paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Etsitkö täydellistä joululahjaa? - Parhaat lahjaideamme ulkoilmaharrastajille

Dachstein

96 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
2

Dachstein – elä visiotasi

Kengät ovat yksi tärkeimmistä elementeistä liikkumisessa, sillä jalkojen hyvinvointi matkan aikana nousee arvoon arvaamattomaan. Hyvillä kengillä jaksat paremmin ja liikkumisesi on sulavaa ja mutkatonta. Dachstein on toteuttanut tuota liikkumisen visiota jo lähes 100 vuoden ajan ja ollut mukana helpottamassa liikkuvan ihmisen etenemistä metsässä, vuoristossa, aroilla, tundralla ja nykyisin jopa kävelykaduilla. Intohimo yhdistää käsityö innovatiivisten ideoiden kanssa kantaa Dachsteinin lippua ja edesauttaa ihmisten liikkumista. Ihminen elää visioista ja Dachstein haluaa olla mukana tukemassa visioiden elävöittämistä.

Perinteistä nykyaikaan

Dachsteinin kengänvalmistuksella on pitkät perinteet ja ne vievät aikamatkalle aina vuoteen 1925, jolloin Anton Lintner perusti yrityksen Itävallassa. Yrityksen nimi tulee Dachsteinin vuoristoalueesta, jossa on pitkät alppihiihtoperinteet. Vuonna 1954 yritys aloitti nahkaisten hiihto- ja retkeilykenkien valmistamisen ja vuonna 1979 yrityksen kenkiä valmistettiin vuositasolla jo miljoona paria. 1970-luvulla nähtiin myös isoja innovaatioita, kuten polyuretaanipohjan keksiminen, joka on muovannut vaelluskenkien valmistamista siitä lähtien. Vuonna 1985 yritys saavutti suosionsa lakipisteen, sillä pelkästään Itävallassa 90 % väestöstä tunsi yrityksen nimeltä. Uusi mono-innovaatio saa alkunsa, sillä uusien monojen takaosa oli taipuisa, joka mahdollisti helpomman kiipeämisen suksilla ilman, että monot löystyivät jalassa.

Raaka kehitystyö ja intohimo kenkien kehittämiseen ja valmistamiseen on tuonut yrityksen tälle vuosituhannelle. Nykyisellään yrityksen nimi tunnetaan Dachstein Outdoor & Living -nimellä, joka kertoo siitä, että funktionaalisten urheilu-, vaellus- ja retkeilykenkien lisäksi tuoteperhe on kasvanut myös vapaa-aikaan soveltuvilla kenkämalleilla. Tämä kova kehitystyö palkittiin vuonna 2016, kun Dachstein esitteli uuden Super Leggera DDS -vaelluskengän, joka oli valmistettu pääosin kudotusta teknisestä materiaalista. Se voitti Outdoor Industry Awardin parhaana kenkäinnovaationa tuona vuonna.

Addnaturen laajasta valikoimasta löydät erilaisia Dachsteinin kenkiä sekä naisille että miehille. Kenkiä löytyy eri käyttötarkoituksiin: tutustu esimerkiksi talvikenkä- ja saapasmallistoon, josta löytyy useita erilaisia mielenkiintoisia kenkävaihtoehtoja aktiiviseen elämäntapaan. Jos retkeilet tai vaellat, kannattaa tutustua myös Dachsteinin vaelluskenkämallistoon, josta voit löytää kattavasti erilaisia korkea- ja matalavartisia vaelluskenkiä, jotka on tehty korkeimpien standardien mukaisesti.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.