paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Cube

122 Tuotetta
Cube

Cube - tuotemerkki innokkaille pyöräilijöille!

Olipa haussa joustava tai jäykkä haarukka, naisten maastopyörä tai miesten maantiepyörä - Baijerilainen polkupyörien valmistaja Cube tarjoaa kaikkea, mitä innostunut pyöräilijä voi haluta itselleen. Korkealaatuisia polkupyöriä valmistava yritys perustettiin vuonna 1993. Polkupyörien lisäksi yrityksen tuotevalikoima tarjoaa ammattimaiset pyöräilyvarusteet ja -tarvikkeet. Valikoimaan kuuluvat pyöräilyreput, -vaatteet ja juomapullot.

Lajittele
 
Sivu 1 /
3

Cube - pyöräilyn edelläkävijä

Cuben laatutuotteet Addnaturesta Cube on saksalainen polkupyörien, urheiluvaatteiden ja pyöräilyvarusteiden valmistaja. Yritys on noussut kansainvälisesti erittäin arvostetuksi pyörävalmistajana, ja erityisen tunnettu laadukkaista maastopyöristään. Maastopyörien lisäksi Cube tuottaa pyöriä myös monissa muissa kategorioissa, esimerkiksi maantiepyöriä, triathlonpyöriä, retkipyöriä, kaupunkipyöriä, hybridejä sekä naisten ja lasten pyöriä. Pyörien lisäksi löydät Cuben tuotevalikoimasta pyöräilytarvikkeita kuten kenkiä, laukkuja, kypäriä, pyöränosia ja paljon muuta. Merkin vaate- ja asustekokoelmat käsittävät niin teknisiä pyöräilyvaatteita kuin rentoa vapaa-ajan sporttimuotia, sekä asusteita sukista lippiksiin.

Taustatietoa tuotemerkistä

Cuben perusti vuonna 1993 intohimoinen pyöräharrastaja Marcus Pürner. Pienyrityksenä alkunsa saanut Cube on laajentunut yli kahdenkymmenen toimintavuotensa aikana valtavasti ja myy tuotteitaan nykyisin yli 34 maassa Euroopassa ja Aasiassa. Cube tuotteet valmistetaan suurella sydämellä ja valmistajan koko tietotaitoa ja intohimon kapasiteettia hyödyntäen. Yritykselle erityisen tärkeää on jatkuva tuotekehitys ja innovatiivisten teknologisten ratkaisujen suunnittelu; Cube haluaa toimia uusien keksintöjen pioneerina. Cube -tuotteet ovat moninkertaisesti testattuja ja jokainen prototyyppi on läpäissyt ennen lanseeraustaan DINplus -standardin, jolla varmistetaan tuotteen laadukkuus ja turvallisuus. Cube -tuotteiden tavaramerkkejä ovat innovaatio, sitkeys, laatu ja turvallisuus.

Tekniset pyöräilyasut ja sporttinen vapaa-ajan muoti

Cube vaatekokoelmat on suunniteltu käyttötarkoitusta palvellen, tyylikkyyttä ja teknisiä herkkuja unohtamatta. Mallistoista löytyy vaatteita myös naisille ja oma kokoelmansa lapsille ja nuorille. Action Team -kokoelmasta löydät pyöräilyvaatteet enduro- ja freeride -pyöräilijöille. Molemmissa lajeissa korostuu maaston vaativuus, pyörän hallittavuus ja seikkailuhenkisyys. Siten myös näihin lajeihin tarkoitetuissa vaatteissa on otettu huomioon lajien vaatimukset. Lujat, kestävät materiaalit takaavat vaatteiden pitkän iän lajeissa, joissa kestävyys on kaiken a ja o. Tilava ja rento istuvuus takaa täydellisen liikkeiden vapauden ja hallittavuuden myös vaativissa olosuhteissa. Maksimaalista kestävyyttä, maksimaalista mukavuutta. Materiaalien hengittävyys estää vaatteiden hiostumisen rankassakin koitoksessa. Kokoelma sisältää shortseja sekä pitkähihaisia ja lyhythihaisia paitoja.

Cuben mallistot

Blackline mallistossa yhdistyvät maksimaalinen funktionaalisuus sekä hienostunut muotoilu. Malliston vaatteet on suunniteltu kilpailutarkoitusta silmällä pitäen. Ne on muotoiltu ergonomisesti mukailemaan kehon omia linjoja. Helmaan on kiinnitetty korkealaatuiset liukkautta estävät silikonitarrat. Vaatteiden tekniset valmistusmateriaalit takaavat kehon tehokkaan lämmönsäätelyn. Materiaalien veden ja sään kestävyys mahdollistaa pitemmätkin pyöräilymatkat. Mallisto sisältää esimerkiksi pyöräilytakkeja, housuja, shortseja, lyhythihaisia paitoja ja pyöräilytrikoot. Teamline on myös kilpailukäyttöön suunniteltu mallisto pyöräilyentusiasteille. Vaatteet sisältävät samoja ergonomisia, teknisiä ja ilmanvaihtoa parantavia ominaisuuksia kuin Blackline kokoelma. Muotoilu ja värimaailma mukailevat kilpa-asujen värikästä aggressiivisuutta, Cuben uniikilla kosketuksella. Mallisto sisältää pyöräilyshortseja, lyhythihaisia, pitkähihaisia ja hihattomia paitoja sekä takkeja. Black Zero kokoelma sisältää huippuluokan pyöräilyvaatteita todelliselle urheilijalle. Mallisto erottuu edukseen vaatteiden korkealaatuisella rakenteella ja suunnittelulla. Vaatteiden sporttinen istuvuus ja ergonomiset saumat vastaavat hyvin vaativankin urheilijan tarpeita. Tekniset materiaalit takaavat optimaalisen ilmanvaihdon, joten pysyt hiestä kuivana vaativassakin urheilusuorituksessa.
AM Series kokoelma sisältää vedeltä ja tuulelta suojaavia vaatteita, jotka sopivat käytettäviksi kaikissa sääolosuhteissa. Sivuhalkiot, pienet taskut sekä muut tekniset ominaisuudet on suunniteltu parantamaan vaatteiden käyttömukavuutta. Valmistusmateriaalina on käytetty teknisiä erilaisten kuitujen yhdistelmiä tehokkaamman suorituskyvyn takaamiseksi. Materiaalit ovat kestäviä ja sopivat myös kylmempiin lämpötiloihin. AM Series malliston vaatteet ovat loistavat erityisesti pidemmillä matkoilla maaseudulla. Tyylikäs ja värikäs kokoelma sisältää sadetakkeja, pitkähihaisia ja lyhythihaisia paitoja sekä shortseja. Varsinaiseen retkeilykäyttöön tarkoitettu kokoelma Tour series on ehkä Cuben monipuolisin vaatekokoelma, joka sopii hyvin monenlaiseen käyttötarkoitukseen ja ulkoiluaktiviteettiin, esimerkiksi kaupunki- kuin maaseuturetkeilyyn. Kestävät ja rypyttömättömistä materiaaleista valmistetut vaatteet on muotoiltu linjakkaasti. Niiden ilmanvaihto on tehokas, jonka ansiosta vaatteet sekä hengittävät että kuivuvat nopeasti. Kontrastivetoketjut, piilotaskut ja muut tyylikkäät yksityiskohdat tekevät näistä vapaa-ajan vaatteista trendikkään sporttityylin kulmakiviä.

Cube suunnittelee myös tuotteita vapaa-aikaan

Teknisten urheiluvaatteiden lisäksi Cube suunnittelee myös vapaa-ajankäyttöön sekä työmatkailuun sopivia vaatteita. Motion Line tulevat regular -istuvuudella ja sopivat monenlaiseen aktiviteettiin pyörän selässä tai ilma pyörää. Malliston tyyli on huoleton ja rento, sisältäen kuitenkin retkeilyyn ja sporttiseen toimintaan sopivia ominaisuuksia. Valmistusmateriaalina on käytetty hyvin kulutusta kestävää kangasta. Malliston vaatteet sopivat erityisen hyvin osaksi sporttista vapaa-ajan muotia tai fitness -elämäntyyliä. After Race Series tarjoaa korkealaatuista ja urheilullista vapaa-ajan pukeutumista. Kokoelman vaatteet sopivat rentoon oleiluun kisojen tai urheilusuorituksen jälkeen, huolettomaan pyöräilyyn tai vaikka töihin. Sisältää esimerkiksi huppareita, shortseja ja paitoja. Töihin tarkoitettuja vaatteita löydät lisää Work Series kokoelmasta. Jokapäiväiseen käyttöön sopivat, kestävät ja korkealaatuisista materiaaleista valmistetut vaatteet ovat loistavat esimerkiksi pyörämekaanikolle.
Edellä esitettyjen vaatekokoelmien lisäksi Cubelta löytyvät myös seuraavat kokoelmat:
  • Erillinen mallisto lasten ja nuorten vaatteita
  • Lämpimiä ja mukavuutta lisääviä väliasuja
  • Sekä asustekokoelmia kuten:

Käytännölliset ja kestävät pyöräilytarvikkeet ja oheistuotteet

Pyöräilyn erikoisasiantuntijana ja kokonaisvaltaisen pyöräilykokemuksen takaajana Cube valmistaa myös paljon erilaisia pyöräilytarvikkeita ja muita harrastukseen sopivia oheistuotteita. Laajasta valikoimasta löydät esimerkiksi juuri pyöräilyyn suunniteltuja kenkiä, joilla on uniikkeja, suoritustasi tukevia ominaisuuksia. Kengät on suunniteltu joko ehkäisemään tai vähentämään pyöräilyssä yleisiä haittoja kuten jalkojen, polvien tai alaselän kipeytymistä. Runsaasta tuotevalikoimasta löydät pyöräilykenkiä sekä maastopyöräilyyn että maantiepyöräilyyn, samoin ammattilaiskäyttöön ja kilpailuihin.
Cuben tyylikkäät pyöräilykypärät on suunniteltu turvallisuutta ja käyttömukavuutta ajatellen. Tällöin tärkeää on kypärän kestävyys ja turvallinen, hyvä istuvuus sekä tehokas ilmanvaihto. Cube valmistaa kypäriä sekä maantie- että maastopyöräilyyn monissa eri väreissä. Valikoimasta löydät myös lasten ja nuorten kypäriä sekä dirt -pyöräilyyn tarkoitettuja "potta" -malleja. Muita Cuben tarjoamia pyörätarvikkeita ovat laukut ja reput, kuten selkäreput ja satulalaukut. Tilavien selkäreppujen koot vaihtelevat aina 11 litrasta 30 + 5 litraan. Niihin pakkaat kaikki tarvitsemasi useamman päivän pyöräretkeä varten. Pyörään kiinnitettävät satulalaukut ovat monikäyttöiset niin maastoretkillä kuin kaupungissa, ja ne sopivat hyvin myös työmatkaliikenteeseen. Muita valikoimasta löytyviä oheistuotteita ovat esimerkiksi pyörävalot, mittarit, joiden avulla sinun on helppo tarkkailla ja havainnoida suoritustasi, vesipullot ja niiden kiinnikkeet, soittokellot, pyörän etu- ja takakorit, lukot sekä erilaiset turvallisuuttasi parantavat suojavarusteet kuten polvi- ja kyynärpääsuojat sekä rintapanssarit.


TARVITSETKO APUA?
Suljettu puhelinpalvelu
Lisätietoja
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.