Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Nauti syyspatikoinnin taikuudesta

TÄRKEITÄ TIETOJA ASIAKKAILLE

1. Tietoa tavarantoimittajille

Tarkempia tietoja meistä löydät täältä.

2. Yleistä tietoa tuotteistamme ja palveluistamme

Tältä sivulta löydät tietoa tuotteistamme ja yleiset ehdot. Onko sinulla kysyttävää? Ota suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme, joko sähköpostitse service[at]addnature.fi tai puhelimitse +35 894 255 236 7.

3. Asiakkaan ja meidän välisen sopimuksen määrittäminen

Emme takaa pysyvää tai sitovaa tuotevalikoimaa verkkokaupassamme. Toimituksen lähetysajankohta riippuu siitä, minkä maksutavan olet valinnut.

4. Pidätämme oikeudet

Jos tilattua tuotetta ei löydy varastostamme, meillä on oikeus peruttaa tilauksesi.

5. Hinnat ja toimitusehdot

Hinnat verkkokaupassamme ovat verollisia bruttohintoja. Rahtikustannukset lisätään myöhemmin. Löydät yleisimmät rahtikulut täältä. Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen.

6. Takuutiedot

Jos tarjoamme pidempää takuuta, kuin mitä laki meiltä vaatii, niin määritämme sen erikseen tuotteen kuvauksessa.

7. Palautusoikeus

Palautuksen ehdot

Sinulla on oikeus palauttaa tilaamasi tuotteet 30 päivän aikana ilman erityistä syytä.

30 päivän palautusoikeus lasketaan siitä päivästä, kun olet vastaanottanut tilaamasi tuotteet.

Voidaksesi käyttää palautusoikeutta sinun tulee ilmoittaa asiasta meille selkeästi kirjeitse, puhelimitse tai sähköpostitse seuraaviin yhteystietoihin. Osoite: internetstores GmbH, Friedrichstraße 6, 70174, Stuttgart, Germany, puhelin: +35 894 255 236 7, sähköposti: service[at]addnature.fi. Voit myös käyttää tilauksen mukana tulevaa lomaketta, mutta tämä ei ole pakollista.

Palautusoikeuden turvaamiseksi riittää se että ilmoitatte asiasta meille 14 päivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Palautuksen seuraamukset

Jos peruutat tilauksen, niin palautamme kaikki sinulta perimämme kulut, sisältäen toimituskulut (lukuunottamatta jos olet valinnut toisen toimitustavan, kuin mitä me tarjoamme) viimeistään 14 päivän kuluessa siitä kun olet ilmoittanut palautuksesta. Palautamme rahat käyttäen samaa maksuvaihtoehtoa, jota olet käyttänyt, eli Klarna-tilille tai -laskulle. Saatamme pidättää maksun, kunnes olemme vastaanottaneet palautuksen tai kunnes olet selvittänyt meille, että olet tehnyt palautuksen, riippuen siitä kumpi tapahtuu ensin.

Palautus tulee tehdä saman tien, viimeistään 14 päivän kuluessa siitä, kun olette ilmoittaneet meille palautuksesta. Jos teette palautuksen tällä aikavälillä, niin palautamme postikulut.

Asiakkaan tulee maksaa tuotteiden heikentynyt arvo vain, mikäli arvon heikkeneminen ei ole tuotteelle itsestään selvää tai tyypillistä.Palautusoikeus päättyy lopullisesti seuraavissa tapauksissa. Mikäli sinetöity tuote on avattu, esim. elintarvike, elektroniikkalaite, CD-levy tai vastaava. Palautuslomake

Mikäli haluat tehdä palautuksen, niin voit käyttää oheista lomaketta tai itse tehtyä seuraavat kohdat sisältävää lomaketta:

  • internetstores GmbH, Friedrichstraße 6, 70174, Stuttgart, Germany, Sähköposti: service[at]addnature.fi:
  • Tilattu (*)/saatu (*)
  • Asiakkaan nimi
  • Asiakkaan osoite
  • Asiakkaan nimikirjoitus
  • Päivämäärä

(*) Ei tarvitse huomioida mikäli tarpeeton.

8. Tekniset toimenpiteet sopimuksen purkaamiseen ja mahdollisuus muutoksiin

Katso kuvaus, kuinka teet tilauksen verkkokaupassamme ja miten voit muuttaa tietoja. Löydät kyseiset tiedot täältä.

9. Tallentaminen ja sopimusehdot

Tallennamme tilauksesi tiedot ja lähetämme ne sinulle sähköpostitse yhdessä meidän yleisten ehtojen ja asiakastietojen kanssa. Voit milloin tahansa nähdä yleiset ehdot täältä. Pääset tarkastamaan tilaustietojasi "Oma Tili" -sivulla.

10. Riitatilanne / sovittelu verkossa

Mahdollisissa riitatilanteissa voit ottaa yhteyttä Euroopan unionin komissioon sen verkkosovittelusivun kautta. Verkkosivuilla jättämäsi valitus välitetään automaattisesti meille. Valituksen voit jättää seuraavalla verkkosivulla:

https://ec.europa.eu/consumers/odr/

Voit luonnollisesti ottaa myös suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme:

Sähköposti: service[at]addnature.fi

Puhelin: +35 894 255 236 7, maanantaista torstaihin klo 11.00 - 18.00, perjantaisin klo 11.00 - 17.00

11. Sopimuksen kieli

Sopimus on kirjoitettu suomeksi.

Tammikuu 2022