paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Columbia on lyhenne "Columbia Sporstwear Companysta" ja sijaitsee Portland, Oregonissa. Tämä perheyritys on kehittänyt innovatiivisia ulkoiluvaatteita, -jalkineita, -asusteita ja -välineitä vuodesta 1938 ja on vakiinnuttanut asemansa johtavana brändinä globaalilla outdoor-markkinalla. Columbia suunnittelee teknologiansa neljän ominaisuuden ympärille: lämpö, kuivuus, viileys ja suojaavuus - tehden tuotteistaan täydellisen ulkoiluvaatetuksen kaikkiin vuodenaikoihin.

Löydä uusia tuotteita Columbialta

Teknologiat

OMNI-SHADE™
Aurinkosuoja


Omni-Shade™ torjuu ultraviolettisäteet A ja B (UVA ja UVB). Tämä suojaa auringonpolttamalta ja pitkäaikaisilta ihovaurioilta.

Ominaisuudet
• Suojaa UV-säteilyltä: tiukan kudoksen, UV-imuaineiden ja UV-heijastimien kautta.
• Palkittiin Skin Cancer Foundationin suositussinetillä.
• Ei tarvitse levittää uudelleen, toisin kuin aurinkovoidetta.
OMNI-FREEZE™ ZERO
Hien aktivoima viilennys


Omni-Freeze™ ZERO blue rings reagoivat hikoiluusi ja laskevat materiaalin lämpötilaa pitäen sinut viileänä.

Ominaisuudet
• Alan johtavaa jäähdytysteknologiaa
• Pitkäaikaisia viilennysvaikutuksia
• Laskee materiaalin lämpötilaa
• Lisääntynyttä kosteudenhallintaa
• Ihoystävällistä mukavuutta
OMNI-TECH™
Vedenpitävä. Hengittävä. Taattu


Omni-Tech™ tarjoaa erinomaista ilmanläpäisevää, mutta vedenpitävää suojaa. Taattua vedenpitävyyttä ja hengittävyyttä.

Ominaisuudet
• Vedenpitävä. Hengittävä. Taattu
• Tuulenpitävä
• Kosteutta siirtävä

Lue lisää Columbiasta

Columbia

790 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
14

Columbia pukee sinut sään mukaan minne tahansa menetkin!

Tilaa Columbian urheiluvarusteet Addnaturesta Columbian nykysen pääjohtajan Gert Boylen vanhemmat, Paul ja Marie Lamfrom, muuttivat Saksasta Amerikkaan vuonna 1938. Ensitöikseen Lamformit ostivat Portlandista pienen hattukaupan. Se nimettiin läheisen joen mukaan Columbia Hat Companyksi. Gertin avioiduttua Neal Boylen kanssa, aviomiehestä tuli yrityksen pääjohtaja. Hatut vaihtuivat innostuneen kalamiehen toimesta urheilu-, kalastus- ja metsästysvaatteiksi. Yrityksen nimestä tuli Columbia Sportswear. Nealin kuoltua äkillisesti Gert tarttui sisukkaasti ohjaksiin poikansa Timothyn kanssa. Yrityksen vaikeista ajoista huolimatta he päättivät jatkaa sen toimintaa. Ongelmien ilmaannuttua niihin tartuttiin tiukasti ja keksittiin innovatiivinen ratkaisu. Tämä asenne synnytti Columbialle monenlaisia uusia tuotteita, joiden hyödyistä ulkoilijat nauttivat tänäkin päivänä. Tuotevalikoimiin ilmaantuivat vedenpitävät, mutta hengittävät kankaat, joita ilman nykyään olisi vaikeaa tulla toimeen. Käyttäjät pitävät niitä jo täysin itsestäänselvinä ominaisuuksina urheiluvaatteissaan, mutta yrityksen tuotekehitys jatkuu edelleen. Columbia valmistaa monikäyttöisiä paitoja, housuja, ulkoiluvaatteita, asusteita, kenkiä ja reppuja kaiken ikäisille ihmisille. Hyvin istuvat vaatteet ovat osa päivittäistä hyvän olon tunnetta. Erottuvan näköiset yksityiskohdat Columbian vaatteissa ovat kekseliäitä ja samalla käytännöllisiä. Kokoat itsellesi näitä vaatteita yhdistellen rentoja asuja liikuntaan, työhön ja vapaa-aikaan. Paidoissa on tarjolla lyhyt- ja pitkähihaisia, sekä kauluksellisia malleja naisille, miehille ja lapsille. Voit yhdistellä muotipuseroiden kanssa miellyttävän tuntuisia housuja tai shortseja. Täydennät muodikkaan asusi vuoden ajasta riippuen fleecetakeilla, huppareilla tai liiveillä. Columbian urheiluvaatteissa harrastat ja treenaat tyylikkäänä salilla tai halleissa. Vaatteet näyttävät ja tuntuvat siistiltä hikisestä harjoittelusta huolimatta. Joustavista materiaaleista tehdyt urheilupaidat ja -housut ovat piristävä lisä sisäliikuntaan. Niiden elastiset materiaalit antavat sinun taipua ja kumarrella juuri niin paljon kuin on tarpeen.

Pukeudu säänmukaisesti

Jos olet päättänyt haukata vähän raitista ilmaa, sinun on viisasta tukeutua vaatevalinnoissa tähän pukeutumisen ammattilaiseen. Ulkona vallitsevalla säätilalla ei enää ole entisenlaista merkitystä liikkeelle lähtöön. Tekniset urheiluvaatteet kuuluvat tärkeänä osana ulkoilun ja kuntoilun harrastajien pukeutumiseen. Vaatteet säilyttävät sisällään lämmön, mutta antavat ylimääräisen kosteuden haihtua. Ne auttavat omalta osaltaan pitämään kehosi toimintakykyisenä aiheuttamatta yhtään ylimääräistä hikoilua. Saat niistä miellyttävän käyttökokemuksen koko ulkoilun ajaksi ja jaksat harrastaa pidempään. Columbian vaatteet pitävät sinut tilanteen mukaan lämpimänä, kuivana, viileänä. Niistä löytyy suojausta myös liiallista aurinkoa vastaan. Liikut aina hyvin suojattuna olosuhteista huolimatta. On helppo harrastaa käytännöllistä kerrospukeutumista tämän yrityksen tuotteilla. Sen kattavasta tuotevalikoimasta löytyy yllesi useampikin vaatekerta ihonmyötäisistä topeista lämmittäviin päällystakkeihin saakka. Voit tehdä Columbialta näyttäviä ja mukavantuntuisia vaatevalintoja erilaisiin talviurheilulajeihin, tehokkaaseen kuntoiluun ja arkiliikuntaan. Columbian monipuoliseen tuotevalikoimaan kuuluvat myös jalkineet. Se tekee jalkineita esimerkiksi veneilyyn, vaellukseen ja juoksuun. Valittavana on mm. keveitä sandaaleita, monikäyttöisiä lenkkitossuja, vaelluskenkiä, erilaisia saappaita ja lämpimiä talvikenkiä aikuisille ja lapsille.

Piristä päivääsi pukeutumalla mukavasti sisällä ja ulkona!

Lähde seuraavan kerran matkaan hyvin varustautuneena, minne sitten menetkin. Columbia tarjoaa mukavuutta ja turvallista pukeutumista. Tarkastele tämän yrityksen luomia huikeita teknologioita ja valitse vaatteita, joiden tekniset ominaisuudet helpottavat aktiivista elämääsi. Columbia on suunnitellut käyttöösi erilaisia keksintöjä, joiden avulla suojaudut järkevästi eri tilanteissa. Columbian Omni-Heat yhdessä Turbo Down-teknologian kanssa säilyttää kehosi lämmön heijastamalla sen takaisin. Pysyt vaatteen alla tasaisen lämpöisenä, eikä sen alle ilmaannu inhottavia kylmiä kohtia. Näin pärjäät ulkosalla vähemmillä vaatekerroksilla, eikä sinun tarvitse turhaan tuntea oloasi kömpelöksi. Columbian Omni-Tech takaa tuotteen sisältävän tuulen- ja vedenpitävää erikoismateriaalia. Tämä materiaali on kuitenkin samalla myös hengittävää, joten hikoilun a