paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Contigo

1 Tuote
Hinta
Asiakaspalaute
Lajittele
Sivu 1 /
1

Contigo on kestävä brändi, joka katsoo kauas tulevaisuuteen

Contigo-juomapullot netistä Contigo on brändi, joka tunnetaan sen valmistamista fiksuista vesipulloista ja matkamukeista. Contigolle ympäristö on tärkeä, mistä syystä se haluaakin painottaa kuluttajille, miten tärkeää on tehdä kestäviä ratkaisuja kertakäyttöisten sijaan. Jokainen Contigo-tuote valmistetaan huomioon ottaen nykypäivän kiireinen elämä, jossa juomat kulkevat usein mukana paikasta toiseen. Tuotteisiin valitaan vain kaikkein parhaimmin käytännössä toimivat ratkaisut, minkä ansiosta Contigo-mukista tai -pullosta juodessaan tulee sekä huomioineeksi ympäristönsä että samalla saa käyttöönsä kaikkein fiksuimmilla ominaisuuksilla varustetun mukin tai pullon.
Contigon valmistamat tuotteet kehitetään aina huolella, tarkassa järjestyksessä. Ensinnäkin Contigo kuuntelee asiakkaidensa mielipiteitä toimivuudesta valitessaan eri ominaisuuksia tuotteisiinsa, minkä lisäksi tuotteiden suunnitteluun, niistä keskustelemiseen, tuotteiden kokeilemiseen, testaamiseen ja lisäsuunnitteluun käytetään rutkasti aikaa, ennen kuin huolella timantiksi hiottu tuote pääsee markkinoille. Näin voit olla varma, että valitessasi käyttöösi Contigo juomapullon tai mukin, kaikki on aina viimeisen päälle mietittyä.

Contigo matkamukit ja juomapullot - luonnosta välittäviä ratkaisuja

Oletko tullut ajatelleeksi, että joka kerta ostaessasi kahvilasta kahvin mukaan pahvimukissa, syntyy uutta jätettä, jonka synnyn voisi helposti ehkäistä? Juuri tähän ajatukseen nojautuvat fiksut Contigo matkamukit, joihin oman kahvinsa voi pyytää valmistettavan kertakäyttöisen pahvimukin sijaan. Nämä pienet jokapäiväiset ratkaisut ja valinnat ovat ympäristömme kannalta juuri niitä kaikkein tärkeimpiä. Entäpä vesipullon tarve kuntosalilla, lenkkipolulla tai mukana muissa jokapäiväisissä askareissa? Contigo juomapullo on varustettu lukuisin kätevin toiminnoin, joiden ansiosta pullon käyttö on näppärää ja vältyt ostamasta yhtenään vesipulloja kaupasta. Addnature haluaa olla mukana edistämässä ympäristön hyvinvointia, joten löydät nyt meiltä upeassa valikoimassa Contigo mukit ja pullot, joissa sekä laatu että upea ulkonäkö ovat kohdallaan. Valitse omasi värikkäiden vaihtoehtojen joukosta ja nauti juomiasi vastedes puhtaalla omallatunnolla!

Kestäviä valintoja tarjoava nettikauppa

Nyt sinulla on mahdollisuus löytää Contigon kestävää kehitystä tukevat matkamukit ja vesipullot Addnaturen valikoimasta. Valitse juomatarpeeseen luontoa kunnioittava vaihtoehto, joka on suunniteltu erinomaisesti toimivaksi. Tilaaminen Addnaturelta käy helposti ja nopeasti. Ostaessasi yli 99€ summalla toimitamme tilauksesi täysin ilman tilauskuluja. Jos käy niin ikävästi, että tuote ei olekaan sinulle mieleinen, voit huoletta palauttaa sen maksutta takaisin meille sadan päivän sisällä tilauksesta. Addnature tekee shoppailusta helppoa ja mukavaa!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.