paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Craghoppers

160 Tuotetta
Craghoppers

Craghoppers – Discover Your World

1965: Kohde - Mount Everest. Ongelma - ei asianmukaisia vaatteita selvitäkseen ilmasto-olosuhteista. Britit Brian Gaski ja Roy Holmes ottivat haasteen vastaan ja alkoivat kehittää vaatteita äärimmäisiin olosuhteisiin. Mount Everestin nousu oli menestys, ja Craghoppers-brändille perustettiin säätiö, joka tunnetaan tänäpäivänä maailmanlaajuisesti uraauurtavista vaatteista ulkoiluun ja seikkailuihin. Perustamisesta lähtien he ovat jatkuvasti kehittäneet innovatiivisia teknologioita täydellisiin ulkoiluvaatteisiin. erityisen tärkeää yritykselle on tuotteiden laatu, minkä takia he tarjoavat elinikäisen takuun kaikille ulkoiluvaatteille ja -varusteille.

CRAGHOPPERS
Lajittele
 
Sivu 1 /
3

Äärimmäisetkin olosuhteet vaatteillaan selättävä Craghoppers

Craghoppers Laadukkaista vaatteistaan tunnettu Craghoppers on brändi, joka syntyi vuonna 1965, kun sen perustajat päättivät alkaa kehittää ulkoiluvaatteita, joilla selviytyisi seikkailuista kaikkein äärimmäisissäkin olosuhteissa. Tänä päivänä tunnettu ja arvostettu Craghoppers on luottonimi, jonka lukuisat ulkoilma- ja extreme-ihmiset valitsevat vaatteidensa valmistajaksi. Brändin missiona on ollut sen perustamisesta asti luoda mukavia ja käytännöllisiä vaatteita, jotka saavat ihmiset jatkaamaan aktiviteettejaan niin pitkään kuin mahdollista. Vuosittain Craghoppers julkaisee uutta designia, johon on käytetty aina viimeisimpiä teknologioita. Brändin innovoinnin tuloksena markkinoille on päätynyt tuotteita, jotka ovat entistä kevyempiä, vedenpitävämpiä, eristävämpiä ja auringolta suojaavampia kuin koskaan ennen. Tästä syystä voitkin luottaa siihen, että aina valitessasi käyttöön Craghoppers vaatteen, se on takuulla valmistettu alan viimeisimpien vaatimusten mukaisesti!

Fiksut, hyönteiset luotaan karkottavat Craghoppers Nosilife -vaatteet Addnaturelta

Halutessasi valita ulkoiluusi ja retkeilyysi vain kaikkein parasta laatua, Craghoppers vaatteet ovat valintasi. Craghoppers Nosilife on vallankumouksellinen vaatemallisto, joka tarjoaa vaatteissa ennennäkemättömän ominaisuuden – näissä vaatteissa on nimittäin tehokas hyönteissuoja, joka karkottaa hyönteiset luotaan. Vaatteisiin lisätty hyönteiskarkoite nimeltään permetriini on alun perin pölypunkkeja vastaan kehitetty aine, joka on täysin myrkytön, minkä lisäksi se ei aiheuta lainkaan ihoärsytystä. Hyönteiskarkoite vaatteissa on pysyvä, eli se ei haihdu pois edes vaatteiden pesun yhteydessä. Tutkimusten mukaan Craghoppers Nosilife -vaatteiden käytön ansiosta hyttysenpistojen määrä putoaa jopa 80-90%, mikä tietysti tekee metsäretkestä huomattavasti mukavamman elämyksen. Nosilife vaatteita suositellaan käytettäväksi myöskin malaria-alueille matkustettaessa, ja näiden pistoilta suojaavien vaatteiden tehokkuutta voidaan tehostaa entistä voimakkaammaksi yhdessä karkotteiden avulla, joihin yhdistettyinä ne tarjoavat erittäin tehokkaan suojan.
Addnature haluaa olla mukana retkeilymaailman viimeisimmissä tuulahduksissa ja innovaatioissa. Tästä syystä löydätkin vallankumouksellisen toimivat Craghoppers Nosilife -vaatteet tuleville retkillesi kätevästi meiltä, yhdellä ja samalla surffailukerralla. Voit varmistaa retkiesi toimivuuden ja hyttysten loitolla pysymisen muun muassa pitkillä Nosilife-housuilla, joita löytyy valikoimastamme niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Hyönteiset karkottava asu täydentyy tietysti Nosilife-yläosalla, joksi voit valita vaikkapa vetoketjullisen hupparin, naisellisen neuletakin tai miehekkään, taskuilla varustetun retkipaidan. Viimeistele äärimmäinen retkimukavuus vielä Nosilife-sukilla ja olet takuulla hyvin varustettu seikkailuun, jonka aikana sinun ei tarvitse keskittyä huitomaan hyttysiä tai lisäämään tuon tuosta pahanhajuisia hyönteiskarkotteita. Kaiken lisäksi Craghoppers vaatteet tuntuvat päällä erinomaisen mukavilta, tehden seikkailuistasi täydellisen toimivia. Tutustu ajankohtaiseen Craghoppers-valikoimaan Addnaturella ja yllätä sekä itsesi että retkiseurasi vaatteilla, joiden toimivuus uskomattoman tehokas – ja metsän siimeksessä kesäkauden aikana myös todella tarpeen!

Kaikki mitä tarvitset onnistuneeseen retkeen – yhden ja saman katon alta

Craghoppersin laadukkaat retkivaatteet, kuten monet erilaiset paidat ja housut, löydät kaikkein kätevimmin Addnaturen verkkokaupasta – yhdellä käynnillä. Tutustu meillä vaikkapa nerokkaisiin, hyönteiset luotaan karkottaviin Craghoppers Nosilife -vaatteisiin. Pääset vertailemaan tuotteita sivuillamme silloin, kun se sinulle parhaiten sopii, ja tekemään ostopäätöksesi kaikessa rauhassa. Tarjoamme tuotteillemme jopa 100 päivän maksuttoman palautuksen, jollet jostain syystä olekaan tyytyväinen ostokseesi. Tilauksesi toimitetaan nopeasti ja myöskin ilman toimituskuluja, mikäli tilaat kerralla tuotteita yli 99€ arvosta. Vaatteiden ja varusteiden toimivuus retkillä ja vaelluksilla on ensiarvoisen tärkeää – hanki nyt kaikki onnistuneeseen retkeen Addnaturelta!