auringon ja sääolosuhteiden sateen ja tuulen. Kertymisen ajan 10 minuuttia valmistajan ohjeita ei saavutettu. Itse kaipasin toisen henkilön apua ensimmäistä rakennuksen lähes tunnin. Myös vähennys ei ole mahdollista 10 minuutissa, mutta ainakin kestää puoli tuntia loppuun. Post 8 kaksinkertaisen sylinterit täytetään 20 kg hiekkaa, Velcro kiinnitetty keskelle kullekin 8 lasikuituvavat, on otettu yhteensä 2 tuntia. Tämän jälkiasennus kiristys- köydet voidaan kiinnittää nämä hiekkasäkkien ja ansat 8 Bowstringers luopua. Siten paviljonki voidaan rakentaa myös kiinteällä maalla ja stabiloidaan myös. Puutarhassa, pienet lapset ovat laskeneet yli heikentäviä kiristysköysillä ja ovat loukkaantuneet jälkeen rakennus jo ensimmäisenä päivänä. Se oli syy, välittömästi täytäntöön jälkiasennus 8 kaksinkertainen hiekkasäkeillä sylinteriä teoiksi minulle. Hiekkasäkkien 8x 20 kg 160 kg hiekkaa kuin hälytyksen, paviljonki omistaa myös vahvempi tuulen liikkeitä oli. Turvallisen saavutetaan meidän puutarhassa tai pinnoille, joilla ei koukku jännityksen johtoja voidaan ankkuroida lattiaan tai tarkoitettu. Väriyhdistelmä harmaata ja turkoosi on mukava ja sopii hyvin vihreä puutarhassa. Aukon korkeus on riittävän korkea aikuisille. Alueella on 20 neliötä ovat myös riittävät 10 12 aikuista ja 6 lasta meidän puutarhassa. Tuoleja, penkkejä ja pöytiä on hyvät. UV suoja UV 50 + Guard on miellyttävä. Vedenkestävyyttä mukaan saumat voidaan testata on yhtä suuri kuin toinen päivä sen jälkeen, kun kokoonpano. Määritetty vesipatsas 1500 mm tarjoaa tarpeeksi hyvän suojan myös kirkkaassa sateessa. Aineisto arvosteli tyttäreni hänen Scout kokemus laadukkaita. Olen erittäin tyytyväinen tähän XL COLEMAN paviljonki ja naapurimme käyttää sitä pientä lasta erittäin iloinen auringolta ja sateelta. Se oli hyvä valinta. Vastinetta rahalle on hyvä, että alennettu hinta ja hyväksyttävissä. Voin suositella Pavilion erityisesti kuvattujen jälkiasennettavuus hiekkasäkkien rajoittamaton.
07.07.2017
Coleman Event Dome Party Tent XL 4,5x4,5m
JuhaMakela
Hieno teltta
Asiallinen ja hieno terassipaviljonki. Oli tarjouksessa, niin hinta-laatusuhdekin on kohdallaan. Ihan ei mainostettu 10min kokoamisaika riittänyt, olisiko tunti lähempänä totuutta ensimmäisellä kokoamiskerralla. Varmasti myöhemmin menee nopeammin. Teltta on tilava ja oviaukot riittävän isot ainakin 182cm pitkälle. Ei tarvitse kumarrella sisään mennessä.
26.05.2017