Pyöräkauppa netissä
-15% Fjällrävenin varusteista* | Alennuskoodi: FJALLRAVEN15

Crazy Safety

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Valmistaja

Värit

  • violetti
  • valkoinen

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Crazy Safety Leopard Kypärä Tytöt, violetti/valkoinen violetti/valkoinen
Crazy Safety
Leopard Kypärä Tytöt, violetti/valkoinen
€ 49,95 € 29,95
- 40 %
  • Versiot: 2XS | 49-55cm
Crazy Safety Leopard Kypärä Tytöt, violetti/valkoinen

Crazy Safety suojaa pienet päät

Kaikkihan sen tietävät: kypärän käyttäminen pyöräillessä on helppo ja halpa henkivakuutus. Kypärä saattaa kuitenkin tuntua epämukavalta ja näyttää tylsältä, ja etenkin perheen pienimmille kypärän tärkeys saattaa olla vaikea ymmärtää. Onneksi on Crazy Safety, joka valmistaa lapsille hassunhauskoja kypäriä, jotka on taatusti mukava vetää päähän! Tanskalaisen firman perustaja sai idean siisteistä kypäristä jo kouluikäisenä, kun häntä itseään ei huvittanut pitää päässä tavallista tylsää kypärää. Niinpä hän muokkasi siitä krokotiilin näköisen – tästä kypärästä tuli niin suosittu kavereidenkin keskuudessa, että idea jäi muhimaan ja myöhemmin jalostui Crazy Safety firmaksi. Tutustu valikoimaamme näitä ekstrahienoja lasten kypäriä!

Crazy Safetyn tuotteet tekevät pyöräilystä entistä hauskempaa

Monet Crazy Safetyn kypärämalleista esittävät erilaisia eläimiä: esimerkiksi vaikuttava hai, värikäs kirahvi tai jännittävä lohikäärme. Kuvioinnin lisäksi kypärillä on silmät, korvat ja jopa hampaat! Coolin ulkonäön lisäksi kypärissä on kiinnitetty huomiota myös mukavuuteen. Niissä on hyvä ilmanvaihto, joten kypärä on mukava päässä myös kesäpäivinä, sekä juuri sopiva määrä pehmustusta. Oikean kokoisen kypärän valitset helposti mittaamalla ensin lapsen pään ympärysmitan. Crazy Safety kypäristä löydät myös säätövaraa, jonka avulla saat kiristettyä kypärän juuri oikean kokoiseksi. Hyvä, tukeva istuvuus takaa sen, että kypärä antaa parhaan mahdollisen suojan päälle.

Upeiden kypärien lisäksi Crazy Safetyn valikoimassa on myös muita tarvikkeita pyöräilyyn, kuten esimerkiksi tukevia ja helppokäyttöisiä lukkoja. Lukkoja löytyy samoilla teemoilla kuin kypäriäkin, ja söpöt hahmot auttavat lapsia muistamaan pyörän lukitsemisen tärkeyden! Myös lukon avain on varustettu hauskalla figuurilla, minkä ansiosta oikean avaimen löytäminen eteisen laatikosta on entistä näppärämpää.

Koko perheen pyöräilyvarusteet näppärästi yhdestä osoitteesta

Kun siistein design on löytynyt, mittaukset on suoritettu ja oikea koko valittu, on uuden pyöräilykypärän tilaaminen Addnaturelta nopeaa, helppoa ja turvallista. Muistathan, että kypärien lisäksi löydät valikoimastamme myös kaikenlaiset muut ulkoharrastukseen tarvittavat varusteet, aina urheiluvaatteista telttoihin ja makuupusseihin – tervetuloa ostoksille!